Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια κοιταξτε τι βρήκα, αρχικά για προσκλητήριο Βάπτισης μου αρέσει ένα τεράστιο σε στυλ Α4 στο typecenter το οποίο είναι τελείως απλό και ο φάκελος είναι πουά, επίσης είδα οτι μπορείς πριν το προσκλητήριο να στείλεις κάρτες "save the date" όπως αυτές http://www.typecenter.gr/motivo.asp?ITMID=2645&CID=2623&CLEAR=ALSOCHOOSE&LANG=GR και μου άρεσαν πάρα πολύ!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελεγα να την κάνω στον Αγιο Γεώργιο στην Νέα Πεντέλη αλλά πρέπει να πάω να δω αν χωράει μέσα τον κόσμο, γιατί μπορεί να βρέχει.. Επίσης μου άρεσε και ένα εκκλησάκι στο Ντράφι, αλλά και αυτό είναι πολύ μικρό και δεν θα χωράει ο κόσμος.. Καμία ιδέα εδώ στα Βόρια?? Την μικρή την Βάπτισα στην Ελευθερώτρια που είναι τεράστια αλλά τώρα θέλω κάπου αλλού..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

πηγα στο δωματιο και βρηκα την μικρη να μιλαει με το περιστρεφομενο και να κανει κατι γελια μου ηρθε να την φαω

Δεν ειναι μια γλυκα η νεραιδουλα μου??[/QUOT

ΜΙΑ ΚΟΎΚΛΑ ΕΊΝΑΙ!!!!!!!!!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ -ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΛΙΑ ΥΠΝΟ ΟΛΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟ ΒΟΓΓΑΓΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑ ΜΕΤΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙς ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.ΛΕΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ?ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ.ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΤΡΙΤΗ (ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ)ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΧΑΧΑ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΔΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΚΑΝΑ ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙΑ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΦΩΝΕΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ 25 ΧΡΟΝΩ, ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ!!!!!!ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΩ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.?ΕΠΕΙΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΙΜΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ,ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

ευχαριστουμε Σιλβη παω να την παρω αγκαλια να κοιμηθουμε λιγο τωρα που ξεραθηκε και ο Αλκης

τΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙΜΕ ΤΟ ΜΥΤΑΚΙ ΤΗς?ΣΥΝΗΛΘΕ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥΧΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.1800 ΑΝ ΑΜΠΑΛΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ 2500 ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ?ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ 1500 ΟΧΙ ΓΙΑ 2500.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΡΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 5-6 ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελεγα να την κάνω στον Αγιο Γεώργιο στην Νέα Πεντέλη αλλά πρέπει να πάω να δω αν χωράει μέσα τον κόσμο, γιατί μπορεί να βρέχει.. Επίσης μου άρεσε και ένα εκκλησάκι στο Ντράφι, αλλά και αυτό είναι πολύ μικρό και δεν θα χωράει ο κόσμος.. Καμία ιδέα εδώ στα Βόρια?? Την μικρή την Βάπτισα στην Ελευθερώτρια που είναι τεράστια αλλά τώρα θέλω κάπου αλλού..

Αγια τριαδα στην Κηφησια, νενα κηφησια.ηταν στο γαμο που πηγα και εχει λεει πολυ περασει, ομορφα ηταν και μεγαλη εκκλησια με ωραιο προαυλιο μες το πρασινο και διπλα παιδικη χαρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Που κοντά είναι αυτή η εκκλησία ελίτα?? Επίσης για την παιδίατρο αφού δεν σου κάνει κλικ γιατί την κρατάς???? Εγώ τρεις άλλαξα..

Κατερίνα κούκλα η κόρη σου!!!!!!!!!!

Οπως μπαινει απο εθνικη για κηφησια.ειναι νεα κηφησια εκει.θα ρωτησω τον αντρα μου να μου πει.ειναι γνωστη παντως εκει γυρω.ναι το ξερω δε θελω τωρα να καθομαι να προβληματιζομαι με γιατρους και να ψαχνω εδω δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.απλα και με απλες διαδικασιες με το που φυγω πανω θα αλλαξω ουτως η αλλως μας πεφτει μακρια.δεν εχω να πω τιποτα αλλο για αυτην οσο καλη κια ν ειναι αυτο που ειπε δεν ηταν ωραιο.και ενας λογος που αποφευγω να την δω τετε α τετ τωρα ειναι πως θα πω τιποτα που θα αρπαχτω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσιααααααααααααααααααααααααααα ειμαι εν πλω.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Παω Κρητηηηηηηηηηηηηηηηη.....εχω φωρτωσει ζυμαρουλη κ μαμα κ φευγωωωωωωωωωωωωω....:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...