Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ioanna egw nomizw oti prepei na ton steileis. den mporeis na ton kratas sinexeia spiti mipws kai arwstisi. kai sto paidi kaneis kako kai xaneis kai thn eukairia na detheis kai me th mpempa kai na ths afierosis xrono mono gia sas kai meta otan gyrnaei o nikolas apo to sxoleio na afieronis kai se auto prosopiko xrono kai na ta antistathmizis etsi.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

natasa mia xara sas vriskw.

eleonora 37 den einai piretos apo 38 kai panw depon.

kaname kai emeis to emvolio tou pneumoniokokou. re paidia h h giatros einai poly elafroxera h o mpemphs mou poly tharaleos. ena a kaname kai auto htane. den klapsame katholou. meta phgame volta kai twra koimomaste.

apo kila 7150 kai ipsos 68cm. megalwsame poly kai psilosame akoma pio poly. exw ena gigantaki xe:) h giatros poly ikanopiimenh me to mwro mas mas simplirose kai to vivliario kai mas euxithike kalo taksidi:) ax paidia einai poly kalh pantos. einai apo ta atoma pou stenaxorieme pou tha ta xasw.

kala giwta to mwro soy megalwse poly!!!! ftou ftou!!!!!

an thymamai kala gennhthike gyrw sta 3900???? gia fantasoy ki emena twra egine 4!!xxxx

makari na mhn arrwstainoyn... kai den peirazei.

Pote feygete??? etoimazeste??

lX5Hp3.png

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααα!!!

Τί κάνετε???Εμείς καλά, τα συνηθισμένα μας!

Αχ βρε κορίτσια, τί να κάνω με τον Νικόλα?> Θέλω να τον στείλω στον παιδικό από Δευτέρα και σκέφτομαι τα συν και τα πλήν. Τα συν είναι ότι θα είναι μαζί με άλλα παιδάκια που τόσο του αρέσει, θα απασχολείται σίγουρα πιο δημιουργικά από ότι στο σπίτι, θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκολλάει από πάνω μου και για εμένα ότι θα έχω κάπως περισσότερο χρόνο για εμένα και την μπέμπα- την οποία τις τελευταίες ημέρες απλά την ταίζω και την ντύνω, για να προσέχω τον Νικόλα :(. Τα πλην είναι πως σίγουρα θα αρπάζει ιώσεις και θα τις φέρνει σπίτι με αποτέλεσμα ίσως να κολλάει και η μικρούλα..αλλά πάλι σκέφτομαι, την ίωση μπορεί και ο μπαμπάς μας να την φέρει ανά πάσα στιγμή..

Θέλω να τον στείλω, αλλά φοβάμαι μήπως μου βγεί ξινό και μου αρρωστάινουν και τα δύο...

αχ τί να κάνω???????????

apo edw kai pera einai kalh epoxh gia to telos twn iwsewn... An niwtheis exantlhmenh steilton.. tha tou kanei kalo den paei xeimwna h fthinopwro pou einai se exarsh oi iwseis....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

πουσαι μαμα ραμονα?σε χασαμε.ολα καλα?τωρα φαγαμε τελευταιο γαλα και νανι.παλι πηγαμε βολτα σημερα.προσπαθουμε τουλαχιστον οταν γυριζει ο μπαμπας να μας παει βολτα.σημερα δεν γκρινιαξαν καθολου και ειχε και αλλα μωρακια που βολταραν στα καροτσια.ειμαι πολυ κουρασμενη, δεν ξερω γιατι νιωθω ετσι.και ψυχολογικα πολυ πεσμενη.μηπως μας ματιασε κανεις ολο αρπαζομαι.και αυτος το ιδιο.τι θα κανουμε.βαρεθηκα τις φωνες.ασε που μετα δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ.μου πε η παιδιατρος ναρθει εδω αν ειναι αυριο να παρει το αιμα και να το παει αλλα δε θελω ναμαι μονη και να τα εχω και τα δυο να κλαινε δε μπορωμμπορει να της πεταξω καμοια κατσαρολα οποτε καλυτερα ναναι ο αντρας μου εδω και αυριο δε θα μπορει.δε μπορω να βλεπω τα μπεμπακια μου να μελανιαζουν απο το κλαμμα.εσας βρε κοριτσια σε εξεταση αιματος τους τρυπαν το χερακι και το πιεζουν να βγει σταγονιτσα σταγονιτσα?δεν αντεχεται, δε μπορω να κοιταζω και την προηγουμενη φορα ειχα χλωμιασει που εβλεπα τα αιματα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ιωάννα

