Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

alithia pou tha vro tetia glykakia;

elega gia to fresh alla tha mou piasoun ton ko.......;

kseroume times peripou gi ayta;

http://www.sketiglyka.gr/index.php#

http://www.happycookies.gr/

alla sigoura exei kai se apla megala zaxaroplasteia, px 8esnikh exei o terkenlhs

times den 3erw, kana 2eyrw de 8a xei to kommati?

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ινκα δούλευα στο common secret στην Ερυθραία, θα μου τα φτιάξει η μαμά ενός φίλου μου που φτιάχνει τα γλυκα για to common secret

(στην Ερυθραία στη στοα της Παρουσίασης δίπλα στον Βασιλόπουλο), αν θέλει καμια κοπέλα να της δώσω το τηλ της!!! Εγώ στην εκκλησία θα τα δώσω.. και εγώ τις μπομπονιέρες μόνη μου θα τις φτιάξω και για προσκλητήρια μάλλον στο typecenter αν δεν πάθω εγκεφαλικό μόλις μου πουν την τιμή!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

koritsia pite mou ki eseis...kathonte broumita ta mora sas;eyxarista; pianoun paixnidia;

ka8etai mproumyta alla den trelainetai ki olas, eidika an exeis faei me tipota, neyriazei kai gyrnaei sto plai h anaskela kai meta tromazei kai klaiei

apo anaskela mproumyta den exei gyrisei akomh, nomiza einai nwris alla diabasa sto fb o prigkhpas gyrise x8es

pragmata arxise na pianei edw kai mia bdomada peripou, krataei paixnidia kai pianei kai ta xeria mou otan ton exw agkalia

toso kairo apla xtypouse ayta pou kremontousan

i1lzp2.png

Ινκα δούλευα στο common secret στην Ερυθραία, θα μου τα φτιάξει η μαμά ενός φίλου μου που φτιάχνει τα γλυκα για to common secret

(στην Ερυθραία στη στοα της Παρουσίασης δίπλα στον Βασιλόπουλο), αν θέλει καμια κοπέλα να της δώσω το τηλ της!!! Εγώ στην εκκλησία θα τα δώσω.. και εγώ τις μπομπονιέρες μόνη μου θα τις φτιάξω και για προσκλητήρια μάλλον στο typecenter αν δεν πάθω εγκεφαλικό μόλις μου πουν την τιμή!!!!!!!!

paros exeis katastala3ei se sxedio e? 8a sou lega na deis sto narli mhpws breis kati paraplhsio

de 8elw prosklhthria, alla apo thn allh einai kai en8ymio na to krathsw

i1lzp2.png

Ναι έχω βρεί το σχέδιο και μου αρέσει πολύυυυ αλλά απο τιμή δεν ξέρω.. Το narli τι είναι??

Λοιπόν σήμερα θα έχω κατάλογο των cupcakes και τιμές, μόλις μου τα στείλουν όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου πει να της τα στείλω!!! Φτιάχνει και μεγάλα μπισκότα σε ότι σχέδιο θέλουμε!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

εγω αντι για προσκλητηρια θα παρω τετραδια απο το χαμογελο του παιδιου να στειλω κ θα γραψω χειρογραφα μεσα ενα κειμενακι στη 1η σελιδα

επισης αντι για μπομπονιερα θα φτιαξω ενα καρτελακι παλι απο το χαμογελο του παιδιου. δεν θα εχω μπομπονιερες αλλα θα παρω ενα ξυλοποδαρο να φτιαχνει μπαλονια και να διασκεδαζει τα παιδακια

θεωρω οτι ειναι οτι πιο αχρηστο το προσκλητηριο οποτε αφου θα τηρησουμε τις παραδοσεις λεω να κανω κατι να πιασει τοπο

σας το στελνω να μου πειτε την γνωμη σας

γλυκο ομως θα βγαλω κ ηθελα να ξερω τις τιμες απο τα κεκακια paros..θα μου τις στειλεις??

[/url]

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

to tetradio einai wraia idea k gia mpomponiera

ναι ... κανεις και ενα καλο ετσι! και ειναι και χρησιμο!

ηθελα με τη βαφτιση του το μωρακι μου να προσφερει εστω κατι μικρο και σε αλλα παιδακια! απλα πραγματα χωρις να χρειαζεται να ειναι πλουσιος κανεις...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...