Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφήστε κορίτσια δεν μιλάω φαίνεται να ηρέμησε,να της πέρασε..μιλάμε ακόμα καθαρίζω εμετούς μεχρι και στα μαλλιά μου είχα !!!

Mummycool λες το εμβόλιο από μονο του να είναι λιγο πιο βαρύ από τα άλλα;

Τι να πω αφου σταματησε η γκρίνια ,πρωτη φορα μου τα κανει αυτα η μπέμπα δεν εχω συνηθίσει.

Ελιτα τωρα που τα εξήγησες κατάλαβα.Ευτυχως εισαι καλύτερα και μπορεις να ευχαριστηθείς τα μωράκια σου και να λιώσεις και στον ύπνο.....

ΤΟΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΠΑΠΑ.ΕΙΧΕ ΛΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑ ΕΜΕΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμάς!!!!!

Ρε κορίτσια πολύ φορτωμένες σας βρίσκω.... εγώ από την άλλη ατονία τρελή....

με πονάει όλο μου το κορμί... έχω πλακώσει το κρέας + σίδηρο... που δίαιτα ρε κορίτσια????

Εχθές κάναμε το 1ο εμβόλιο και σήμερα μου έκανε 37 πυρετο... κι εχθές μετά το εμβόλιο της δώσαμε depon και μας τα έβγαλε όλα... πάνω μας......

Το μωράκι μου από τότε που γεννήθηκε πήρε 11 πόντους το πιστεύετε??? από 47 - 58!!!

αλλά από κιλά αδύνατη αλλά είναι νεύρο... δεν μπορώ να κάνω δουλειές .. εσείς πώς τα καταφέρνετε???? καλά που έρχεται και η μαμά μου....

Από γάλα καλά πάω αλλά εμένα δεν παίρνει ξένο πρέπει να είναι πολύ πεινασμένη...

ούτε και πιπίλα παίρνει....

lX5Hp3.png

Για την συνάντηση εμένα δεν με βλέπω... (δυστηχώς) δεν μπορώ να κουνηθώ... με το μωρό με τίποτα!

Η παιδίατρος μου είπε πως επειδή είναι μικρούλα 4150 περίπου πρέπει να προσέχω να μέχρι να πάρει λίγο τα επάνω της...

και το Σ/Κ προτιμώ να την αφήνω λίγο για να βγαίνω με τον άντρα μου + φίλους...

γιατί καθημερινές δεν καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα με το μωρό...έχω ξεχάσει την γυναίκα μέσα μου.... όχι ότι παραπονιέμαι επιλογή μου για όσο διάστημα θηλάζω...

Πάντως ο θηλασμός είναι μανίκι .... αλλά είναι ότι καλύτερο για το μωράκι...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

eimai douleia kai BARIEMAIIIIIIIIIIIIIIIII.............

xerete oti paizei tarifa gia na se afisoyn oi papades na kaneis catering, ena coctail, exo apo tin ekklisia an thes meta ta vaftisia? xekinaei apo 350

υπομονη!!!!!!!!! κι εγώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψω.... ποσο σε καταλαβαίνω

lX5Hp3.png

Για την συνάντηση εμένα δεν με βλέπω... (δυστηχώς) δεν μπορώ να κουνηθώ... με το μωρό με τίποτα!

Η παιδίατρος μου είπε πως επειδή είναι μικρούλα 4150 περίπου πρέπει να προσέχω να μέχρι να πάρει λίγο τα επάνω της...

και το Σ/Κ προτιμώ να την αφήνω λίγο για να βγαίνω με τον άντρα μου + φίλους...

γιατί καθημερινές δεν καταλαβαίνω πως περνάει η ώρα με το μωρό...έχω ξεχάσει την γυναίκα μέσα μου.... όχι ότι παραπονιέμαι επιλογή μου για όσο διάστημα θηλάζω...

Πάντως ο θηλασμός είναι μανίκι .... αλλά είναι ότι καλύτερο για το μωράκι...

ΠΩΠΩ ΑΝ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ?ΠΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ?ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ.ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ 8 ΤΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΑΓΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΩΡΑ ΕΞΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ.ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ?ΞΕΡΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ΠΩΠΩ ΑΝ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ?ΠΟΥ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ?ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ.ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ 8 ΤΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΑΓΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΩΡΑ ΕΞΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ.ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ?ΞΕΡΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

Με αποκλειστικό θηλασμό???? πες μου τέτοια γιατί εχθές έβαλα τα κλάματα...

με το βυζί έξω είμαι όλη μέρα ... ξένο δεν θέλει... μέχρι και καλλιέργεια ούρων είπαμε να κάνουμε... αλλά από Δευτέρα γιατί σήμερα το πρωι ενώ την είχαμε καθαρή..μας έχεσε χχχχ

lX5Hp3.png

Πάντως σε χαίρομαι Ελιτα για το κουράγιο σου.. μια χαρά τα πας με 2 μωρά..

Εγώ με ένα κι είναι όλο μου το 24ωρο...

Τελικά θα μετακομίσετε από Πειραιά??

ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΛΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΙΤΑΓΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΠΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΚΑΙΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΔΡΟΜΟ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΔΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalispera,

kale giati den prepei na thn vgazeis? egw mesa sto kataximono ton evgala prwth fora. htan 20 hmerwn. tpt den epathe. antitheta kai kalo tous kanei.

emeis perimenoume th giatro na rthei na kanoume emvolio. elpizw na pane ola kala.

elita poly xerome pou iremises. eisai mia syxronh lisistrath an katalava kala.

re gmt i periodos htan apla kati elaxisto xthes kai tpt allo. ti sto kalo?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...