Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

mhpws krywse????
Γεωργία τι τέλειο αυτο που της φορά στην φωτογραφία ,από χθες το κοιτάζω από που της το πήρες;

Τα πηρα στα mothercare!!!

θα φκιαξει το παιδακι θα δεις!

Εμενα δεν εχει πλεον κανενα προγραμμα το στανταρ ειναι οτι κοιμαται στις 9 περιπου το βραδυ για 6 ωρες περιπου!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Γεωργια μπραβο που ολα ειναι καλα με τις εξετασεις πολυ χαρηκα!!!

Ελεονωρα μπορει να ψιλοκρυωσε αν το ξανακανει παρε τον παιδιατρο μαλλον θα σου ζητησει το παμπερς για αναλυση.

Εμενα απο τιοτε που εκλεισε τους 3μηνες σαν να εχω αλλο παιδι ολο γελια και χαρες ειναι και δεν γκρινιαζει καθολου κοιμαται κατα τις 9.30 -10 το βραδυ την ταιζω κοιμισμενη κατα τις 12.30 και ξυπναει 9 το πρωι, να μην το ματιασω το κοριτσακι μου δεν μας κουραζει καθολου λες και δεν εχουμε παιδι στο σπιτι...

Σιλβη περυσι ειχα κανει θρησκευτικο γαμο και βαπτιση του γιου μου η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ τρεξιμο και ειναι κουραστικο αλλα ειναι πολυ συγκινητικο και περασαμε σουπεεεερ, εγω ειχα βλαει στο χωρο τις δεξιωσης ενα video wall και πριν κανουμε εισοδο επαιξε ενα 10 λεπτο βιντεακι που μας το ειχε φτιαξει ο φωτογραφος με φωτογραφιες που του ειχαμε δωσει απο τις παιδικες μας ηλικιες , απο στιγμες της σχεσης μας ταξιδια κλπ και μετα απο την εγκυμοσυνη μου τον Αλκη στο μαιευτηριο και αργοτερασ που μεγαλωνε και ηταν πολυ συγκινητικο ολοι εκλαιγαν, μετα επειδη ηταν βραδια eurovision 16 Μαιου παιξαμε τον Σακβη την ωρα που βγηκε και ειπε το τραγουδι και λιγο την ψηφοφορια:tongue::tongue::tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερίνα εχω πάει κι εγω σε γάμο που ΄δείχνανε φωτογραφίες ετσι και όντως είναι πολυ συγκινητικό...αλλα και ο Ρουβάς ακούγεται σούπερ!

Αλλα φαντάζομαι την κούραση σου,εγω σκέφτομαι θα φοράω νυφικό και θα κρατάω να βαφτίσω την μικρή πως θα τα κάνω όλα αυτα;Δοκίμασα κι εγω στις 12 να την ταισω κοιμισμένη και μου ξύπνησε σε 4-5 ώρες ..εσεις κάνατε τίποτα αλλο για να μάθουν;

mz6Up2.png

ναι ειναι οντως κουραστικο φαντασου ηρθαν σπιτι φιλες μου η κομμωτρια ο μακιγιερ συγγενεις γινοτανε ενας χαμος και εγω ενδιαμεσα ειχα να ταισω και τον Αλκη που ειχε γκρινια γιατι ειχε κουραστει και επειδη το καναμε απογευμα-βραδυ ο μικρος κουραστηκε αρκετα και μετα στην εκκλησια με το νυφικο κλπ ειχα να κραταω και τον μικρο .. συμβουλη μην φορεσεις ψηλα τακουνια θα τα παιξεις εγω φορεσα σεδον φλατ και ηταν ξεκουραστω αλλα να σου πω κατι ητανε πολυ συκγινητικο που με πηγε ο γιος μου στην εκκλησια περπαταγε κιολας ηταν 15 μηνων και απο την μια με κραταγε ο μπαμπας μου και απο την αλλη ο Αλκης!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalhmera,

kale pou eiste oles?

emeis molis koimithikame.

na rwtisw. eseis niothete kamia fora zalades kai adinamia? re koritsia xthes vradi pou ksipnisa na ton taisw nomizw oti tha lipothimisw kai to eixa mexri kai to prwi. ti sto kalo?

o gios mou exei ksekinisi kainourgio systhma kai to vradi meta to mpanio den thelei stithos mono mpoukali. milisa me th giatro giati anisixisa kai mou ipe na ton prosekso giati an arxisi etsi siga siga tha thelei kai ta ypolipa geumata mpoukali. to ena den peirazei alla sta ypolipa mou eipe na epimenw na fai stithos. to allo pou me anisixise einai oti eixe fai mono 100ml kai ths to lew kai ti mou apantise? kai tous epomenous 2 mhnes na mhn fai tpt den exei provlima o gios sou xaxaxa. thea :P

