Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΥΔΡΟΧΟΑΚΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΥΦΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΞΕΡΩ ΓΩ.ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝ ΑΞΟΚΛΗΣΣΙ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΙΑΟ.ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΝΑΝΤΙ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΟΡΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΨΗΤΑ ΕΞΤΡΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΤΣΟ

kala den to sizito auto ....kamia sxesi oi times stin eparxia me tin a8ina !!

me 30 euro kai .....stin eparxia bazeis k astako an 8es !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να πω .. είναι τελικά στο παιδί φιλενάδα!!!!!!

μια χαρά είναι η δικιά σου για παιδί που θηλάζει, 20 ώρες τη μέρα είναι η εξαίρεση, ο δικός μου 10 το βράδυ και 3-4 το πολύ μέσα στη μέρα

αυτό με τα κιλά το χω ακούσει αλλά δεν το πολυπιστεύω

i1lzp2.png

αχ με τα ονόματα, εμείς να δούμε τι θα κάνουμε... το ξεκαθάρισα, ένα παιδί εσύ ένα διαλέγω εγώ, αν θέλει ας βγάλει το μπέμπη του πατέρα του αλλά δε θέλει γιατί αν το δεύτερο βγει κορίτσι προτιμά να βγάλει τη μάνα του που δεν το χει ακούσει, κι έτσι ο μπέμπης μένει σε μενα αλλά τι το θελα...δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα, αργότερα

ki egw to eixa ksekatharisei apo thn arxh!!!!!

lX5Hp3.png

Ρε κορίτσια θήλαστρο πότε βάζετε???

Αφού περνάει η ώρα και θηλάζει αν το βγάλω τι θα της δώσω μετά που θα πεινάσει???????

Τα σακουλάκια τα παίρνουμε από το super market??? ;h apo farmakeio???

εγώ βγάζω το πρωί συνήθως, τα σακουλάκια τα πήρα από μαγαζί με έιδη μωρού, έχει και στο ίντερνετ

αν το θες για να της το δίνεις το βράδυ δε θέλεις σακουλάκι, παίρνεις μπουκαλάκια και τα πλένεις και τα αποστειρώνεις και τα ξαναχρησιμοποιείς

τι θήλαστρο έχεις;

i1lzp2.png

άσχετο, έχει μερικές μέρες που τα κακά του έχουν πιο έντονα αυτά τα άσπρα κομματάκια, αυτό είναι που έλεγε η καρδούλα ότι δεν μεταβολίζει καλά το γάλα; παίρνει πολύ δηλαδή;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Ε!!!!!!!!!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ-ΠΙΠΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ.ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ!!!!!!!!!!!!ΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΠΙΠΙΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΤΗΣ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

άσχετο, έχει μερικές μέρες που τα κακά του έχουν πιο έντονα αυτά τα άσπρα κομματάκια, αυτό είναι που έλεγε η καρδούλα ότι δεν μεταβολίζει καλά το γάλα; παίρνει πολύ δηλαδή;

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγώ βγάζω το πρωί συνήθως, τα σακουλάκια τα πήρα από μαγαζί με έιδη μωρού, έχει και στο ίντερνετ

αν το θες για να της το δίνεις το βράδυ δε θέλεις σακουλάκι, παίρνεις μπουκαλάκια και τα πλένεις και τα αποστειρώνεις και τα ξαναχρησιμοποιείς

τι θήλαστρο έχεις;

medela hl/ko

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες. Σημερα ειχα παει στη δουλεια, περασα το πρωι αφησα τη μικρη στην πεθερα και θα παω αυριο να την παρω. Ο μικρος κοιμαται χαλαρος.... Δυο μερες τωρα μου κανει πεντε γευματα των 200, από εξι των 150 περιπου. Ετσι ενω ετρωγε κατα τις 9 και μετα 12 το βραδυ και 6 το πρωι, τωρα τρωει 6 το απογευμα 10 το βραδυ και εξι το πρωι. Ειναι πολλες 8 ωρες νηστικος? Ειναι περιπου 4700 (πηραμε 1200 αυτο το μηνα που ειμαστε σπιτι).

Ελεωνορα κι εμεις μονο πανω απο 38 δινουμε αντιπυρετικο.

Το ξερατε οτι υπαρχουν καποια διαγνωστικα κεντρα που στελνουν σπίτι να παρουν αιμα για εξετασεις από βρέφη? Ειχα παρει στην Ευρωαναλυση στη Φειδιπιδου (που μου ειχε πει ο παιδιατρος) για να κανονισω να παω και να ειναι εκει νοσοκομα με πειρα στα βρεφη και μου ειπαν σας στελνουμε σπιτι (χωρις χρεωση!!!). Και ηρθε η νοσοκομα να παρει αιμα στο μικρο, εκλεγε ο μικρος για πονουσε, εκλεγε και η μικρη γιατι δεν την αφηνα να βλεπει.......

nG0fp2.png yu71p2.png

natasa mia xara sas vriskw.

eleonora 37 den einai piretos apo 38 kai panw depon.

kaname kai emeis to emvolio tou pneumoniokokou. re paidia h h giatros einai poly elafroxera h o mpemphs mou poly tharaleos. ena a kaname kai auto htane. den klapsame katholou. meta phgame volta kai twra koimomaste.

apo kila 7150 kai ipsos 68cm. megalwsame poly kai psilosame akoma pio poly. exw ena gigantaki xe:) h giatros poly ikanopiimenh me to mwro mas mas simplirose kai to vivliario kai mas euxithike kalo taksidi:) ax paidia einai poly kalh pantos. einai apo ta atoma pou stenaxorieme pou tha ta xasw.

τι κανετε κοριτσια??? εγω σημερα ειμαιμονη με τα δυο ζουζουνια και τρεεεεεχω. Καρδουλα εχεις εναν μικρο γιγαντα!!!! εμεις που ζυγιστηκαμε σημερα ειμαστε 6.480 περιεργως αν και δεν ετρωγε τοσο καλαοσο ητανε αρρωστη πηρε αρκετο βαρος εμεις την τριτη κλεισαμε ραντεβου να κανουμε του πνευμονιοκοκκου,. Ελεονωρα η δικια μου παιδιατρος μου λεει απο 38,5 και πανω αντιπυρετικο γενικα ειναι κατα των φαρμακων

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααα!!!

Τί κάνετε???Εμείς καλά, τα συνηθισμένα μας!

Αχ βρε κορίτσια, τί να κάνω με τον Νικόλα?> Θέλω να τον στείλω στον παιδικό από Δευτέρα και σκέφτομαι τα συν και τα πλήν. Τα συν είναι ότι θα είναι μαζί με άλλα παιδάκια που τόσο του αρέσει, θα απασχολείται σίγουρα πιο δημιουργικά από ότι στο σπίτι, θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκολλάει από πάνω μου και για εμένα ότι θα έχω κάπως περισσότερο χρόνο για εμένα και την μπέμπα- την οποία τις τελευταίες ημέρες απλά την ταίζω και την ντύνω, για να προσέχω τον Νικόλα :(. Τα πλην είναι πως σίγουρα θα αρπάζει ιώσεις και θα τις φέρνει σπίτι με αποτέλεσμα ίσως να κολλάει και η μικρούλα..αλλά πάλι σκέφτομαι, την ίωση μπορεί και ο μπαμπάς μας να την φέρει ανά πάσα στιγμή..

Θέλω να τον στείλω, αλλά φοβάμαι μήπως μου βγεί ξινό και μου αρρωστάινουν και τα δύο...

αχ τί να κάνω???????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...