Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μΑΓΕΙΡΕΨΑ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΟ.ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΑ.4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΚΙ, ΡΙΓΑΝΙΤΣΑ ΔΙΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΨΩ ΜΕ ΡΙΖΑΚΙ.ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ Η ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΝΩ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ ΑΜΑ ΛΕΡΩΝΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΛΕΩ ΤΟ WC ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΙ ΛΑΔΟΠΡΑΣΣΙΝΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΚΑΝΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΙΠΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΑΑΑΧ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΙ ΚΑΛΑ?ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΑΚΡΟΥΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΙΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΕ ΠΑΓΓΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και γω!Τι κανετε μανουλες και μπεμπάκια?

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Εχθες ειχαμε πάει πορτο ράφτη και περασαμε πολυ ωραια.Πηγαμε και για καφε με τα μπεμπάκια!

Paros μου καθε μερα βγάζω ολο και πιο πολυ με το θηλαστρο.Παλι καλα κανει δουλεια!

mummycool μου που ανεβαζες φωτο να τις δω καλε?

ελιτακι αυτα με τον βυθο ειναι τελεια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Mummycool πολυ ωραίο φαίνεται το σπίτι.Βάλε κι άλλες φωτο να το δούμε κι από μεσα.

Ελιτα κουκλίτσες είστε με την κόρη σου!

Πάρος κι εσυ με τη δικια σου στα βαφτίσια είστε φοβερες!

mz6Up2.png

Επιστρεψαμε και εμεις!! Κοριτσια περασα ενα πολυ ομορφο τριημερο.. (ειχα παει στο πατρικο μου..) Οι δικοι μου ολο επαιζαν με την μικρη και εγω με τον αντρουλη ολο και την κοπανουσαμε για καφεδακια στην θαλασσα!! Μονο που το Σαββατο πλακωσαν τα σογια και ολοι ηθελαν να πιασουν ο μωρο , να το παρουν αγκαλια και εγω νευριασα... Οι θειες μου ειναι μεγαλες γυναικες ετσι δηλαδη μπορουν να πιανουν συνεχεια το μωρο? με τα εγγονια τους ετσι κανουν??? Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν, εστω και καθυστερημενα! Στις Γιωργιες μας, στον αντρα της Ινκα και στον Γιωργακη της Φελιας... Εχουμε αλλους??? Δεν θυμαμαι...:confused:

Βρε κριτσια εχετε γραψει τοσα πολλα που δεν ξερω σε ποια να πρωτοαπαντησω....

Σοφια χαιρομαι που σε ξαναβλεπω μεσα!! Ευχομαι να γιατρευτει γρηγορα ο πονος και να ειναι το πρωτο και τελευταιο περιστατικο στην ζωη σου.... Το σπιτι εννοειται μου αρεσει πολυ.....

Ελιτα διαβασα ποσα νευρα εχεις με τους αντρες σου... Μεγαλου και μικρους.. Δικιο εχεις κοπελα μου αλλα οι ισσοροπιες σε τετοιες καταστασεις ειναι πολυ λεπτες, προσεξε μην στο τελος γινεις η κακια μητρια που ολο μαλλωνει τον γιο του αντρα της.... Οσο για τις φωτογραφιες δεν εχω λογια!! Θεαααααααααααααααααα

Τζενουλα να ζησει ο αδεφουλης σου... Παντα ευτυχισμενος και συντομα και με ενα παιδακι!!

Παρος και εσεις στην βαφτιση ζωγραφισατε!!! Πολυ ωραιοι... Αχ τι καλα επανερχομαστε στις κορμαρες μας!!

mYQbp2.png

χΑΧΑ ΜΠΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑΜΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΡΝΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!1

ΕΛΕΟΝΟΡΑ!!!!!!!!!!!!1ΓΙΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΙΘΙΚΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΘΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!1ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΙΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΘΙΚΟΙ.ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΙΘΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΦΥΣΗ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

eimai ki ego pithikina!!!!!

diavasa oti i ginekes pou thilazoun litourgoun me to enstikto kirios ki oxi me tin logiki kai gi ayto frikaroun otan kapios paei na agiksei to moro tous oso kai "kaloproeretos "ki an einai!!!!!

