Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΡΑΒΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΙΣ 20/10/2009.ΧΑΑΧΑ!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΥΠΝΟ.ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΛΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ!!!!ΑΧ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜ ΟΥΝΤΑΙ.[ATTACH]498[/ATTACH]

kala gia mia akoma fora epibebaioneis pos esi eisai i super mama!!!

kai sexy akoma kai me koilitsa

kai na sou po ...kala kaneis pou ton afineis :tongue::tongue::tongue::tongue: an k olypmiakos ego .....kai oute na akouo den 8elo gia aponomes alla tespa ! aston na paei na ksedosei kai na gyrisei meta iremos kai xaroumenos sto spitaki sas !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kala gia mia akoma fora epibebaioneis pos esi eisai i super mama!!!

kai sexy akoma kai me koilitsa

kai na sou po ...kala kaneis pou ton afineis :tongue::tongue::tongue::tongue: an k olypmiakos ego .....kai oute na akouo den 8elo gia aponomes alla tespa ! aston na paei na ksedosei kai na gyrisei meta iremos kai xaroumenos sto spitaki sas !!!

εχει να παει πολυ καιρο.βασικα οσο ειμασταν μαζι δεν πηγε ποτε.ας τον να παει να ξεδωσει και αυτος γιατι μετα θα λεει πως εγω δεν τον αφηνω. τις προαλλες μεχρι και 200ευρω μου ταζε για να παει.φυσικα οποτε βρισκω ευκαιρια τα τσεπωνω χαχα. ενταξει δεν ειμαι παντα ετσι, με τις ωρες μου.αλλα γενικα ειμαι δυσκολη.ευτυχως που δεν πηγε τοτε ομως γιατιειχαν γινει επεισοδια.

για κορμακια δεν ξερω μαλλον εννοεις μακριμανικα.εγω αρχισα να τους φοραω φορμουλες ζαρα.αλλα ειμαστε στο 0-3 η μπεμπα και 3-6 ο μπεμπης.νομιζω μερικα τετοια κορμακια εχουν τα πρεναταλ και εχουν και κατι 20 τις εκατο νομιζω ελεγαν για εκπτωση.για ριξε μια ματια.αν και εχω καιρο να παω το μαρτη ειχε παντως ακομα μακρυμανικα με κλειστα μπατζακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

αα δεν σας ειπα.Μεγαλώσαμε 5560 και 5390!Παιζουμε πια με τα παιχνιδάκια μας,δεν κοιμόμαστε σχεδόν καθολου την μερα

Μεσα στην εβδομαδα θα κανουμε τα δευτερα εμβόλια μας.Πωπω οσο το σκέφτομαι...

Την αλλη φορα ειχαν ριξει πολυ κλάμα.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

aaa kai to allo sas to eipa ?? apo ex8es troei pia 210 gramaria ...esas poso trone ???? den einai polu ???? kai kanei peripou 5 geumata tin mera

pos ta upologizoume kserete ???

θα υπολογίσεις το βαρος του επι 150 και το αποτελεσμα ειναι τα ml που πρεπει να πινει το 24ωρο;)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αα δεν σας ειπα.Μεγαλώσαμε 5560 και 5390!Παιζουμε πια με τα παιχνιδάκια μας,δεν κοιμόμαστε σχεδόν καθολου την μερα

Μεσα στην εβδομαδα θα κανουμε τα δευτερα εμβόλια μας.Πωπω οσο το σκέφτομαι...

Την αλλη φορα ειχαν ριξει πολυ κλάμα.

ante ginate antrakia k eseis !!!!!

min ta skeftesai ta embolia re c, an eisai xalari 8a einai kai ta mikra ...ton ksexnane ton pono meta nomizo , kai emeis klaiei kai odyretai alla an toy doso na faei to exei ksexasei xixi kala emeis eimaste k fagana paidakia ..toy leo xaraktiristika ...tora se ka8orizei to stomaxi, meta to poulaki ..paei to mialo diakosmitiko to exeis ....

thanks gia ta ml. eimaste kala nomizo an skefteis pos einai gyro sta 7+ kala troei ....8a tin rotiso kiolas gia na ksero kai kalutera !!

aa kai min mou les elaaa!! giati 8imasai sto retire kati filous pou pigainan kai katsikonontan ta s/k? kai i gioulaki 8imone ????

e se blepo na 8imoneis mazi mou !!!! xaxaxaxaxaxaxa

χαχαχα καλοδεχουμενοι ειστε!!!

αα ειστε και φαγανά.Εμενα μου βγαζουν την ψυχη και οι δυο για να φανε.Τουλάχιστον στο τελος μετα απο μεγαλο κόπο τρωνε αυτο που πρεπει

Μιλάμε εντελώς διακοσμητικό!!!χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ante ginate antrakia k eseis !!!!!

min ta skeftesai ta embolia re c, an eisai xalari 8a einai kai ta mikra ...ton ksexnane ton pono meta nomizo , kai emeis klaiei kai odyretai alla an toy doso na faei to exei ksexasei xixi kala emeis eimaste k fagana paidakia ..toy leo xaraktiristika ...tora se ka8orizei to stomaxi, meta to poulaki ..paei to mialo diakosmitiko to exeis ....

