Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!!!

Εδω και μέρες προσπαθω να βρω χρόνο για να σας διαβάσω και μετα να γράψω!! Μιας και δεν τα καταφέρνω αποφάσισα να το κάνω αντίθετα αυτή την φορα!!!

Εμείς είμαστε καλά, φτάσαμε αισίως τα 5 κιλά!! Περάσαμε μια ιωσούλα (η νονά μας μας κόλλησε παρολλο που με είχε βεβαιιώσει πως ήταν απολύτως καλα!!!) Ακόμα ειναι αρκετά μπουκωμένη και παλεύω με τους ορούς!!! Για κάποιο λόγο εδω αυτή την εβδομάδα είναι πολυ γκρινιάρα και να τολμήσω να πω φοβισμένη; Θέλει συνέχεια αγκαλιά.. αγκαλιά.. αγκαλιά.. ισως επειδη την προηγούμενη Πέμπτη-Κυριακή είμασταν στα πεθερικά μου και η πεθερά μου δεν την άφηνε απο την αγκαλιά της καθόλου!!! Εδω την θήλαζα και ερχόταν να μου την παρει!!! Αναγκάστηκα να βάλω τις φωνές στο τέλος!! Τέλος παντων το γεγονός ειναι πως τώρα είναι στην τσίτα συνέχεια. Την κοιμίζω, την αφήνω στο κρεββάτι της και μεσα σε 10 λεπτά αρχίζει το κλάμμα!!! Αφήστε που μένει 6 ώρες συνεχόμενες ξύπνιες!! τις δυο συνολικά ειμαστε καλα ενω τις αλλες στην γκρίνια!!!

Εσείς τι κάνετε; ελπίζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπάκια να μεγαλώνουν!!

Πάω να κάνω την εκατοστή απόπειρα να σας διαβάσω, ελπίζω να με αφήσει η μικρη μου!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις μολις γυρισαμε.πηγαμε λαγονησι σε μια παραλια που εχει καντινα.στην αρχη πηγαμε να κατσουμε σε κατι καρεκλες που γυρω γινοταν χαμοςμ τσιγαρα, κοσμος, τηγανιλα απο τους μεζεδες και δυνατη μουσικη.του λεω του αντρα μου, καναμε τοσο δρομο για ναρθω να αναπνεω τσιγαρα και μπαπα μπουπα παμε να κατσουμε σε καμοια ομπρελλα στην παραλια, τι θα δουν εδω τα παιδακια.χαμος εντομεταξυ μεχρι και μπανιο εκαναν.βρηκαμε μια, βαλαμε το καροτσι απο κατω.δυστυχως δεν βρηκα αντιλιακο και τους ειχα κατι καπελα τεραστια-απο δευτερα θα παω να εξοπλιστω.που λετε ειχα παρει μαζι σεντονακια, απλωσα το ενα στην ξαπλωστρα εβαλα κι ενα σελτεδακι απο κατω και εβγαλα το μπεμπη πρωτα, τον αλλαξα κιολας και εβγαλα απο κατω παντελονακι και καλτσουλες και τον αφησα με το κορμακι- του φοραγα ενα καλοκαιρινο.να δειτε χαρες, αεριστικε το κορμακι του μας κρυφοειδε ηλιος.μετα φαγαμε απο βυζακι και μετα τα ιδια και η μπεμπα που γλαρωνε στο καροτσι μεχρι τοτε.καλα ε δεν υπαρχει πιο αναπαυτικη καρεκλα θηλασμου απο την ξαπλωστρα της παραλιας!!!!!!!!!!!!!!τελεια ηταν.και τωρα εχω μια νυστα.τωρα ξεκινησα πιο νωρις μπανιο μαμ, νανι γιατι νυσταξαν και γκρινιαζαν.δεν πειραζει να δουμε κι εμεις καμοια ταινιουλα μετα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?Εμεις σημερα ευχαριστηθηκαμε βολτα με το καροτσι!Ξεποδαριαστηκα βεβαια

Καρδουλα μου χρονια πολλα στον πριγκιπακο σου!!

