Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κανουν σήμερα τα μωράκια;

Κορίτσια έχει δυο μέρες που άρχισε και η δικια μου να βάζει ολη τη γροθια στο στόμα και να την πιπιλάει ,τρεχω αμέσως και της βάζω την πιπίλα οταν το κάνει αυτο.Μήπως τα ενοχλούν τα ούλα τους γι αυτο το κάνουν;Αλλα νωρις δεν ειναι ακόμα;

Σήμερα το απόγευμα θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο και τρέμω ηδη για το τι θα γίνει θα μας ακουσουν όλοι ;Εσεις πως τα πήγατε στο πρώτο εμβόλιο ;πολύ κλάμα;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia!!!!!

ego pira magia pali mipos katafero kai thilaso alon ena mina ...exo ta idia simptomata me tin ramonitsa ...malako stithos pou exei mikrinei ,i mikri klaiei kai eknevrizete kai i thiles mou ehoun ksevapsei kai mikrinei .me tin magia exei sinelthei ligo !!!to katalaveno kai apo tin fagoura kai tin dipsa !!!!!

kale pate taksidakia ?ti oraia!!!!ti kairo tha exei sk kserete?

inka

AW3sp2.png

ρε κορίτσια εμάς η γιατρός μας είπε ότι θα αργήσουν τα δόντια του, έπιασε το ούλο και δεν είναι καθόλου πρησμένα, μήπως πεινάει; μήπως το κάνει για πιπίλα ο δικός μου; δεν ξέρω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!

τι κανετε μανουλες???

κι εμεις ολη την γροθια στο στομα καιπιπιλαμε τα δαχτυλα μας τα ουλα της μου φαινονται πολυ πρησμενα αλλα γκρινια δεν πολυεχει την Πεμπτη εχουμε το 2ο εμβολιο του Πνευμονιοκοκκου το καθυστερησαμε 2 εβδομαδες λογω της ιωσουλας που περασε. Εμεις δεν μπορω να πω κοιμομαστε φτου φτου να μην την ματιασω πλεον εχει φτιαξει προγραμμα κοιμαται κατα τις 10.30 το βραδυ την ταιζω κοιμισμενη γυρω στις 12.30 οπου δεν ξυπναει καν και ξυπναμε γυρω στις 8-8.30το πρωι και ο Αλκης ακριβως το ιδιο προγραμμα ειχε μωρο , τυχερη ειμαι τα παιδια μου δεν με κουραζουν καθολου στο θεμα υπνος:D:D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Μόλις πήγα την Ματθίλδη παιδικό και τώρα είμαι σπίτι!!!!!

Εχθές το απόγευμα πήγαμε για καφεδάκι στο All day bar στο Mall με τις συναθλήτριες που κάναμε Συγχρονισμένη!!!! Τρελαθήκαν με τα μωρά(ναι τα πήρα μαζί μου και τα 2) πάντως το ευχαριστήθηκα, ε, χρειάζεται που και που να ξεφεύγουμε!!!

Και εγώ σαν την mummycool το δίνω το μωρό σε όλους!!!! Και την Ματθίλδη το ίδιο παρόλο που ήταν το πρώτο.. Επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ τα μωράκια καταλαβαίνω την λαχτάρα κάποιου να το πάρει αγκαλίτσα!!! Στο κάτω κάτω δεν το δίνω και σε κανένα ξένο..

Αχ βρε ινκακι είδες τελικά οτι το να πίνει 200ml ξένο δεν κάνει καλό?? σταδιακά και χωρίς να το θες μειώνει το δικό σου.. Μην τα παρατάς πάντως..

Σιλβή αν είναι δοντάκια θα στο πει σήμερα ο γιατρός που θα την εξετάσει!!

