Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμας..

Εγω παλευω να αυξησω το γαλατακι μου.. Εφτασα να βγαζω μολις 80γρ την φορα... Ευτυχως που εχω τρελο στοκ στην καταψυξη και δεν της εχω δωσει ακομα ξενο. Παντως σημερα σαν να πηρα λιγο τα πανω μου.. Πριν εβγαλα 100γρ.. Τι να πω.. Δεν μπορεις να πας κοντρα στην φυση αλλα θα το προσπαθησω μεχρι τελευταια στιγμη..

Απο ψυχολογια ακομα μεγαλυτερα χαλια, τι να πω δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα δεν εχω καμια διαθεση για τιποτα.. Αφου μου λεει ο αντρας μου να φυγουμε σκ ή εστω μονο το Σαββατο και εγω δεν θελω... Για την Κυριακη μου φαινεται τελευταια στιγμη θα αποφασισω...

Αντε σας αφηνω μην σας χαλασω και εσας την διαθεση. Φιλακια....

mYQbp2.png

γιωργία δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ακόμα δεν είχες πάρει αποτελέσματα, τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, να σου πω, βαλτου λίγο πάγο του γιατρού να μη σε τρομάζει τόσο, άντε γιατί εμείς οι μαμάδες δε θέλουμε και πολύ

γιώτα αφού η μπουμπού πιάνει στήθος γιατί δεν το αφήνεις στην άκρη το θήλαστρο; μόνο άγχος σου δίνει αυτή τη στιγμή; βάλτην στο στήθος να σου αυξήσει την παραγωγή, δε μας ρίχνεις αλλά ανέβα κι εσύ λίγο, μήπως να πας για ψώνια με την κόρη σου;;; χτυπήστε κι ένα καφεδάκι, μη σου πω και ένα κομμωτήριο....

i1lzp2.png

kalispera koritsia!!!!!

xathika sorry!!!xtes piga golden me tin foufoula apo tis 2 mexri tis 9!!!!kai eipa simera na paikso poly mazi tis...na mi to exo s ena karostsi kai na to serno....

genika perasa telia xtes olo gelage se olous kai den koimithike katholou !!!!aaaaaaaa kai i aithosa thilasmou telika exei skambo...

eklisa eklisia !!!!3 oktovriou vaftizo tin foufoula!!!!stin eleftherotria...paros seyxaristo poly gia ta tilefona kai tetia...!!!!!!!

paros stin foto einai i mathildi?

xtes sto golden me to pou eftasa eida oles tis proin sinadelfises(eixane kapio event)..oles i ekdotikes brosta mou ...nomiza oti tha eniotha avola pou den ergazome kai eimai house wife...alla eniosa poly kala !!!!imouna iremi ,freskadoura kai eytixismeni oso pote!!!ayti tin fora den eixa na dikso tin kainourgia louis vuitton alla tin KORI MOY!!!!!

georgia!!!!i kori sou einai ena kouklaki!!!!!kai exei apistefto paixnidiariko baby face!!!!tha mikrodihnei gia oli tis tin zoi....kala o giatros paei kala?

sas afino ..bouboukes!!!!!..prepei na mazepso ligo giati to vrady tha pame ston nono mas!!!!einai i 1h mas nyxterini eksodos !!!!!

filoures!!!!!

giota pos afksises to gala??

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς!!

Σήμερα έχουμε μια γκρίνια όλη μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω με την μικρή. Ταισμένη, καθαρή, αγκαλιά αλλά η γκρίνια, γκρίνια!!

Mummycool, κι εγώ δεν τη παλεύω με τα κιλά! Έκλεισα ραντεβού σε διαιτολόγο τη Δευτέρα μπας και δω προκοπή (μαζί με τον άντρα μου).

Ινκα, μπράβο!!! Κι εμεις για 2 ή 3 Οκτωβρη σκεφτόμαστε! Μάλλον για 2 Οκτώβρη. Επειδή θα κάνουμε και τον θρησκευτικό γάμο μαζί και ο πολιτικός είχε γίνει 2 Οκτώβρη (πριν 2 χρόνια) θα μου αρεσε να το κάνουμε την ίδια μέρα. Πρέπει να οργανωθώ όμως γιατί γαμος-βάπτιση θα γίνουν στη Μυτιλήνη!!

Γεωργία, όλα καλά με τη μικρή!!! Μπράβο!! Πάντα καλά νέα να έχουμε απο τους γιατρούς και τις εξετάσεις!!

Γιώτα, είμαστε εδώ για να σε ανεβάσουμε!!! Χαλάρωσε, κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ετοιμάσου για την συνάντηση μας!!!

Λοιπόν, τι θα γίνει την Κυριακή τελικά?

