Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτα υπομονη αντρες ειναι δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Ο δικος μου ξερεις τι μου εκανε υποτιθεται οτι καθε τριτη δουλευει απο το σπιτι για να μεβοηθαει με τα παιδια ε λοιπον αφου ηταν απο το πρωι στο λαπτοπ και δουλευε και ενω πηγα να μαγειρεψω για τον Αλκη ερχεται μεσα και μου λεει παω στο συνεργειο να φτιαξω την μηχανη μου εντωμεταξυ η μικρη να πειναει και να κλαιει , ο Αλκης να τσιριζει γιατι ηθελε να βγει εξω και εγω να καθαριζω λαχανικα για την σουπα και ο κυριος σηκωθηκε και εφυγε α και ξεχασα να σου πω το απογευμα στις 7 εχει και ποδοσφαιρο κατα τα αλλα την Τριτη καθεται για να με βοηθησει, πριν λιγο με πηρε απο το συνεργειο να μου πει οτι θελει μια ωρα η μηχανη του να φτιαχτει και θα κατσει εκει να περιμενει και τον σκυλοβρισα, φταιω εγω το βραδυ οταν γυρισει απο το ποδοσφαιρο να ντυθω να στολιστω και να του πω κρατα τα παιδια βγαινω για ποτακι????

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ελιτα υπομονη αντρες ειναι δεν καταλαβαινουν τιποτα.

Ο δικος μου ξερεις τι μου εκανε υποτιθεται οτι καθε τριτη δουλευει απο το σπιτι για να μεβοηθαει με τα παιδια ε λοιπον αφου ηταν απο το πρωι στο λαπτοπ και δουλευε και ενω πηγα να μαγειρεψω για τον Αλκη ερχεται μεσα και μου λεει παω στο συνεργειο να φτιαξω την μηχανη μου εντωμεταξυ η μικρη να πειναει και να κλαιει , ο Αλκης να τσιριζει γιατι ηθελε να βγει εξω και εγω να καθαριζω λαχανικα για την σουπα και ο κυριος σηκωθηκε και εφυγε α και ξεχασα να σου πω το απογευμα στις 7 εχει και ποδοσφαιρο κατα τα αλλα την Τριτη καθεται για να με βοηθησει, πριν λιγο με πηρε απο το συνεργειο να μου πει οτι θελει μια ωρα η μηχανη του να φτιαχτει και θα κατσει εκει να περιμενει και τον σκυλοβρισα, φταιω εγω το βραδυ οταν γυρισει απο το ποδοσφαιρο να ντυθω να στολιστω και να του πω κρατα τα παιδια βγαινω για ποτακι????

Και εγω ετσι θα κανω αντε για τι τα πηρα και τα ακουσε και η μανα του τωρα που γυριζει και μου λεει μια φορα στα χρονια ειναι σημαντικο γιαυτον να παει στο γηπεδο καιακαια καλη και του λογου της ετσι οπως τον εχει μαθει τον κανακαρη της.τι να σας πω τωρα μεχει πιασει το παραλλογο και κλαιω απο τα νευρα μου παρα πολυ ομως και οσο παιρνει το μερος του τοσο τσαντιζομαι.ας με χωρισει στα τετοια μου και ας με λεν και στριγγλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλε συμπεθερα μην κλαις εγω δεν κλαιω βραζω απο τα νευρα μου σιγαμην κατσω να κλαψω για τα γαιδουρια. Τι λες δεν του αφηνεις το βραδυ τα παιδια να δει την γλυκα και να σε κυκλοφορησω στην νυχτερινη Αθηνα????? χαχαχαχαχαχα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλα και γω ταχω παρει με το δικο μου καθε μερα τα ιδια ερχεται και αρααααααααααααααζειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Και μου κανει και κριτικη γι ατο ενα και για το άλλο, τον γραφω κανινικα κι εγω και συνεχιζω!!

Τι εχει και μπαλα σημερα! τι πρωτοτυπο για το δικο μου που δεν αφηνει τπτ να μη το δει!!!