Ελιτακι μου που παιδι μου στο Λαγονησι?Λες να ησουν κοντα μου???

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοπελες και μπεμπακια που ειστε καλε!! Μαλλον κοιμοσαστε!!!

Καλα χτες το βραδυ κοιμοταν το μωρο και νταντευα τον αντρα !! Εφαγε κατι χτες το βραδυ και ειχε καουρα ολο γυρναγε μες στο σπιτι! Ανελαβε να φκιαξει και την αποστειρωση και τη ξεχασε! Μη σας τα πολυλεω ηρθε στο κρεβαττι 4 και γυρναγε!

Πηγανε πεθερα χτες και μετα για καφεδακι το μωρο ολη μερα τσιτα! αφηστε που εχει αρχισει το εξης μολις τη παρει καποιος ψαχνει εμας και ειναι σκυθρωπη!!λετε να μου βγει ντροπαλη! και να μην πλησιαζει ανθρωπο!! Εν το μεταξυ της μιλανε και πολλες φορες βαζει και τα κλαματα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!τι κανετε?Εμεις σημερα ευχαριστηθηκαμε βολτα με το καροτσι!Ξεποδαριαστηκα βεβαια

Καρδουλα μου χρονια πολλα στον πριγκιπακο σου!!

Ελιτακι μου που παιδι μου στο Λαγονησι?Λες να ησουν κοντα μου???

Ολγα θα βρεθουμε απογευματακι στη πλατεια! Ξαναπηγα προχτες αλλα δε της πολυαρεσε της κορης μπορω να πω!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλημέρα σας!

έχουμε αρχισει κι εμείς δειλά δειλά τη μεταφορά, μεταφέραμε χθες όλα τα πράγματα από το πατάρι και σήμερα τις ντουλάπες από το μπαλκόνι, το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό σε φίλους στη Σίνδο, όμορφα ήταν, ήταν όλα ανθισμένα, μετά βόλτα στην παραλία η οποία ξεκίνησε σαν καροτσάδα αλλά επειδή ένα παιδάκι 1,5 έτους της παρέας κουράστηκε το παιξα large και του δωσα το καρότσι κι εγώ είχα το μπέμπη με το σλίνγκ να κοιτάει προς τα έξω σαν το βούδα, ο μπέμπης τρελάθηκε εγώ πέθανα

καρδούλα χρόνια σας πολλά!! άντε και καλή και οικονομική μετακόμιση!!

όλγα γιατί δεν μπαινεισ μσν;

γιώτα χαίρομαι που ανέβηκες και που αύξησες και το γαλατακι σου

i1lzp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Εμείς πήγαμε χθες στην πεθερά μου. Όοοοολοοοοιιιι μαζί! Εμείς με το μωρό, τα παιδιά του άντρα μου, η μαμά μου, η αδερφή μου με τα 2 θηρία της, οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε. Ευτυχώς είχε καλό καιρό και καθήσαμε έξω... Ωραία ήταν, και τα πιτσιρίκια ξεσάλωσαν! Μετά γυρίσαμε, μπανιο, μαμ και στο καπάκι ήρθε ενας φίλος μας για καφέ. Ξεμπερδέψαμε κατά τις 12 και πέσαμε ξεροί για ύπνο....

Σήμερα λέμε να πάμε μια βόλτα προς παραλία. Τελικά απ'οτι καταλαβαίνω η συνάντηση δεν θα γίνει. Κρίμα γιατί έχει και ωραίο καιρό!!

Αν ενδιαφέρεται καμια μανούλα, εμείς θα πάμε μάλλον στη Μαρίνα Φλοίσβου, στείλτε μνμ εγκαίρως για να συναντηθούμε!!

Φιλάκια!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...