Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για τα αγορια εχει ουρανους αστερια και τετοια ωραια και αυτα...δεν ειναι νομιζω να τα κρατησεις και πολυ καιρο...πιστευω στα 2 χρονια θελουν αλλαγμα...θα τα βαρεθουν κιολας ..

ουφ αυτο θελω να αποφυγω.λες να βαλω τιποτα πιο μικρα να φευγουν ευκολα?κανα μπασκετμπολιστα οπως αυτα που εβαλα πανω στο σαιτ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για τα αγορια εχει ουρανους αστερια και τετοια ωραια και αυτα...δεν ειναι νομιζω να τα κρατησεις και πολυ καιρο...πιστευω στα 2 χρονια θελουν αλλαγμα...θα τα βαρεθουν κιολας ..

κι εγω συμφωνώ, βάλε κάτι να τους κεντριζει την προσοχή και αργότερα θα ζητήσουν από τον παπού τους οι ίδιοι μην ανησυχείς

i1lzp2.png

κορίτσια πάει το σπίτι επωλήθη!!! με τα δυσάρεστα ξέχασα να σας πω τα ευχάριστα, βρήκαμε και άλλο, καμία σχέση μεζονέτα αυτόνομη στη θέρμη, περιμένουμε να βγάλουμε άκρη με τις αντικειμενικές και η φορολογία, ανέβασα φώτος

αχ μπραβο βρε Σοφακι τελεια πολυ καλο.αγοραστη βρικατε εσεις ε?

εμεις αυτο εδω δε μπορουμε να το πουλησουμε τωρα δε συ,μφαιρει γιατι ειναι πρωτη κατοικια και θα πληρωσουμε και φορο και θαχουμε χασουρα τελικα.ετσι οπως ταχουν κανει οι κω#$%^^&*&ς αντε να βρεις να το πουλησεις κιολας

PN8Qp2.png

csXep2.png

κι εγω συμφωνώ, βάλε κάτι να τους κεντριζει την προσοχή και αργότερα θα ζητήσουν από τον παπού τους οι ίδιοι μην ανησυχείς
παλι μπερδευτικα.ο πατερας μου θα μου πει να μην το σκοτεινιασω γιατι φαινεται μικροτερο ξερετε. παντως χτες που το ειδα μαρεσε πολυ το σπιτι, ανυπομονω να παμε.στον υπνο μου εβλεπα πως αναβα τζακι τι θα πει ξερει καμοια απο ονειρα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχ μπραβο βρε Σοφακι τελεια πολυ καλο.αγοραστη βρικατε εσεις ε?

εμεις αυτο εδω δε μπορουμε να το πουλησουμε τωρα δε συ,μφαιρει γιατι ειναι πρωτη κατοικια και θα πληρωσουμε και φορο και θαχουμε χασουρα τελικα.ετσι οπως ταχουν κανει οι κω#$%^^&*&ς αντε να βρεις να το πουλησεις κιολας

μεσιτες εβαλα μονη δεν μπορούσα να μπαινει ο καθε ασχετος μεσα

κι εμένα ηταν πρωτη κατοικια κ θα πληρωσω φόρο για να παρω απαλλαγη για το νεο, χασουρα δεν ειχα αλλά δεν κέρδισα κ τιποτα σοβαρο 5 χρονια που το χω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

παλι μπερδευτικα.ο πατερας μου θα μου πει να μην το σκοτεινιασω γιατι φαινεται μικροτερο ξερετε. παντως χτες που το ειδα μαρεσε πολυ το σπιτι, ανυπομονω να παμε.στον υπνο μου εβλεπα πως αναβα τζακι τι θα πει ξερει καμοια απο ονειρα?

ασχετο γιατι δε βαζεις τα διδυμα μαζι για 3-4 χρονια;

i1lzp2.png

είμαι ξύπνια από τις τρισήμιση που σηκώθηκε ο μπέμπης για φαγητό :mad::(

σκέφτομαι συνέχεια και διάφορα....

ίνκα εμένα γκρινιάζει πολυ καιρό τώρα, μου σπάει τα νευρα για να κοιμηθεί μέσα στη μέρα, το βράδυ δεν έχω παράπονο, μπάνιο στήθος μισή ώρα το πολύ και νάνι αλλά μέσα στη μέρα είναι αδύνατον να κοιμηθεί μόνος του, το καλυτερο που μπορώ να κάνω είναι να τον αφήσω κανένα μισάωρο να μουρμουράει στο κρεβάτι του και μετά αγκαλιά 2 λεπτά και ξεραίνεται

Den sas prolavainw!!!

ki emena kapws etsi einai apo dwmatio se dwmatio pame...

Elita thelei gera neyra....

Paros thanks gia tis foto.

lX5Hp3.png

ασχετο γιατι δε βαζεις τα διδυμα μαζι για 3-4 χρονια;
ναι θα τα βαλω τουλαχιστον οσο θα κοιμουνται στις κουνιες και μετα θα κατεβασω καγγελα ε αντε το πολυ ,εχρι τα 4 δεν ειναι για παραπανω.αλλα και παλι στο αλλο θα βαλω απο τωρα διπλο κρεββατι για τα αγορια με δυνατοτητα συρομενου αν θελει να πηγαινει και η μικρη.γιατι δε λεει να αγοραζουμε αλλο κρεββατι τωρα αλλο σε 3 χρονια.θα το φτιαξουμε ν αξεμπερδευουμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Den sas prolavainw!!!

ki emena kapws etsi einai apo dwmatio se dwmatio pame...

Elita thelei gera neyra....

Paros thanks gia tis foto.

εμενα η μικρη εχει γιναι πολυ ευκολη στον υπνο πια.τη βαζω με ανοιχτα ματια γυριζει το κεφαλι οπως το θελει και χωνει το δαχτυλο στο στομα χλατς χλατς και κοιμαται αγογκιστα.ο μπεμπης απο την αλλη μπορει να του κουνας το λικνο καμοια ωρα για να κοιμηθει.παντως τωρα κοιμουνται απο χτες,τα σηκωσα 3 φορες να φανε.και γω σηκωθηκα 4 γιατι δεν εκλεινα ματι και τα ταισα απο μονη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

αρα ελίτα είναι και θέμα μωρού ο ύπνος ε; να μην το ζορίζω πολύ το βεντουζάκο μου...ένα κουσουράκι έχει ο καημενούλης (είπε η μαμά κουκουβάγια)

καλέ η όλγα, η κατερίνα που είστε όλες;;

δείτε καλέ το σπίτι!! θα ανεβάσω κι άλλες

i1lzp2.png

Mummycool είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!! Άντε με το καλό να μπείτε και μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βάλε μας κιάλλες να δούμε!!!! Μέσα πως είναι περίπου????

Ελίτα και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια, πολύ σκοτεινά μου φαίνονται..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...