Του ειπα για τη συναντηση απ΄την αλλη φορα και οτι θελω να ρθω και οτι θα με φερει και μου λεει ου που να παμε και βαριεμαι και αλλ τετοια κουλα του ειπα θα με πας και θα ρθεις να με παρεις αντε μη χεστουμε!!

γιατι θελω να κανω παρεα με τα κοριτσια του λεω που εχουν παιδακια στην ηλικια της μπεμπας και μου λεει και που θα βρισκεστε αφου καμια δε μενει κοντα και του λεω θα μας πηγαινεις εσυ και θα βρισκομαστε τις κυριακες, και μου λεει τωρα ομωε δε θελετε να βγειτε για τα μπεμπακια, θελετε γι τη παρτη σας, ναι του λεω να καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι για μενα γιατι με τα κοριτσια μιλαω 9 μηνες και μουν χουν σταθει στα δυσκολα και θελω να τις γνωρισω και απο κοντα!! Μουγκα!!!!!

Αντε που θελει ολο να με πηγαινει στη Σαρωνιδα που ειναι ο κολλητος του!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

μωρε αυτος δε θα παθει τιποτα αυτα σκεφτομαι.η μπεμπα το φτηνει το μπιμπερο δε μπορει θελει βυζακι.αντε τωρα με ποναει και η κοιλια μου σημερα.δεν κανω τιποτα, ετσι μουρχεται να τους πεταξω τους γιγαντες πουβαλα χτες να φουσκωσουν.εντομεταξυ οι παλιες εχουν αυτη τη νονοτροπια του αστον να κανει οτι θελει δεν τρεχει τιποτα και τετοια.αλλα με πιανει το εγωιστικο μου και λεω κατσε ρε φιλε μαζι δεν κανουμε οικογενεια?εχω να σε μοιραζομαι μεταξυ ημερων που βλεπει το γιο του και σκ που τον εχουμε και αυτων πουμαστε μονοι.οι απονομες σε μαρανανε.κι εγω πριν να σε γνωρισω καθε παρασκευη και τεταρτη πηγαινα στο ballroom για χορο, μετα καθημερινες, εκανα μαθηματα τανγκο και λατιν και τωρα δεν χορευω ουτε μες το σπιτι καιχω 10 κουτες παπουτσια χορου, εγω δηλαδη δεν κανω θυσιες?ετσι το βλεπω.αλλα δε με νοιαζει ουτε λεω οτι δεν το κανω γιατι εκανα παιδια, αλλα θελω κι εγω να νιωθω πως μαζι το επιλεξαμε.κι οπως δεν λεω εγω να παω για χορο να μην λες και συ.αλλα ετσι θαπρεπε να του πω την παρασκευη οτι παω για χορο μονη κιολας ναδεις πως θα ψηεται μετα πουναι και ζηλιαρης

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Kατερίνα πάρε και μενααααααααααααααα!!!!! Αχ άσχετο αλλα θέλω να πάω Μαζωνάκη πάρααααα πολύυυυυυ... Ελίτα μου τι ώρα είναι η απονομή???? Αστον να πάει να του φύγει η κάψα και μετά να σε φέρει.. Γεωργία και εσύ μέσα δεν το συζητάμε!!!!

Λοιπόν πάμε πάλι

Κατερίνα

παρος

ελίτα

καρδούλα

georgiab

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλα και γω ταχω παρει με το δικο μου καθε μερα τα ιδια ερχεται και αρααααααααααααααζειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Και μου κανει και κριτικη γι ατο ενα και για το άλλο, τον γραφω κανινικα κι εγω και συνεχιζω!!

Τι εχει και μπαλα σημερα! τι πρωτοτυπο για το δικο μου που δεν αφηνει τπτ να μη το δει!!!

Του ειπα για τη συναντηση απ΄την αλλη φορα και οτι θελω να ρθω και οτι θα με φερει και μου λεει ου που να παμε και βαριεμαι και αλλ τετοια κουλα του ειπα θα με πας και θα ρθεις να με παρεις αντε μη χεστουμε!!