thanks gia ta ml. eimaste kala nomizo an skefteis pos einai gyro sta 7+ kala troei ....8a tin rotiso kiolas gia na ksero kai kalutera !!

aa kai min mou les elaaa!! giati 8imasai sto retire kati filous pou pigainan kai katsikonontan ta s/k? kai i gioulaki 8imone ????

e se blepo na 8imoneis mazi mou !!!! xaxaxaxaxaxaxa

xaxa den yparxete!!!!!!!!!!!!marese ayto me to διακοσμητικο.χαχα

εγω τα ξυπνησα γιατι το πηγαιναν σερι απο τις 5.ολο υπνο υπνο να παιξουν και λιγο βρε παιδι μου.αντε και μετα κατα τις 11 θα τα κανω μπανακι, μαμ και νανι.πολυ υπναρουδικα παιδια εχω τι να πω!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μαμαδες ακομα να γυρισετε οι υπολοιπες!!! που γυρνατε ολη μερα καλε

Ολγα οταν ειδα το μην. ηταν αργα να σου πω οτι εννουσα στην πλατεια που εχει τον Αγιο Λαζαρο, πηγαμε εμεις τελικα και ηπιαμε και καφεδακι και ειδε ο Χρηστος μια με δυδυμακια και μου λεει νατη - νατη και λεω αποκλειεται αυτη καπνιζει πανω απ΄τα παιδια κανονικα ομως, ελεος λεω, τεσπα!! Αλλη φορα εγω παω συχνα προς τα κει αν και αυριο λεω να παω Αγια τριαδα για να δουμε!!

Μια χαρα τα αντρακια σου και μενα τα ιδια μου κανει με το φαι!!Αντε να πατε στο εξοχικο να παρουν τα πανω τους τα παιδια!!!

Ελιτακι εισαι θεα, με τη ξαπλωστρα το λεγα στον αντρα μου και μου λεει εμεις δε μπορουμε να φαμε στην ξαπλωστρα δε θηλαζεις, (γελια)!!! Καλα και με τη στολη δε το συζητω!!!!

Ευτυχως που πηγε ο αντρας στην απονομη φανταζομαι πως θα γυρισε καλα μια βδομαδα θα ναι ο καλυτερος!!!

Εμενα φετος που πηρε η ομαδα του να μη πω τι..... εχει νευρα ο τυπος και βλεπει μονο ξενα!!τι παθος θεε μου, ασυληπτο!!

Παω να ξεραθω κοπελες γιατι σημερα ειμαι απ΄τις 6:30!

Τα υπολοιπα θα τα διαβασω αυριο!!! και τα ξαναλεμε !!!να χετε ησυχη νυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερούδια κοριτσάρες!!!

Καλή εβδομάδα!!! Καλοκαίριασε κορίτσια!!! Δεν είναι πολύ ωραία???

Χθες η μπουμπού μου κοιμήθηκε περίπου 01.30 και ξύπνησε 07.00!!! Μια χαρά!!!

Δεν ξέρω τι να της φορέσω για βόλτα. Έχω μπερδευτεί με τα ρούχα...

Φοβάμαι οτι την ντύνω μάλλον ζεστά.... ούφ!!!!

Πότε θα συναντηθούμε βρε κορίτσια??? Θα μου μείνει απωθημένο τελικά...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!!!Ειστε ολοι καλα?

Αχ τι ωραιος καιρος.Αντε να ξεκινησουμε τα μπανακια!Αραγε απο ποτε θα μας αφησουν να τα βαλουμε στην θαλασσα?Παντως οπως και να εχει θα τα παιρνω παραλια τις ωρες που επιτρεπεται

Με τα ρουχα εχω και γω ενα θεμα Λιτσακι.Νομιζω οτι πρεπει να τα ντυνουμε οπως ντυνομαστε και εμεις.Χωρις υπερβολες βεβαια.Μαλλον κοντομανικο μπλουζακι με μια ζακετουλα μαζι μας.Τις καλτουλες νομιζω οχι ακομα.Θα τα γδυνουμε σιγα σιγα.Εγω προβλιματιζομαι περισσοτερο μεσα στο σπιτι.Γιατι ειναι εποχη που μεσα εχει πιο δροσια απ'οτι εξω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!!!Ειστε ολοι καλα?

Αχ τι ωραιος καιρος.Αντε να ξεκινησουμε τα μπανακια!Αραγε απο ποτε θα μας αφησουν να τα βαλουμε στην θαλασσα?Παντως οπως και να εχει θα τα παιρνω παραλια τις ωρες που επιτρεπεται

Με τα ρουχα εχω και γω ενα θεμα Λιτσακι.Νομιζω οτι πρεπει να τα ντυνουμε οπως ντυνομαστε και εμεις.Χωρις υπερβολες βεβαια.Μαλλον κοντομανικο μπλουζακι με μια ζακετουλα μαζι μας.Τις καλτουλες νομιζω οχι ακομα.Θα τα γδυνουμε σιγα σιγα.Εγω προβλιματιζομαι περισσοτερο μεσα στο σπιτι.Γιατι ειναι εποχη που μεσα εχει πιο δροσια απ'οτι εξω

Έχεις δίκιο Ολγάκι!!! Σιγά σιγά πρέπει να τα γδύνουμε για να συνηθίζουν!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...