Τι αέρας είναι αυτός???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

paros και εγω το δινω το μωρο βεβαια σε ανθρωπους που εμπιστευομαι και τους ξερω πιστευω οτι η υπερβολικη προσοχη και η αποστειρωση μονο κακο μπορει να προκαλεσει εχω στο οικογενειακο μου περιβαλλον ατομο τρελο με τις αποστειρωσεις καθαριοτητες κλπ και λογω αυτου προκαλεσε μεγαλο κακο στα παιδια της που ειναι τωρα στην ηλικια μου και απο μικρα αρρωσταινουν συνεχεια και σοβαρα φανταστειτε οτι οταν ηταν μωρα αποστειρωνε τα παντα μεχρι να πανε 3 χρονων:shock::shock: Μετα απο αυτα που εχω δει ειχα πει οτι εγω αποκλειεται στα δικα μου παιδια να γινω ετσι και ειμαι πολυ χαλαρη να τηρουνται οιβασικοι κανονες υγιεινης και τιποτα παραπανω εξαλλου μολς μεγαλωνουν λιγο δεν μπορεις να τα προφυλαξεις απολυτα αν σας πω τι εχει βαλει κατα καιρους ο Αλκης στο στομα του , οταν πηγαινουμε στο παρκο κλπ χωρις να τον προλαβω θα φριξετε!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

xaxaxa Κατερίνα τι να σου πώ, οτι είχε πάει η μικρή στην τουαλέτα και έβαλε το χέρι της μεσα στο νερό και μετα στο στομα......... Ευτυχώς που ήταν πεντακάθαρη, όσο δλδ γίνεται.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και το άλλο τραγικό όταν άρχισε να περπατάει είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην ξηρά τροφή του σκύλου!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και μπεμπάκια!!

Ινκα σημερα εχουμε μηνογενεθλεια!!Χρονια μας πολλα!!

Οταν ρωτησα τον γιατρό αν τα ενοχλουν τα ουλα απο τοσο νωρις εβαλε τα γελια!Αποκλειεται λέει απο τωρα.Μετα τον 4-5.Απλα τα μωρα κανουν σταδιακα καποια πραγματα.Μεσα σε ολα ειναι να δαγκωνουν και τα χερακια τους

Τελικα βρε mummy που ειναι οι φωτογραφιες?????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ινκα το τσέκαρα και δεν μπορώ να καταλάβω ..λες από τωρα αν εχουν αρχισει να φουσκωνουν τα ουλα της γιαυτο το κανει αυτο;Θα ρωτησω τον γιατρο ετσι κι αλλιως το απόγευμα και θα δούμε.

Οσο για το στήθος εμενα οταν σταμάτησε τελείως το γάλα στις 40 μέρες εγινε οπως ηταν πριν και στο χρώμα και στο μεγεθος..αλλα πιο χαλαρό από πριν .

Αφήστε για μαγιο εκανα δοκιμη καποια που εχω στην ντουλάπα και δράμα η κατάσταση δεν βγαίνω με τίποτα παραλία φετος αν δεν χάσω τα κιλά και καμια κρέμα σκέφτομαι να πάρω κορίτσια για σύσφιξη .Ξέρετε καμια καλη;Για 'αμεσα αποτελέσματα....

mz6Up2.png

xaxaxa Κατερίνα τι να σου πώ, οτι είχε πάει η μικρή στην τουαλέτα και έβαλε το χέρι της μεσα στο νερό και μετα στο στομα......... Ευτυχώς που ήταν πεντακάθαρη, όσο δλδ γίνεται.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και το άλλο τραγικό όταν άρχισε να περπατάει είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην ξηρά τροφή του σκύλου!!!!!!!!

χαχαχαχα εμενα βρηκε στο παρκο 2-3 πατατακια κατω στα χωματα πατημενα και πριν τον προλαβω τα εφαγε μπλιαααααααααααααχ και επισης φυσικα το χωμα ειναι το αγαπημενο μας οπου βρουμε τρωμε απο λιγο... Σκυλοτροφη εχουμε φαει και εμεις!!!!!!!

Μιας φιλης μου το μωρο πηγε και εβαλε στο στομα αυτο που εχει στο μπανιο το βουρτσακι και σκουπιζει την λεκανη μετα βεβαια κατι επαθε και επαιρνε αντιβιωση δεν εχω ακουσει τιποτα πιο αηδιαστικο!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...