Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.ΕΜΕΙΣ 9ΜΙΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΘΥΜΟΤΑΝ 9.ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣ Α ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΓΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΛΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!!!!!!

Τζενουλα να σου ζησουν και στις χαρες του γιου σου, θα το καψουμε!!!!χαα!!!

Ελιτακι ασε σε καταλαβαινω με τους γιατρους κι εμενα μου χει τυχει κι εχω εκνευριστει ασχημα!!

Που πας να σου παρουν αιμα!! Εμεις ειχαμε παει στο λητω και μας πηγε 120 το μαλλι!και στο τηλ. μας ειπανε 40!!!!!

εμενα τιπιτα η περιοδος πουθενα γρκκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ τα χω παιξει, ελπιζω μεχρι αυριο να μου ρθει γαιτι θελω να τελιωσει και ν΄ αρχισω δουλειες και γενικη στο σπιτι μιας που θα σηκωσουμε τα χαλια το σκ!

και γω ετσι ειμαι με τη κ@$%$περιοδο ολο νευρα και μετα ατονια!!!!

Μετα τις 4 το πρωι που ταϊσα τη μπεμπα, δε κοιμηθηκα καλα ολο ονειρα εβλεπα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσάκια μου καλημερούδια!!!

Ελιτάκι, ηρέμησε λίγο! Έχεις δίκιο αλλά ίσως να έχεις πολλά νεύρα και λόγω περιόδου! Δεν μπήκα καθόλου χθες, βλέπω λετε για συνάντηση! Αν κανονίσετε για Κυριακή είμαι μέσα!! Με τους άντρες ή μόνες μας?? Πείτε μου να ξέρω!

Θα φύγω σε λίγο με τη μικρή και θα επιστρέψουμε το απόγευμα. Θα τα πούμε τότε!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα....

Ακομα στις μαυρες μου ειμαι και εγω.. Δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα δεν εχω διαθεση για τιποτα. Αφηστε που το γαλα εχει παρει την κατηφορα. Η μικρη ισα που χορταινει και εχθες το βραδυ της εδωσα απο την καταψυξη. Δεν εφτανε το δικο μου...:(. Εχω αρχισει παλι μπυρα, νερα, σουπες και θηλαστρο που ξυπναει πιο ευκολα το στηθος και θα δουμε...

Τζενουλα να σου ζησει ο αδερφουλης σου και τι να πω... Φανταζομαι στον γαμπρο θα γινει σωστο πανηγυρι!!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Από χθες που μας έκανε το εμβόλιο έχουμε γκρίνια,πριν λίγο έκανε 37,8 πήγα να της δώσω κατι σταγονίτσες για να της κατέβει και με το που εφτασαν στο στόμα της κάνει ενα εμετο ,μια ωρα καθάριζα την έκανα και μπάνιο γιατι είχε βρομίσει την ξανατάισα κοιμήθηκε και της έπεσε και ο πυρετός ..Αν είναι ετσι τα εμβόλια να μην ξανακάνουμε!!!!!

Μας έκανε για πρώτο το Prevenal καπως ετσι γραφει του πνευμονιόκοκκου και τον άλλο μήνα θα μας κάνει το πενταπλό.

Απο κιλά γίναμε 5850 και ύψος 60 καλά πάμε.Τον ρώτησα κορίτσια για την γροθιά που βάζει μεσα στο στόμα και δεν είναι τελικά δόντια είναι της ηλικίας αυτα.

Μummycool σουρτούκι ο βεντούζας ...ωραία γιατι και εμεις συνέχεια βόλτες κάνουμε...!

mz6Up2.png

οχι γιατι μου κανε κηρυγμα και μουλεγε πως τον παιρνω τηλ την ωρα που οδηγαει και φυσικα επειδη οταν εχω κατι να πω το λεω, της λεω της πεθερα α ναι ε!!!!!!!οταν ειμαστε με τα μωρα στο αυτοκινητο και παιρνει η αλλαη και του τα πριζει στο τηλ και καινη την ωρα ειμαστε στην εθνικη ειναι καλα.φυσικα τα μασαγε.γιαυτο σου λεω δε μπορωδε μπορω να ηρεμησω , δεν ξυπνανε και αυτα να τα παρω καμοια αγκαλιτσα.