δεν ξέρω δεν έχω εμπειρία αλλά εγώ θα τον έστελνα για μερικές ωρίτσες...καλοκαίρι είναι δεν έχει και πολλές ιώσεις θα ξεκουραστείς λιγάκι

ελιτα

λογικό είναι να αισθάνεσαι πεσμένη, τι λέμε τώρα, άμα έχεις και περίοδο τι να κάνεις, πάρε κανένα σίδηρο πιες καμιά βιταμίνη, φάε λίγο καλύτερα σε περιμένει κουραστικός μήνας...

τώρα για το αίμα έτσι είναι αλλά εμένα όπως έχω παρατηρήσει κλαίει περισσότερο όταν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί παρά όταν του κάνουν εμβόλιο ή του παίρνουν αίμα....

kardoula

διάβασα στο φόρουμ ότι η περίοδος ρίχνει κάπως την παραγωγή για 2-3 μέρες αλλά στη συνέχεια το μωρό έχει την ικανότητα να την ξανααυξήσει, άρα μπορεί να φταίει κι αυτό λίγο...

φτου φτου σκορδα πολύ μεγαλώσατε καλέ!! και ναι θα μας λείψεις πολύυυυυυυ πολυυυυυυυυυυυ

natasa

πολύ βαρος πήρατε αυτό το μήνα μπραβο σας, και τα 2 στην πεθερά τα αφηνεις;

εμένα πάντως δε μου ήρθε, μάλλον πάλι καθάριζε η μήτρα τι να πω, ευτυχώς γιατί πραγματικά αυτό μου λειπε τώρα, μετακόμιση μαζί με μωρό, θηλασμό ΚΑΙ περίοδο...

επίσης οκταώρο γιοκ, το κόψαμε 5+3+2 κοιμόμαστε τώρα το βράδυ εδώ και 5-6 μέρες και η μαμά δεν ξεκουράζεται καθόλου καλά...

i1lzp2.png

Καλημερα κοριτσάρες μου!!!

Ελπίζω σημερα να είστε όλες καλά και με περισσότερα κέφια!!!

Φτιάχνει ο καιρός και μαζί θα ξαναφτιάξει και η διάθεση μας!!!

Τελικά τι θα γίνει με την συνάντηση??

Φιλάκια!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια !!!Και η δικια μας εδω και δυο μέρες χάλασε το 7ωρακι που εκανε το βράδυ τωρα τελευταια και ξυπνάει πάλι ανα 4ωρες !!!Γιατι τι έκανα λάθος;Παει ο ύπνος κλαψ κλαψ....

Ξέχασα να σας πω ο γιατρός μας έδωσε να πάρουμε μια κρέμα για τον ήλιο και μας είπε αυτο το μήνα να μην βγαίνουμε 11 με 2.30 και τον αλλο μήνα 11-6.Εσας σας ειπε τίποτα τέτοιο;Δεν είναι υπερβολικο;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

νομίζω ότι αν τον έχεις στο καρότσι με τη φυσούνα κάτω και έχεις και ομπρέλα είναι κάπως υπερβολικό αυτό που λέει, εγώ έχω και ένα σεντονάκι και του το κανω κουρτινούλα, κοιμάται καλύτερα έτσι

αντιηλιακό πήραμε κι εμείς και χθες το πασάλειψε με τα χέρια του και πρέπει να το βαλε στα μάτια του και μετα δάκρυζε συνέχεια

i1lzp2.png

Καλημέραααααααααααα!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???????

Εγώ είμαι σπίτι και βαριέμαιιιιιιι....

Τι θα κάνουμε με την συνάντηση???

Ισχύει????

Κατερίνα

παρος

ελίτα

καρδούλα

georgiab

Litsaki

Δηλώστε συμμετοχή παρακαλώ και οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

τι κανετε? Εγω ετοιμαζομαι να παω βολτιτσα στην πεθερα μου με τα παιδια , ειμαι ενταξει για την συναντηση απλαπεστε μου ωρα και μερος . Θα φερετε και αντρες? Και οι μανουλες με τα μεγαλα θα φερετε και αυτα? Για να δω τι θα κανω με τον αντρα μου και τον Αλκη ρωταω. Θα τα πουμε το βραδυ φιλαααααααακια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...