Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

den nomizo re c giota na min breis ...opos kai na to kaneis kati 8a breis !!

alla kai pali eksartatai apo to ti 8es , nomizo omos pos 8a petyxeis kai kaliteres times tetoia epoxi !!

ti kanei i neraidoula sou ????

Μια χαρα ειναι η νεραιδα μου!! Κανει τον κοσμο ομορφοτερο!!! (Κουκουβαααααα)... Καλε τι γιορτη ειναι σημερα???

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα ειναι η νεραιδα μου!! Κανει τον κοσμο ομορφοτερο!!! (Κουκουβαααααα)... Καλε τι γιορτη ειναι σημερα???

nai kala ksero poso omorfainei to kosmo ......kai me tetoia mama olo tsaxpinies 8a einai !!!

simera einai tou agiou petrou episkopou argous !! opote ka8e fora exoume triimero eortasmo xaxa meta tin protomagia ..mia xara mas ka8etai !!!!

Διαφημίσεις

paros, ki ego tetia elega !!!!!alla nomiza sto trapezi...ayta tha ta doseis stin eklisia;

ego den ftiaxno tetia...na dilitiriastoun;;;;;;

koritsia pite mou ki eseis...kathonte broumita ta mora sas;eyxarista; pianoun paixnidia;

Εχεις πμ

kai egw kai egw :P

jenny ta peira apo to vasilopoulo alla sigoura ta exei kai sto praktiker kai sto leroy kai se kapoia alla supermarket.

giota an einai pes mou na se ferw se epafi.

Κορίτσια καλημέρα!!!

Την Πέμπτη πάω διαιτολόγο και ξεκινάω κι εγώ δίαιτα (έχω πολύ δρόμο μπροστά μου), γιατί στο γάμο / βάπτιση δεν θα χρειάζομαι νυφικό αλλά αντίσκηνο!!

Σήμερα θα πάω να πάρω και γυαλιά ηλίου στη μικρή!! Προχθές φαινόταν να την ενοχλεί πολύ ο ήλιος παρόλο που είχαμε τη τέντα. Ακόμα και η αντιηλιά την εκνευρίζει!!

Ξέρω οτι γίνομαι βαρετή αλλά ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ?????

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσιααα!!!

Νατάσσα ολα θα πάνε καλα με τον ζουζούνο σου θα δείς!!!

Αρχίσατε να κοιτάτε για βαπτίσεις; Εμείς τελικα αλλάξαμε τα παντα και τώρα ενημερώνουμε το σοι. Θα γίνει στην Αγια Μαρίνα Χαλκίδος στις 26 Σεπτεμβρίου!!!

Μπομπονιέρες απο Ναρλή φυσικά και τώρα ψάχνω στολισμους, φωτογράφο κτλ κτλ κτλ!!!

Εχω φρικάρει με τις τιμές αλλα παλεύω να βρω οτι πιο οικονομικο και καλαίσθητο μπορω!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

ασε μην μιλας για τιμες.Να δω πως θα κανω την βαπτιση.Μαλλον το θεμα τραπεζι μας τελειωσε γιατι δεν υπάρχει μια.Αφου μας τα παιρνουν σιγα σιγα

Μαρακι εσυ μου ειπε να σου αμα καταφερω να παραγγελω απο mothercare?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Με διεύθυνση Κύπρου εννοεις; Ναι εγω στο ειπα!! Αλλα τωρα δεν βλέπω να μπορω να βάλω παραγγελεια με τις περικοπές που κανουν στον ανδρα μου!! :(

Τα κατάφερες;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

kalimera koritsia!!!!!

imera diaiatas simera!!!!!!gia na doume ...se belades mas evales olga!!!kali mas epitixia na kseblokaroume ligo!!!!to tsai den tha to pio giati exo nevrakia!!!!

simera tha pao stin aria na do ti tha mou poune genika na antalasoume apopsis na mi xanoume kai xrono ....

pira kai prosfora apo to platis .

paros se pio zaxaroplastio douleves?sou estila pm

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...