Διαφημίσεις

Καρδουλα αυτο που λες με την ζαλαδα το εχω και εγω αφου σκεφτομουνα να παω να κανω εξετασεις αιματος μηπως εχει πεσει ο αιματοκριτης και εμενα με ποιανει νωρις το βραδυ σχεδον καθε μερα μια αδυναμια μαζι με ζαλαδα και ειδικα οταν καθομαι και σηκωνομαι νομιζω οτι θα λιποθυμησω να ξερεις οτι το σωμα και ο οργανισμος χρειαζονται 9 μηνες ακριβως οσο διαρκει και η εγκυμοσυνη για να επανελθουν στα φυσιολογικα τους μετα τον τοκετο

χαχαχα Νατασσα εγω αποκλειεται να ειμαι εγκυος ειχα αδιαθετησει 16 του μηνος αρα καπου τωρα μπορω ναμεινω αν θελω;) αλλα δεν θελω ασε να περασουν 3 χρονακια οπωσδηποτε και μετα βουρ για το 3ο !!!! Αληθεια εσεις σκεφτεστε για αλλο παιδακι ??? Εγω θελω οπωσδηποτε οαντρας μου το συζηταει μετα απο καιρο ομως και οι γυρω γυρω μου λενε πως ειμαι τρελη και φτανουν τα 2 αφου ειναι και διαφορετικου φυλου και μπλα μπλα εγω ψιλοτσαντιζομαι μαυτα ετσι κι αλλιως εγω θα αποφασισω με τον αντρα μου τι θα κανουμε οι αλλοι δεν εχουν λογο

Kαλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Και εγώ νιώθω κουρασμένη πολλές φορές και ζαλίζομαι που και που...

Εμείς για βάπτιση είπαμε 17/10 μην κανονίσετε τπτ γιατί σας περιμένω!!!!!!!!!!!

Μόλις εκανα μπάνιο τον μικρό γιατί έκανε κακά και του έφτασαν στο σβέρκο... πήρα τις active fit και μέσα είχαν άλλο προϊόν και όχι αυτές με το δίχτάκι και απο τότε του φτάνουν στο κεφάλι... Παράνομο δεν είναι αυτό, να αγοράζεις κάτι και μέσα να σου έχουν άλλο για δοκιμή λέει και χωρίς να το γράφουν στην συσκευασία...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Κατερινα εγω παλιοτερα ελεγα ναι και για ενα τριτο, αλλα υστερα από τη σφαλιαρα που φαγαμε τωρα δεν νομιζω οτι θα αντεξω κι αλλο αγχος. Ασε που ο αντρας μου δεν το συζηταει.

Παρος εμενα τα active fit δεν μου αρεσαν, προτιμω τα baby dry. Μολις με πηρε ο αδελφος μου που ειχαν παει στο Βασιλοπουλο. Εχουν λεει τις libero 50%, μεχρι σημερα...

nG0fp2.png yu71p2.png

εγω στον γιο μου χρησιμοποιουσα παμπερς στην μπεμπα ξεκινησαμε παμπερς και την πειραξαν κοκκινησε το πιπι της και αρχισα τα λιμπερο και μια χαρα , πηγα προχθες στον Βασιλοπουλο και πηρα 3 μεγαλα να εχουμε στοκ ειχαν εκπτωση 50%

Kαλημερα!!

Mummycool το θεμα ειναι πως μολις αρχισε να μειωνεται το γαλα δεν ηθελε στηθος η μικρη... Μαλλον βαριοταν να προσπαθει να τραβηξει και ηταν ολο γκρινια, ετρωγε λιγο και μετα απο 2 ωρες ξυπνουσε και ηθελε παλι να φαει... Τωρα παντως το εχω αυξησει αρκετα.

Ινκα τραβαω με το θηλαστρο καθε 3 ωρες μεχρι να αδειασει αρκετα, πινω πολλα νερα και μια μπυρα την ημερα (χωρις αλκοολ). Σημερα το πρωι εφαγε απο το στηθος και μετα κοιμηθηκε 4.5 ωρες σερι , αρα χορτασε και πριν που ξανατραβηξα εβγαλα 140 γρ... Θα δουμε... Θελει πολυ υπομονη και πολυ θηλαστρο αλλα χαλαλι...

Ελεονορα και εγω δεν ξερω να σου πω για την βλεννα αλλα καλα θα ηταν να ρωτησεις τον γιατρο σου...

Καρδουλα... :( :( :( :( θα μας λειψεις...

Εμεις λεγαμε συντομα για το δευτερο αλλα τωρα εχω αρχισει να το ξανασκεφτομαι... Αν κοψουν και τους μισθους οπως λενε θα ειναι ακομα χειροτερα...

Αληθεια ειδατε τι εγινε με το μωρακι στην Κυπρο??? Ελεος πια με αυτους τους γιατρους...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...