Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερίνα εγώ την μικρή θα την φέρω!!!! Μακάρι να μπορούσα να φέρω και τον σύζυγο αλλά είναι λίγο μακριά... :(

Θέλετε να πούμε κατά τις 12:30 στον Φλοίσβο που έχει μια καφετέρια με παιδότοπο????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εγώ συμφωνώ για Φλοίσβο (ποιά καφετέρια έχει παιδότοπο?), όσο για τους άντρες λέω να τους πάρουμε μαζί (εγω δεν θελω να τον αφήσω μοναχούλη Κυριακάτικα)...

Άσε που αν γνωριστούν μπορεί να φτιάξουν το forum Μπαμπάδες Φεβρουαρίου 2010 και να τα λένε...:D:D

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalhmera

nai koritsia monhma feugw. mas teleiwse i athina. ftanei. exw kai ena mwro twra na skefto kai ekei tha exw th mama mou na mas voitha na ton krata liges wres, tha ktisoume kai to spiti mas opou tha einai pio kala gia to prigkipako mou tha exei kai khpo na paizei. oso eimastan monoi mas xwris mwro kala htane. tora omws allaksan ta pragmata kai den thelw na xanw oute lepto makria apo to mwro mou. edw mono sth kinisi na mpleksis teleiwse exases 2 wres kathimerina mesa sto nero. kai apo douleies pleon ase pikra. ti sas ta lew ta kserete kai eseis:)

ante kanoniste koritsia kai peste mas.

o mikros mou simera exei dekata apo to emvolio alla eutixos den einai kakokefos:)

Καρδούλα μπορεί να μην έχουμε συναντηθεί (ακόμα) αλλά μετά απο τόσους μήνες συνομιλίας και αλληλοσυμπαράστασης θα μας λείψεις πολύ...

Θα τα λέμε βέβαια αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα είσαι μακριά είναι κάπως...

Βέβαια εννοείται οτι θα είναι καλύτερα για όλους σας και κυρίως για το μωρό!! Μακάρι να μπορούσαμε να την κάνουμε και οι υπόλοιποι!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kalhmera

nai koritsia monhma feugw. mas teleiwse i athina. ftanei. exw kai ena mwro twra na skefto kai ekei tha exw th mama mou na mas voitha na ton krata liges wres, tha ktisoume kai to spiti mas opou tha einai pio kala gia to prigkipako mou tha exei kai khpo na paizei. oso eimastan monoi mas xwris mwro kala htane. tora omws allaksan ta pragmata kai den thelw na xanw oute lepto makria apo to mwro mou. edw mono sth kinisi na mpleksis teleiwse exases 2 wres kathimerina mesa sto nero. kai apo douleies pleon ase pikra. ti sas ta lew ta kserete kai eseis:)

ante kanoniste koritsia kai peste mas.

o mikros mou simera exei dekata apo to emvolio alla eutixos den einai kakokefos:)

καλημερα ομορφουλες και ομορφα μπεμπακια.α βρε καρδουλα θα μας φυγεις.βεβαια απο εδω δε θα φυγεις χαχα.βρε κοριτσια ποιο εμβολιο σας ανεβασε πυρετο?να ξερω γιατι ειναι να κανουμε κι εμεις την αλλη βδομαδα.δεν τη πηρα την παιδιατρο ναρθει για αιμα δε μπορω μονη μου.τα λυπαμαι.ειναι τοσο ησυχα τωρα που κοιμουνται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Εχουμε καλοκαιρι εδώωωωωωωωωωω....

Βγήκαμε βόλτα στον μπαμπά μας, κάναμε 1 ώρα να ετοιμαστούμε..@@

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!Τελικά θα τον στείλω!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

α γιατι κι αλλες μαμαδες λεγαν για πυρετο με αυτο το εμβολιο.νομιζω κι εμεις αυτο ειναι να κανουμε.

Ινκακι που χαθηκες?ρωτησα για κολυμπι στις Νηριηδες στο ολυμπιακο σταδιο τελικα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοπελες και μπεμπακια!!!!!!

καλα τρεμω το τι περσα πριν απο λιγο δε λεγεται!!

Πηρα για το αποτελεσμα καρυοτυπου που ειχαμε κανει, θυμαστε? και μου φανηκε πως ειπε κατι για θετικο αποτελεσμα τρελαθηκα μου λεει θα την υπογραψει η διευθυντρια και ή θα σας τη στειλουμε ή θα ρθειτε να τη παρετε και να μιλησετε με τη γιατρο!!! καλα τα κανα πανω μου!! Ξανα πηρα παλι, γιατι λεω δε γινετε να τρελαθω απ την αγωνια μεχρι να δω τι θα γινει, και της ειπα να μου πει τα παοτελεσματα απ το τηλ. αρχισε να φωναζει , της ειπα να καταλαβει ποση αγωνια εχουμε και μεις και τελικα μου ειπε οτι φαινεται φυσιολογικη ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοξα το θεο!!!! θα σκασω και θα βαλω και τα κλαματα ταυτοχρονα!!!!!

πολλα φιλια!!!!Ευτυχως που εχω και σας!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Και είναι και κούλα στην κκαινούρια φωτογραφία!

Μορφολογικα ειχε 3 χαρακτηριστικα που εχουν τα παιδια με συνδρομο down

πεπλτατυσμενο (ελαφρος) κεφαλι μοιαζει στον αντρα μου το τρελοκερκυραιο

μια γραμμη στη παλαμη που λεγεται χειτομαντικη γραμμη και την εχει και αυτη ο αντρας μου

και λιγο λοξα ματακια που ειχα και γω!

τα ειδε ο παιδιατρος και μας εστειλε για ντου φυγει λεει η αμφιβολια!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλά δεν το συζητώ τι θα πέρασες μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα ...εγω αν δεν μου τα έλεγε από το τηλ θα πήγαινα εκεί και θα την πλάκωνα δεν σου κάνω πλάκα.Τουλάχιστον τωρα μπορείς να ηρεμήσεις και να παίξεις με την μπουμπού χωρίς να αγχώνεσαι!

mz6Up2.png

Καλά δεν το συζητώ τι θα πέρασες μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα ...εγω αν δεν μου τα έλεγε από το τηλ θα πήγαινα εκεί και θα την πλάκωνα δεν σου κάνω πλάκα.Τουλάχιστον τωρα μπορείς να ηρεμήσεις και να παίξεις με την μπουμπού χωρίς να αγχώνεσαι![/quote

εκεινες τις μερες μεχρι να παμε να κανουμε την εξεταση ηταν οι εφιαλτικοτερες!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...