Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμφωνω και εγω με την τηλεοραση κοριτσια! ολο αρωστημενα πραγματα εχει! εδω και σε εμας ακομα κανει πολυ κακο! οταν ημουν εγκυος εβλεπα στον υπνο μου ολα τα θριλερ που ειχα δει στη tv σε ολη μου τη ζωη...φρικη...ακομα και τα παιδικα θελουν παρα πολύ προσοχη!!!! πχ δεν πιστευω οτι ο harry potter ειναι και το καλυτερο για παιδια...ανεβασα και μια προσφατη φωτο απο την βολτα μας

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://trendybaby.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=147&category_id=61&Itemid=69&option=com_virtuemart

αυτη τη ζωνη πήρα.Την βολευτηκα πάρα πολύ και νομιζω οτι κανει και πολυ καλη δουλεια.Εχει και μια θηκη στο μπροστινό μερος για να βαζεις ζεστο πανι ή θερμοφόρα για πιο γρηγορο αποτελεσμα

Εχω κανει και ραγαδες γαμωτο,λογικο με τετοιο ξεχειλωμα

mariamg σε ευχαριστω πολύ και συ να χαιρεσαι την βατραχινα σου!!!

Θα τον παρω τον παιδιατρο αυριο να τον ρωτησω γι'αυτο.Με προβληματιζει αρκετα.Ποιος ο λογος να τα ξυπναμε αφου για να μην ξυπνησουν δεν πεινανε.Ανυπομωνω να δω τι θα μου πει

mummycool γκρινιαζει κιολας οταν ειναι ξύπνιος?Μηπως ποναει ο φουκαράς?

Αλήθεια έμεινες ευχαριστημένη απο την ζώνη αυτή?

Καλησπέρα κορίτσια!!

επειδή είστε fan της σελίδας μας www.trendybaby.gr και των προιόντων μας , θα θέλαμε να σας προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλα μας τα προιόντα (εκτός αυτών που είναι ήδη σε προσφορά). Απλά βάλτε τον κωδικό parentscafe ή πείτε το μας τηλεφωνικά για να σας δωθεί η έκπτωση!!

Bre koritsakia γυριστε στην προηγουμενη σελιδα και πειτε μου γνωμη για τη διακοσμηση δε μουπατε.αντε θα τα βαλω στο προφιλ μου να τα δειτε για να μη σας κουραζω.βοηθηστε λιγο δε μπορω να αποφασισω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Bre koritsakia γυριστε στην προηγουμενη σελιδα και πειτε μου γνωμη για τη διακοσμηση δε μουπατε.αντε θα τα βαλω στο προφιλ μου να τα δειτε για να μη σας κουραζω.βοηθηστε λιγο δε μπορω να αποφασισω

elita λιγο σκοτεινα μου φαινονται..μπες στο cosycorner.gr

εχει απιστευτα για μωρακια οτι μπορεις να φανταστεις και διαφερουν πολυ απο τα αλλα ειναι σαν ζωγραφιστα..το ειχα ψαξει πολύ για τον μπεμπακο μου

εγω του εχω κανει αυτο ακριβως

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/Undersea%20Adv%20roomshot%20photo.%2005%20043.jpg

Διαφημίσεις

εχει απιστευτα για μωρακια οτι μπορεις να φανταστεις και διαφερουν πολυ απο τα αλλα ειναι σαν ζωγραφιστα..το ειχα ψαξει πολύ για τον μπεμπακο μου

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/Undersea%20Adv%20roomshot%20photo.%2005%20043.jpg

βασικα δε θελω ναναι πολυ μπεμπε γιατι μετα πρεπει να τα αλλαζω.ταχω δει και αυτα στο κοζικορνερ.ξερεις τι γινεται ο μεγαλος ειναι 6 οταν ο μπεμπης θαναι νηπιο ο αλλος θαναι 11, πως θα τα συνδυασω

PN8Qp2.png

csXep2.png

βασικα δε θελω ναναι πολυ μπεμπε γιατι μετα πρεπει να τα αλλαζω.ταχω δει και αυτα στο κοζικορνερ.ξερεις τι γινεται ο μεγαλος ειναι 6 οταν ο μπεμπης θαναι νηπιο ο αλλος θαναι 11, πως θα τα συνδυασω

ε δεν θα συνδυαζονται τοτε..11 ειναι ολοκληρο αντρακι ... με τα αυτοκολλητα θα ασχολειται?

Διαφημίσεις

Ομορφο ειναι παντως και εντομεταξυ μια κοπελα στο φορουμ πουλεγε το κουτι καινουριο απειδη μετακομισε και δεν τα εβαλε 50 ευρω ασχετο.αλλα θα μπορουσα να το παρω χαχα.εχω μπει σε πολλα σαιτ.θα δω θαρθει και ο πατερας μου να μου πει μια ιδεα.ενω μαρεσουν πολυ οι νεραιδουλες οι πολλες μου φαινονται σκουρεα και κλινω προς τις πιο ανοιχτες, στα αγορια κλεινω προς τη θαλασσα.θα κοιταξω κι αλλα εχει ταιραστια ποικιλια παντως εχει και πιο παιδικα πιο μπεμπε

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita emena mou aresoun oi by8oi pio poly :P

να σου πω ρωτησα και τον πιτσιρικα και του αρεσαν οι βυθοι κι αυτουνου και εμενα μαρεσει η θαλασσα, μακαρι να εβρισκα κατι ωραιο με γοργονες για τη μπεμπα αλλα δε βρισκω υπηρχαν μερικα αλλα δε λεγαν καθολου.πολυ της πλακας φαινονταν.αυτο που σιγουρα θα βαλω σε μια γωνια οπως μπαινεις που δεν επηρεαζει το υπολοιπο δωματιο ειναι το πουλακι μαρεσε πολυ και το βρηκα Ελλαδα να δειτε και εδω ιδεες.http://www.polychromo.gr/categories.asp?catid=1&refid=1

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ομορφο ειναι παντως και εντομεταξυ μια κοπελα στο φορουμ πουλεγε το κουτι καινουριο απειδη μετακομισε και δεν τα εβαλε 50 ευρω ασχετο.αλλα θα μπορουσα να το παρω χαχα.εχω μπει σε πολλα σαιτ.θα δω θαρθει και ο πατερας μου να μου πει μια ιδεα.ενω μαρεσουν πολυ οι νεραιδουλες οι πολλες μου φαινονται σκουρεα και κλινω προς τις πιο ανοιχτες, στα αγορια κλεινω προς τη θαλασσα.θα κοιταξω κι αλλα εχει ταιραστια ποικιλια παντως εχει και πιο παιδικα πιο μπεμπε

για τα αγορια εχει ουρανους αστερια και τετοια ωραια και αυτα...δεν ειναι νομιζω να τα κρατησεις και πολυ καιρο...πιστευω στα 2 χρονια θελουν αλλαγμα...θα τα βαρεθουν κιολας ..

κορίτσια πάει το σπίτι επωλήθη!!! με τα δυσάρεστα ξέχασα να σας πω τα ευχάριστα, βρήκαμε και άλλο, καμία σχέση μεζονέτα αυτόνομη στη θέρμη, περιμένουμε να βγάλουμε άκρη με τις αντικειμενικές και η φορολογία, ανέβασα φώτος

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...