γιατι θελω να κανω παρεα με τα κοριτσια του λεω που εχουν παιδακια στην ηλικια της μπεμπας και μου λεει και που θα βρισκεστε αφου καμια δε μενει κοντα και του λεω θα μας πηγαινεις εσυ και θα βρισκομαστε τις κυριακες, και μου λεει τωρα ομωε δε θελετε να βγειτε για τα μπεμπακια, θελετε γι τη παρτη σας, ναι του λεω να καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι για μενα γιατι με τα κοριτσια μιλαω 9 μηνες και μουν χουν σταθει στα δυσκολα και θελω να τις γνωρισω και απο κοντα!! Μουγκα!!!!!

Αντε που θελει ολο να με πηγαινει στη Σαρωνιδα που ειναι ο κολλητος του!!!!

τα καλα και τα συμφεροντα μωρε.τελικα ολοι ιδοι ειναι.λετε να φταινε οι μαναδες τους?δηλαδη εμεις οι αγορομανες τους κανουμε ελευθερα πουλια και μετα δε συμαζευονται?εγω δε θελω να αρχισω σουρτα φερτα αλλα οταν μπαινεις σε μια διαδικασι για μετακομιση βαζεις τα μυαλα στο κεφαλι σου και κοιτας πως θα εκμεταλλευτεις την καθε μερα.ετσι ειναι.σκεφτικα το εξης, για τις επομενες μερες δε θα ξαναπω τιποτα θα το αφησω ετσι να δω ποτε θα αναλαβει δραση ετσι κι αλλιως ουτε κουτες εχουμε να βαλω κανα βιβλιο μεσα.αστον να τον δω να αγχωνεται.γιατι σημερα που τουπα πως η κουζινα δε μπορει να μπει γιατι ειναι εντοιχισμενη και εφαρμοζει σε παγγο την κοιταγε καλα καλ και μετα συνειδητοποιησε πως δε μπορει να ακουμπησει κατω καταλαβατε τι εννοω.και καθοταν και σκεφτοταν για κουτια και για να παρει μετρα κατι για φτιαξτο μονος σου και τετοια ελεγε.α και μαλιστα νομιζε πως αυτοι που θα κανουν τη μετακομιση θα τη βαλουν.του λεω που θα την βαλουν χριστιαννε μου δε βλεπεις πως ειναι δυο κομματια?μεταφορεις ειναι δεν ειναι ξυλουργοι.καιχει κανει και μεταπτυχιακα!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kατερίνα πάρε και μενααααααααααααααα!!!!! Αχ άσχετο αλλα θέλω να πάω Μαζωνάκη πάρααααα πολύυυυυυ... Ελίτα μου τι ώρα είναι η απονομή???? Αστον να πάει να του φύγει η κάψα και μετά να σε φέρει.. Γεωργία και εσύ μέσα δεν το συζητάμε!!!!

Λοιπόν πάμε πάλι

Κατερίνα

παρος

ελίτα

καρδούλα

georgiab

7μιση το απογευμα.γιαυτο καλυτερα νωρις.δε θελω να με αφησει και να φυγει γιατι εκει πουθαναι δε θα ακουει το κινητο και μπορει να παει και 11 να κατεβει γιατι θα πεσει στους εκδρομεις που γυρνανε, ολα ταχω σκεφτει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κουτσομπολιο.ετσι αφηρημενη ειναι και η πρωην γιαυτο δεν κανανε χωριο.μια φορα ξεχασε το παιδι στο σουπερ μαρκετ με το καροτσι.χτες της τα εψαλε και της ελεγε πως το παιδι εχεις φτασει 6 χρονων και δεν ξερει να τρωει με κουταλι, πως οταν του δινουν δωρα δε λεει ευχαριστω, δε χαιρεταει, δε δενει τα παπουτσια του και αλλα τετοια και τον ακουγε αποχαυνωμενη λες και δεν τα ηξερε.και ειναι και δασκαλα τρομαρα της.και λεει, μα ειναι τεμπελης.αν ειναι δυνατον.ποιος τον κανει τεμπελη, τα παιδια οπως τα μαθεις ειναι.γιατι οταν θελει και ψηνεται ν αβγει και θα ντυθει και θα βαλει παπουτσια αμα ξερει πως θα τα κανει αλλος αραζει.τεσπα.απλα λεω ηταν λιγο κουκουρουκου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...