Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kατερίνα πάρε και μενααααααααααααααα!!!!! Αχ άσχετο αλλα θέλω να πάω Μαζωνάκη πάρααααα πολύυυυυυ... Ελίτα μου τι ώρα είναι η απονομή???? Αστον να πάει να του φύγει η κάψα και μετά να σε φέρει.. Γεωργία και εσύ μέσα δεν το συζητάμε!!!!

Λοιπόν πάμε πάλι

Κατερίνα

παρος

ελίτα

καρδούλα

georgiab

Λατρευω Μαζω φιλεναδα με τρελα! και περυσι δε καταφερα να παω ασε!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου σου λεω η πεθερα μου φτιαχνει μανεστρα γιουβετσι και της στελνει για να τη βαζει να την παιρνει στο σχολειο μαζι του γιατι δε μαγειρευει.κριμα και εχει φταιξει μια πανακριβη ωραια κουζινα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

E τότε να το κάνουμε κατα τις 12:00???

και 12.30 ναναι δε με πειραζει.γιατι θα τα βγαλω απο τον υπνο.σνυθως κοιμουνται το μεσημερι αλλα δεν πειραζει να αναπνευσουν καθαρο αερα.λετε να παμε εκει στο Φλοισβο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

βαριεμαι τωρα μου την εχει βαρεσει και θελω να βγω εξω και δεν εχω ουτε το αμαξι αλλα και να τοχα που να τα παω τα μωρακια μου.ουτε καροτσι δεν εχω γιατι ειναι στο αμαξι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μανουλες τι κανετε?

Εγω δεν ειμαι και πολυ καλα... Με εχει πιασει ενα πλακωμα στο στηθος απο προχθες... Δεν εχω καθολου διαθεση, τσακωθηκα και με τον αντρα μου.. Αααα και προχθες ολη μερα δεν εφαγα σχεδον καθολου και νομιζω και το δικο μου γαλα δεν παει καλα...:(

Αφο σημερα ξυπνησε η μικρη την ταισα, την αλλαξα και την εβαλα για υπνο χωρις να της πω κουβεντα.. Δεν ειχα ορεξη ουτε να μιλησω.. θα μου πειτε τι μου φταιει το παιδακι μου....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ειμαι πολυ χαλια κλαιω συνεχεια και τα βαλα και με τη μανα του αρχισα να της λεω πως εχει κολλητιλικια με την πρωην και ολα οσα ειχα μεσα μου χειμαρος δε μπορουσα να σταματησω.θελω να βγω εξω με τα παιδακια μου και ειμαι εγκλοβισμενη και αυτο με κανει χειροτερα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

paros ααααααχ ενα Μαζωνακη με τα χιλια πηγαινα!!!!

Ελιτακι ηρεμησε αν εχες καθε μερα ξεσπασματα θα βγεις η κακια στο τελος το ξερωπως ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατησουμε τα νευρα μας πρεπει ομως για την δικη μας ηρεμια και για το καλο των παιδιων μας να μαθουμε να το κανουμε και να ξερεις οτι οσο εχεις νευρα με οτι και να λες θα χανεις το δικιο σοπυ εγω προτεινω να τον πιασεις και να τον βαλεις να κανετε μια καλη συζητηση χωρις φωνες και νευρα

Γιωτα και εσυ τσακωθηκες???? Καλε τι παθαμε ολες για να ανεβαινουμε λιγο και να σκεφτομαστε οτι εχουμε τα μωρακια μας την υγεια μας και ολα καλα θα πανε αφηστε τους χαζους τους αντρες στην τρελα τους:P:p

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Βρε κορίτσια, για ηρεμήστε.. Άντε γιατί θα σας μαλώσω... Καταρχήν ελιτάκι αν περιμένεις να βρείς το δίκιο σου απο την πεθερά, θα περιμένεις πολύυυυυυυυυ.. Δεν υπάρχει περίπτωση... Επίσης θα έλεγα να σταματήσεις να ασχολείσαι με την πρώην του, έχεις την δική σου ζωή οπότε είναι περιττό να αναλώνεσαι στο τι κάνει αυτή.. Χαλάρωσε λοιπόν και μην χαλάς την ψυχολογία σου... Ότι πρόβλημα έχεις λύστε το με τον άντρα σου και μην μπλέκεις κανέναν!!!

Όσο για τις βόλτες κάνε λίγο υπομονή, θα ανέβεις προς τα πάνω και θα είσαι πολύ άνετα!!! :)

Γιώτα εσύ γιατί είσαι έτσι????

Αντε βρε κορίτσια μην στεναχωριέστε τα μωράκια πρέπει να σας βλέπουν χαμογελαστές!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

οχι γιατι μου κανε κηρυγμα και μουλεγε πως τον παιρνω τηλ την ωρα που οδηγαει και φυσικα επειδη οταν εχω κατι να πω το λεω, της λεω της πεθερα α ναι ε!!!!!!!οταν ειμαστε με τα μωρα στο αυτοκινητο και παιρνει η αλλαη και του τα πριζει στο τηλ και καινη την ωρα ειμαστε στην εθνικη ειναι καλα.φυσικα τα μασαγε.γιαυτο σου λεω δε μπορω να μη μιλαω και τωρα που αρχισα δε σταματαω.εχω κι εν απονοκεφαλο αφου τρεμαν τα χερια μου πριν απο τα νευρα.και οχι πως ειχαμε κανα λογο τωρα να τσακωθουμε ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε και εγω τρωγομαι.θαναι οι ορμονες γιατι οντως νιωθω το κεφαλι μου να βραζει.χρηστε μου τι θα κανω δε μπορω να ηρεμησω , δεν ξυπνανε και αυτα να τα παρω καμοια αγκαλιτσα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλυτερ ακακια παρα ηλιθια.η μανα μου μιλαγε στην πεθερα της με το σεις και με το σας και η πεθερα της την εβριζε ενω οι αλλες τις οι νυφες που ηταν οπως οπως ετρεχε να τους κανει τα παντα.ξερω γω αναποδες ειναι ωρες ωρες οι πεθερες.φαντασου εγω δηλαδη λες ναμαι κακια πεθερα?η αληθεια ειναι πως δε μπορω να κρατηθω και να μη δειξω οταν κατι με ενοχλει.πωπω φανταζομαι τι εχουν να τραβηξουν τα καημενα τα κοριτσακια.εκτος κι αν εχω κανα γιο γαλιφη και με κανει οτι θελει.ηδη με κανει

PN8Qp2.png

csXep2.png

a re elita poso se katalavenw. egw apo thn allh eutixos exw pethera pou panta pernei to meros mou. an kai wres wres einai kai auth gia skotoma.

koritsia mou irthe periodos. apo th mia anakoufistika apo thn allh den ginotan na perasi kai to kalokairi na kanoume irema ta mpania mas? xaxa pantos ekei prepei na ofeilete to xthesino mou ksespasma kathos kai to oti to gala mou xthes htan miomeno. ante meta apo ena xrono akrivos eixa ksexasi pws einai.

a re elita poso se katalavenw. egw apo thn allh eutixos exw pethera pou panta pernei to meros mou. an kai wres wres einai kai auth gia skotoma.

koritsia mou irthe periodos. apo th mia anakoufistika apo thn allh den ginotan na perasi kai to kalokairi na kanoume irema ta mpania mas? xaxa pantos ekei prepei na ofeilete to xthesino mou ksespasma kathos kai to oti to gala mou xthes htan miomeno. ante meta apo ena xrono akrivos eixa ksexasi pws einai.

και μενα μουρθε χτες αλλα λιγο εχω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...