Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα.

Καρδουλα στο νοσοκομειο οταν γεννησα, επειδη δεν μου αρεσει το ζεστο γαλα που φερνανε για πρωινο, ζητουσα τσαι, και δεν δινανε γιατι λεει μειωνει την παραγωγη.

Οταν εψαχνα περσι γυαλια για τη μικρη γενικα μας λεγανε μετα τα δυο στο παιδακι.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Inka δεν είναι ζαχαροπλαστείο ειναι cafe-εστιατόριο και το έχει η κουμπάρα που με πάντρεψε!! Αν βρεθείς εκεί να πας!!! Είναι πολύυυυ high :) η κυρία που φτιάχνει τα γλυκά θα μου φτιάξει τα cupcakes περιμένω να μου στείλει κατάλογο και θα στον προωθήσω!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Και εγώ το ίδιο ξέρω για το τσάι, καλύτερα πιες δεντρολίβανο ή κάτι τέτοιο.. Και έχω ακούσει οτι η μέντα ή κόβει το γάλα αλλά δεν το ξέρω στάνταρ.. Α να ρωτήσω τις θηλάζουσες, σουτιέν με μπανέλα φοράτε??

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα!!

Πωπω κοριτσια.. που να το πω... μολις ξυπνησα παλι!! Η μικρη κοιμαται 1-7 και 8-12 ξερη!! Και μαζι με την μικρη και η μεγαλη.. δηλαδη εγω!! Μην μιλατε για διαιτες γιατι οσα κιλα δεν πηρα στην εγκυμοσυνη τα πηρα τωρα μου φαινεται... αλλα ολο πειναω βρε κοριτσια, μετα απο καθε θηλασμο ειμαι ικανη να φαω οτι βρω μπροστα μου...

Παρος εγω σουτιεν με μπανελα δοκιμασα να φορεσω αλλα με πονεσε το στηθος μου και δεν το ξαναδοκιμασα..

Ολγα τι εκανες τελικα με το γαλα??? Τα καταφερες?

mYQbp2.png

Γιωτα μου στην ιδια κατασταση βρισκομαι.Θα δειξει.Λεω οτι για να γινει επαναγαλακτισμός θελει 4-6 εβδομαδες.Θα δουμε.Τελειωσε η δευτερη τωρα

Ινκα καλη επιτυχια με την διαιτα.Το τσαι αστο δεν πειραζει.Ουτε εγω το πινω.Μου ειπε ο παιδιατρος οχι οτι κοβει το γαλα αλλα εχει καφεινη και θα την παρει το παιδι

Για γυαλια ηλιου αυτο νομιζω και γω Νατασα μου.Ειναι πολυ νωρις ακομη.Μην κανουμε ζημια και στα ματακια τους.Θα παθουν φωτοφοβια απο τοσο μικρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Inka δεν είναι ζαχαροπλαστείο ειναι cafe-εστιατόριο και το έχει η κουμπάρα που με πάντρεψε!! Αν βρεθείς εκεί να πας!!! Είναι πολύυυυ high :) η κυρία που φτιάχνει τα γλυκά θα μου φτιάξει τα cupcakes περιμένω να μου στείλει κατάλογο και θα στον προωθήσω!!!

και μενα παρακαλώωωωωωω:P

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kai pos to lene;pou einai;

inka

AW3sp2.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμεπακια !!

Ολγα τελικα χτες βγηκα αργα με τη μπεμπα 6:30 που θα παει θα βρεθουμε καποια στιγμη!!

ευχομαι να βρουμε τα καλυτερα ........και τα οικονομικοτερα ολες για τις βαφτισεις μας!!!!

εμενα η μπεμπουλα εχει απ΄το σαββατο που δεν εχει ορεξη καθολου τη ταϊζω μονο κοιμησμενη κλαιει και ακουμπαει το χερι στο στομα!

πηρα το doc και μου ειπε να της δωσω λιγο παναντολ μηπως την ενοχλουν τα ουλα απο χτες εχει τρελη γκρινια λεμε!!και κλαιει! χτες δε κοιμηθηκε καθολου ολη μερα!

σας αφηνω παω να της φκιαξω γαλατακι !!!

ααα !!! Ειμαι πολυ χαρουμενη θα γινω θεια, η αδερφη μου ειναι 2 μηνωωωωννν!!!!!

Καλο αδυνατισμα σε ολο το καφε χχιιιιιι !!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

καλημέρα

είχα αυτοκίνητο σήμερα και πήγαμε βολτούλα, leroy και carrefour, ο μπέμπης κύριος στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να πω, το απόγευμα έχω ραντεβού με τον εργολάβο για κάτι δουλίτσες τελευταίες

σουτιέν με μπαλένα φόρεσα 2-3 φορές που ήθελα να μη νιώθω άλλο αγελάδα, δεν κάνει για πολλές ώρες και με αυτή τη ζέστη...

γιωργία με γεια το ανιψάκι!!!