Ελίτα τώρα διάβασα οσα έγραψες και κουφάθηκα ...Συγνώμη κιολας αλλα που ξέρει η μανα του αν τον παίρνεις εσυ τηλέφωνο οταν οδηγει; Πηγαίνει και της το λέει;;Και σου έκανε κύρηγμα για κατι τέτοιο και δεν είπες τίποτα θα σου πει πότε να του μιλάς;;;Α και το άλλο πήγε με τη μάνα του να ασφαλίσει τα μωρά;;;;Συγνώμη πόσο χρονών είναι ο άντρας σου;;;;Και θα σου επιβάλουν και όνομα που δεν σου αρέσει για την μικρη ως δεύτερο;Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτια αλλα αν ε'ιναι οπως τα λες τοτε μπράβο στην υπομονή σου!

mz6Up2.png

Ελίτα τώρα διάβασα οσα έγραψες και κουφάθηκα ...Συγνώμη κιολας αλλα που ξέρει η μανα του αν τον παίρνεις εσυ τηλέφωνο οταν οδηγει; Πηγαίνει και της το λέει;;Και σου έκανε κύρηγμα για κατι τέτοιο και δεν είπες τίποτα θα σου πει πότε να του μιλάς;;;Α και το άλλο πήγε με τη μάνα του να ασφαλίσει τα μωρά;;;;Συγνώμη πόσο χρονών είναι ο άντρας σου;;;;Και θα σου επιβάλουν και όνομα που δεν σου αρέσει για την μικρη ως δεύτερο;Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτια αλλα αν ε'ιναι οπως τα λες τοτε μπράβο στην υπομονή σου!

κΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Η ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΝΕΝΑ.Ε ΤΟΝ ΕΠΙΣΕ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΜΕ 150 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΑ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΟΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΕ ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ.ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.ΠΟΝΗΡΑ.ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ.ΤΟΥ ΤΑΞΑ ΚΑΤΙ .ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΧΑΧΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Από χθες που μας έκανε το εμβόλιο έχουμε γκρίνια,πριν λίγο έκανε 37,8 πήγα να της δώσω κατι σταγονίτσες για να της κατέβει και με το που εφτασαν στο στόμα της κάνει ενα εμετο ,μια ωρα καθάριζα την έκανα και μπάνιο γιατι είχε βρομίσει την ξανατάισα κοιμήθηκε και της έπεσε και ο πυρετός ..Αν είναι ετσι τα εμβόλια να μην ξανακάνουμε!!!!!

Μας έκανε για πρώτο το Prevenal καπως ετσι γραφει του πνευμονιόκοκκου και τον άλλο μήνα θα μας κάνει το πενταπλό.

Απο κιλά γίναμε 5850 και ύψος 60 καλά πάμε.Τον ρώτησα κορίτσια για την γροθιά που βάζει μεσα στο στόμα και δεν είναι τελικά δόντια είναι της ηλικίας αυτα.

Μummycool σουρτούκι ο βεντούζας ...ωραία γιατι και εμεις συνέχεια βόλτες κάνουμε...!

ΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΝΑΤΕ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

μπράβο που ηρέμησες ελιτάκι

αυτές οι ασφάλειες μου φαίνονται λίγο άχρηστες εμένα, το στεγαστικό όμως που θα πάρουμε θα το ασφαλίσουμε ώστε αν πάθουμε κάτι να μείνει το σπίτι στο μικρό, ετσι λεμε

το φραγκίσκος ποιανού όνομα είναι;

i1lzp2.png

σιλβή κι εμάς του πνευμονιοκοκου μας έπεσε βαρύ και δέκατα κάναμε, και υπνηλία τη μια μέρα και γκρίνια την επόμενη, το άλλο το εξαπλό μια χαρά τίποτα δεν είχαμε καταλάβει

i1lzp2.png

Αφήστε κορίτσια δεν μιλάω φαίνεται να ηρέμησε,να της πέρασε..μιλάμε ακόμα καθαρίζω εμετούς μεχρι και στα μαλλιά μου είχα !!!

Mummycool λες το εμβόλιο από μονο του να είναι λιγο πιο βαρύ από τα άλλα;

Τι να πω αφου σταματησε η γκρίνια ,πρωτη φορα μου τα κανει αυτα η μπέμπα δεν εχω συνηθίσει.

Ελιτα τωρα που τα εξήγησες κατάλαβα.Ευτυχως εισαι καλύτερα και μπορεις να ευχαριστηθείς τα μωράκια σου και να λιώσεις και στον ύπνο.....

mz6Up2.png

μπράβο που ηρέμησες ελιτάκι

αυτές οι ασφάλειες μου φαίνονται λίγο άχρηστες εμένα, το στεγαστικό όμως που θα πάρουμε θα το ασφαλίσουμε ώστε αν πάθουμε κάτι να μείνει το σπίτι στο μικρό, ετσι λεμε

το φραγκίσκος ποιανού όνομα είναι;

ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ-ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΩΡΓΙΑ ΧΑΧΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Α ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ Η ΙΖΑΜΠΕΛΑ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΑΣ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΧΑΧΑ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΗΣ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...