ydroxoaki ,hydrovit vazo i ego stin foufoula mou eixe drotsilakia sta boutakia kai tis evaza kai stin ninida kai tora exei derma san metaksi!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Α ξεχασα εγω βαζω μια ενυδατικη της welleda και βλεπω διαφορα.κοριτσια τωρα εξηγειτε γιατι ειχα φρικαρει ,,μουρθε περιοδος!!!!!!!!!!!!!!αλλα καλα λιγο αιματακι πολυ λιγο δεν ξερω καν αν θα συνεχισει η θαχω λιγο.μετα απο 40 μερες

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγώ καθόλου πιθικίνα, το δίνω σε όλους

για τα σπιθουράκια που λέτε εμείς σπάνια έχουμε, προχθές έβγαλε και μπορεί να φταίει και ο ήλιος δεν ξέρω

τζένη να σου ζήσουν!!!!!!! Άντε καλή ξεκούραση τώρα θα είσαι πτώμα φαντάζομαι

i1lzp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ειμαι λιγακι στο τρεξιμο κ στην φυρα εξω..κ δν ειχα πολυ χρονο για να μπω..

καλε πολυ μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

που να διαβασω ολα αυτα που εχετε γραψει....μεχρι να τα διβασω θα ξυονησει ο ζυμαρουλης μου κ δεν θα γραψω παλι τποτα...:rolleyes:

Ελπιζω αν ειστε ολες καλα ε;:D

Ποτε θα παμε για θαλασσινο καφεδακι ε; :P

Ελιτα κ εμενα μου ιδρωνει ο μπεμπης μου πισω στο κεφαλακι του..οταν ακουμοαει στο χερι μου για να τον ταισω...ή σε καμια κουβερτουλα....ε..εχει κ λιγο ζεστη τωρα πια...

ΚΟριτσια να σα πω κατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΟυ σταματησε το γαλα.....:-(

κ εχω πολυ στεναχωρηθει.....εχει αρχισει κ μικραινει πια...δεν με καιει τοσο πολυ.....κ βγαζει λιγες σταγονες....το πρωι κατι εχει..αλλα κατα την διαρκεια της ημερας...μαλλον τιποτα..

γιατι βαζω τον μπεμπη κ αρχιζει το κλαμα..ρουφαει επυφαει κ κλαμα..κανω ετσι για να το ζουμπηγξω λιγο ..κ βγαζει κατι...αλλα μαλλον πολυ ελαχιστο για το μωρο ε;

αυτο σημαινει οτι κοβεται σιγα σιγα;;;;;

ειναι μαλακο πια...κ πιο μικρο..κ οι θηλες πλεον δεν ειναι τοσο σκουρες...ανοιγει παλι το χρωμα τους..

τελος δηλαδη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:-(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

κοριτσια τι κανετε?????

εδω ειμαι σερνομαι απο το Σαββατο το βραδυ που βγηκα ηπιαμε γυρισαμε 6 η ωρα και καταλαβαινετε τοσο καιρο ειχα να βγω :tongue::tongue::tongue::tongue: ευτυχως ο καλος μου ο αντρουλης αφου ταισα την μπεμπα το πρωι ανελαβε τα παιδια και

κοιμηθηκα ως τη μια!!!!!

mummycool τεεεεεεεεεελειο το σπιτι φοβερο φαινεται!!!!!

paros καλα το φανταστηκες ειμαι με μια σφουγγαριστρα ολη μερα και καθαριζω γιατι ο Αλκης κατουραει οπουδηποτε εκτος απο το γιογιο

Ελιτα μην νευριαζεις καλε το ξερο λογω του ζωδιου μας παιρνουμε με την μια φωτια και δεν μας σβηνει τιποτα αλλα χαλαρωσε δεν εισαι εσυ η μαμα μου του μικρου οποτε εσυ να αφηνεις τους γοινεις του να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα εσυ εχεις τα διδυμακια να μεγαλωσεις και ειναι αρκετο , και να σου πω μην αγχωνεσαι υπαρχουν και τα ντελιβερι στην τελικη

Η μπεμπε μου ευτυχως συνηλθε απο το συναχι και ησυχασα ,ειμαι πολυ κουκουβαγια το μωρο μου μεγαλωνει απιστευτα γρηγορα ειναι πολυ πολυλογου ολη την ωρα μιλαει και οταν δεν της απαντας τσαντιζεται και βαζει τις φωνες:D:D:D:D:D:D

Αντε ποτε θα ξανακανονισουμε συναντηση????

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...