έχω βαρεθεί να αλλάζω ρούχα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

κράτησα 12 σετ μακώ για φέτος το καλοκαίρι, καλά δεν είναι; τα υπόλοιπα τα παίρνω για του χρόνου, έ κι αν χρειαστώ κι άλλα παίρνω στις εκπτώσεις

το πράσινο τσάι έχει καφείνη άλλα όχι και τόσο πολύ, 2-3 φλιτζάνια τη μέρα είναι οκ, φτάνει να μην πίνεις άλλο καφέ στη διάρκεια της μέρας, αυτά για την καφείνη, τώρα αν μειώνει τη γαλουχία δεν ξέρω

i1lzp2.png

Kalhmera κοριτσακια.Μολις ταισα και ξανακοιμησα.Παρος οταν τον παρεις προωθησε και σε μας να εχουμε στα υποψη.

Μου ετσειλαν διαφημιστικα για κρεμες νουνου και κουπονια εκπτωσεις.Ειναι 6 κρεμες διαφορες φακελακια.Τα θελει καμοια?Τα χαριζω.Αν δεν τα θελετε θα βαλω αγγελια στο φορουμ μηπως τα θελει καμοια κοπελα.Να πω την αληθεια δεν της παω ειναι ολο ζαχαρες.ειπαμε θα δοκιμασουμε φυσικε φρουτοκρεμες!!!!!Το βιβλιο Ταισε με πουχα παρει ειναι εκπληκτικο, σας το συνηστω οσες εχετε ορεξη και χρονο να φτιαχνετε το φαγητο των μωρων σας.Οταν το βρω θα σας το δειξω πιο ειναι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παρος για τσαι και εγω δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο, οτι ειπε και η Μummycool.Ισχυει οτι και για τον καφε.το λιγο δε βλαπτει.Βλεπε εγω πινω εν αφλιτζανι τη μερα και παρολα αυτα κοιμουνται σαν αγγελακια!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Βρε κοριτσια σας ακουω που λετε για βαφτισια και στεναχωριεμαι.Εμας τωρα και σε ολο τον κοσμο σηλαδη μας κοβουν τους μισθους και σε μενα και στον αντρα μου.Δηλαδη οι καθηγητες θαχουμε μισθους των 700 ετσι οπως παμε.Και ειμαστε πολυ προβληματισμενοι και με μετακομιση, αν πρεπει να την κανουμε τωρα.Ειναι πολλα εξοδα και νοικι.Τι να πω.Και ο αντρας μου ειναι πολυ στεναχωρημενος.Μαλιστα συζηταμε μηπως την κανουμε για εξω αν υπαρχει δυνατοτητα.Και κανονικα θα πρεπε ολοι να αναπροσαρμοζουν τις τιμες τους και οι μεταφορικες και ολα.Ειλικρινα ειμαι περιεργη να δω αν θα τα καταφερουμε και του χρονου μας βλεπω κι εμας να λεμε πως κλεισαμε και ουτε τραπεζια ουτε τιποτα στο τελος.Εντομεταξυ σε οποιον λεμε πως θα κανουμε μετακομιση μας λεει πως ειμαστε τρελλοι.Αλλα απο την αλλη πιος ειπε οτι σενα χρονο θαναι καλυτερα?Εγω πιστευω πως αποδω και περα χειροτερα θα ειναι.Εντομεταξυ ο αντρας μου εχει 5 πτυχια και του κοβουν δεν ξερω κι εγω τι του κοβουν.Τεσπα μην μας μαυριζω, αλλα κι εγω δεν ξερω τι να πω.Ν α φυγουμε ή να μεινουμε.Παντως δεν πιστευω πως θα πεσουν τοσο τα νοικια.Ισα ισα που επειδη ο κοσμος δε θα μπορει να αγοραζει σπιτια οπως πριν θα στραφει προς τα νοικια.Αντε καντε εσεις βαφτισια να μας δειξετε φωτος μετα.Να πω ομως τον καημο μου δεν ηθελα να τα βαφτισω και ναναι μεγαλα τα μωρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalhmera,

kaname th volta mas kai perimenw tora na ksipnisi na fame. exoun apergia kai den mporw na paw gia diavathrio shmera. ouf na dw pote tha fygoume.

den kserw alla kati eixa akousi sigkekrimena gia to prasino tsai alla den thimame ti.

rwtisa episis th paidiatro gia gialia kai mou eipe 3-4 xronwn giati einai epikindino na xtipisoun. gia thn wra kapelakia. den kserw egw akoma to skeftome giati idika sth kipro exei poly hlio.

elita to diko mou to spiti exei 3 ypnodomatia ta dio fisika einai ligo mikra alla gia paidika nomizw einai super kai einai sxetika megalo. dinw 700 euro a kai apenanti exei parkaki kai paidiki xara gia ta mwra sou. an thes mporw na th rwtisw an tha to noikiasi pali kai poso.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...