Φιλιά!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalhmera

nai koritsia monhma feugw. mas teleiwse i athina. ftanei. exw kai ena mwro twra na skefto kai ekei tha exw th mama mou na mas voitha na ton krata liges wres, tha ktisoume kai to spiti mas opou tha einai pio kala gia to prigkipako mou tha exei kai khpo na paizei. oso eimastan monoi mas xwris mwro kala htane. tora omws allaksan ta pragmata kai den thelw na xanw oute lepto makria apo to mwro mou. edw mono sth kinisi na mpleksis teleiwse exases 2 wres kathimerina mesa sto nero. kai apo douleies pleon ase pikra. ti sas ta lew ta kserete kai eseis:)

ante kanoniste koritsia kai peste mas.

o mikros mou simera exei dekata apo to emvolio alla eutixos den einai kakokefos:)

κι εμενα μετά το εμβόλιο είχε 37 πυρετό και κοιμλοταν αρκετά. Το βράδυ κοιμήθηκε 1-7.30 δεν το πίστευα και μέσα στην ημέρα είμαι όλο με το βυζί εξω.... έχει νευρικότητα και κοιμάται κιόλας.... αλλα σήμερα 3η ημέρα είναι καλύτερα...

Πάντως που θα φυγετε την καλύτερη δουλειά θα κάνετε.. κοντά στην μαμά σου.. δεν το συζητώ και σε δικό σου σπίτι.. με 1000 θα εφευγα!!!!!

lX5Hp3.png

Γεια σας κορίτσια,

Διαφωτίστε με αν ξέρετε:

βλεπω στα κακά της λίγες βλένες σαν αυγού ξέρετε τι είναι????

Φιλάκια

ισως λες αυτα πουναι αχωνευτο γαλα.μην ανησυχεις προφανως τρωει αρκετα χαχα τοσο που δεν προλαβαινει να το χωνεψει ολο!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ελεονώρα δεν ξέρω να σου πω για τη βλένη, όταν είχαμε αιματάκι νόμιζα ότι είχε και βλένη αλλά η ανάλυση έλεγε οχι βλένη, μήπως είναι λιγότερο νερουλά από πριν και σου φαίνεται; πάρε τον παιδίατρο ένα τηλέφωνο και πες του, έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα; πυρετό; τρώει κανονικά;

τώρα που είπα πυρετό, εμάς δε μας έχει δώσει ντεπόν για τον πυρετό, όταν έκανε το πρώτο το εμβόλιο μας είπε να πάρουμε ένα κουτί υπόθετα DOLAL το χα ξεχάσει, τώρα άνοιξα το ντουλάπι και το είδα, δε χρειάστηκε οπότε δεν το ψαξα καθόλου

i1lzp2.png

Καλημερα κοιμοσαστε που ειστε ολες, μονο εγω ξυπνησα απ΄τις 6 σημερα και η κορη δηλαδη η οποια κοιμηθηκε αλλη μια ωρα και ξαναξυπνησε την ακουω μεσα που μιλαει μονη της!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κορίτσια !!Η δικιά μου τελικά το καθιέρωσε σε 5ωρο ύπνο ...θα την δείρω!

Εμεις λέμε για 25 Σεπτεμβρίου γάμο με βάφτιση μαζί αλλα ρε κοριτσια το γάμο πως θα τον αντέξω...και θέλω να έχω χάσει και ολα τα κιλα μου μεχρι τότε .πρέπει να το ράψω επειγόντως!Χθες παλι απο την λαιμαργία μου εφαγα τιραμισου...από σήμερα ειπα τέλος τα γλυκα τα πολλα ψωμιά τα τηγανητά για να δουμε θα αντέξω ;

Ελεωνόρα βλέννα στα κακα μπορεί να δείχνει οτι εχει αλλεργία στο γάλα ,αν θηλάζεις ίσως σε κατι που έφαγες κακι πήγες στο γάλα.Το ξέρω γιατι της φίλης μου είχε κκαι την πέιραζαν την μπέμπα αρκετα γάλατα μεχρι που βρήκκαν το σωστό και σταμάτησε.Νομίζω θα σου ζητήσει ο γιατρός το παμπερς για ανάλυση σε μικροβιολογικό.Παρε τηλ το γιατρό και πες του το.

mz6Up2.png

Καλημερα κοιμοσαστε που ειστε ολες, μονο εγω ξυπνησα απ΄τις 6 σημερα και η κορη δηλαδη η οποια κοιμηθηκε αλλη μια ωρα και ξαναξυπνησε την ακουω μεσα που μιλαει μονη της!!!

Γεωργία τι τέλειο αυτο που της φορά στην φωτογραφία ,από χθες το κοιτάζω από που της το πήρες;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...