Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε σημερα!!!τι κανουν τα γλυκουλινια σας !!!!

Ολγα εγω ρωτησα το γιατρο για τα χερια που τα βαζει στο στομα και ρωτησε αν βγαζει αναρθρες λεξεις και ποσο μηνων ειναι και μου ειπε οτι ειναι τα ουλα που προετιμαζονται για να βγουν τα δοντια! Συμπερασμα: δε ξερουν και αυτοι

Παντως εγω δεν την αποτρεπω να βαζει το χερι στο στομα σε ασχετες φασεις οταν όμως τη βλεπω να το πιπιλαει και ειναι ωρα για υπνο της βαζω την πιπιλα γαι να μη μαθει και πιπιλαει το χερι!!

Το θεμα υπνος στην αγκαλιτσα τελος απ τη στιγμη που εμαθε τη πιπιλα δε κοιματε χωρις αυτη ουτε στην αγκαλια! Μολις ειναι ωρα για υπνο την αφηνω στη κουνια της βαζω και τη πιλπιλα και νανι!!

Το βραδυ εχει εδραιωθει φαγητο κατα τις 8 υπνος στις 9 ξανα φαγητο στις 3 και υπνος μεχρι τις 8 το πρωι!

εγω κοριτσια μολις κλεισουμε το 4ο σταματαω την αποστειρωση θα βραζω μονο το νερο για τα μπουκαλια!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το βραδυ εχει εδραιωθει φαγητο κατα τις 8 υπνος στις 9 ξανα φαγητο στις 3 και υπνος μεχρι τις 8 το πρωι!

εγω κοριτσια μολις κλεισουμε το 4ο σταματαω την αποστειρωση θα βραζω μονο το νερο για τα μπουκαλια!!

ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 4ο

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ευχαριστουμε Γιωργιτσα!

Καλα οτι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του αυτο ειναι γεγονος.Παντως με μενα γελαγε ο δικος μου

και γω δεν τα κοιμιζω αγκαλια.Μονο αν τα παρει ο υνπος μεχρι να ρευτουν.

Κοριτσια φτασαμε τα 5200 ο ενας και 5000 ο αλλος!Αρχιζουν και βαραινουν τα ατιμα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

mammycool,to eida ki ego t spiti!!!!poly oreo !!!!!kaloriziko!!!!!!

olga!!!xronia mas pollaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

simera tha kanoume to 2o emvolio to prevenar....grrrrrrrrrrrrrrrrr!!

katerina ,paros!!!!!xaxaxaxaxaxaxa!!!!ksira trofi e?pia perneye kale ?ayti gia gialistero trihoma?

ego opios erxete spiti tou ti dino na tin parei agalia ...eidika sigenis ....alla otan eixa paei komotirio prin kanei to 1o tis emvolio kai pige mia kopela na tin parei agalia tis ipa evgenika na min tin parei giati den exei kanei oute to 1o emvolio akoma !!!!kai genika opou yparxei polis kosmos eimai afsriri giati ti tha peis esy mou fenese pio katharos esy oxi?xaxaxaxxaxxa!!!!!

inka

AW3sp2.png

Κι εγω ειμαι πολυ χαλαρη στο θεμα της αγκαλιας. Οποιος θελει ας τα παρει. Βεβαια οι περισσοτεροι το καταλαβαινουν κι αν εχουν κατι απομακρυνονται. Η πεθερα μου ρε παιδια φοραει και 10 κιλα κολωνια και μετα μου μυριζουν τα μικρα.... και τα κανω μπανιο εννοειται. Οσο αφορα το τι βαζουν στο στομα τους, καθιστε πρωτομανουλες και θα δειτε... δεν τα προλαβαινουμε τα ατιμα....

Μιλησα με το χειρουργο πριν λιγο και μου ειπε ας μην κανουμε το οισοφαγογραφημα, αφου τρωει και παιρνει βαρος ας μην επιβαρυνθει με ακτινες. Θα παμε το Σαββατο να μας δει και θα κανονισουμε το δευτερο χειρουργειο.

Τα βιβλιαρια υγειας στο Αττικο δεν εχουν ερθει ακομα. Εσεις τα εχετε παρει?

nG0fp2.png yu71p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΟΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΜΑΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Natasa μπράβο στον μπεμπούλη σου που τρώει και παίρνει βάρος!!!! Και ένα μεγάλο μπραβο και σε εσένα που τον θηλάζεις!!!!!! Εμείς πήραμε το βιβλιάριο απο το ιασώ! Να δώσεις φιλιά στην Λίλη!!!!!

Κορίτσια κανονίστε συνάντηση!!! Εκτος απο Σάββατο που είναι πρωτομαγιά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλημέρα,

ολγα και ινκα να χαρούμενα μηνογεννέθλια.

mummy μια από τα ίδια χθες βράδυ. τι στο καλό τα έπιασε. εννοείτε ότι τώρα κοιμάται. και ο δικός μου δως του χέρι στο στόμα. αύριο θα κάνουμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου. εν το μεταξύ έμαθα ότι έχει έξαρση ιλαρά στη Κύπρο και σκεφτόμαστε να αναβάλουμε για λίγο την αναχώρηση μας γιατί η γιατρός μας είπε ότι δεν θέλει να του κάνει εμβόλιο ιλαρά τόσο μικρό. κανονικά λέει 15μηνών το κάνουν. θα μας πει αύριο. το μωρό μου να είναι καλά και δεν πειράζει.

Ινκα βγάλατε διαβατήριο τελικά; Τι χρειάστηκε; Πόσο καιρό κάνει να βγει; Φωτογραφίες πρέπει να είναι συγκεκριμένες;

κΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΕΛΕΟΣ ΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΥΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΒΑΛΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο Μ....Σ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΑΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ?ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 100ΩΡΕΣ ΝΑΡΘΕΙΣ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΙΑ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΧΟΙΣΜΕΝΗ ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝ ΑΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ?Ε ΘΑΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ?ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΕΕΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ Α ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ.ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕΝ ΑΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΠΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...