Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε βρε έτσι και αλλιώς ξαπλωτό δεν το είχες?? Και εχθές είδα ένα βρεφάκι που το είχαν τελείως ξαπλωτό.. Εμένα ο δικός μου πάντως μέσα στο maxi cosi xoυχουλιάζει και κοιμάται!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ki emena to kathismataki gia to stokke einai apo 6 minon simera to diavasa !!!!sto port bebe xoraei isa,isa ....ase pou thelei pleon na simetexei ....leo na valo ki ego to maxi cosi alla kai s ayto prepei na to sikoneis gia na mi piastei e?

...tin exo valei tora stin kounia ....kai iremise!!apo tin paraskevi ta apogevmata griniazei!!!!!...GIA NA KOIMITHEI!!!! alo kai touto!!!!

inka

AW3sp2.png

eleonora εγώ θα πάρω το 9μηνο μαζεμένο το μειωμένο ωράριο συν την άδεια του 2010 αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει η λοχείας (είναι 4μιση μήνες) οπότε επιστρέφω κάπου κοντά 25/3/11 έτσι όπως τα υπολογίζω

τώρα για το θηλασμό δεν ξέρω, κι εγώ κάπου στο εξάμηνο το βλέπω, δεν ξέρω βέβαια μετά δε θα ναι και πολύ δύσκολο πρωί βράδυ

σακουλάκι έχω πάρει της medela (έχει και lansinoh αλλά δεν είναι πολύ ανθεκτικά διάβασα κριτικές) είναι αποστειρωμένα, η αποστείρωση δεν είναι απαραίτητη για το μωρό αφού έχω διαβάσει ότι μητρικό γάλα ένα τελειόμηνο μωρό δε χρειάζεται να δίνεται με αποστειρωμένα μπουκάλια αλλά για την καλύτερη διατήρηση του γάλακτος στην κατάψυξη, κρατάει 6 μηνες αν η κατάψυξη έχει χωριστή πόρτα

μου φαίνεται δύσκολο να μαζέψεις γάλα για 1 μήνα, θέλεις 2 γεύματα τη μέρα σίγουρα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

inka o kairos prepei na ftaiei. kai o dikos mou ta idia kanei kai apo oti mou eipane kai sto parko kai kati alla mikrakia ta idia. ti na pw.

paros nai alla prwtimo na tirw ta warnings idika gia to mwro. afou simera tsakothika kai me ton antra mou pou den ithele na tou valei th zonitsa giati leei kathomastan den to kaname volta. enoite oti perase to diko mou xixi

Kαλε χτες ςεξαφανιστικατε και σημερα γεμισατε τρεις σελιδες?Αλλο και τουτο.Περασαμε απο το σπιτι σημερα.σημερα προσεξα λεπτομερειες και εχω καποιες ιδεες.βοηθηστε με να αποφασησω εχω βρει καποια πραγματακια δεν εχω κατασταλαξει.παρος, ινκα βοηθεια θα σας τα ανεβασω να δειτε παω να φτιαξω κατι να φαμε και επανερχομαι σε λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

post-22755-148254401844_thumb.jpg

post-22755-14825440184967_thumb.jpg

Λοιπον ας ξεκινησουμε απο της μπεμπας.Εχω βρει αυτα τα murals poy kalyptoyn ena toixo 1,60 epi 1.20.Enas toixos opos mpainei

s sto dvmatio tis mpempas dipla sto parathiro einai toso kai exo brei kapia sxedia.Θελω κατι που να μην ειναι απαραιτητα μπεμπε αλλα να αρεσει και μετα που θαναι πιο μεγαλο κοριτσακι.Μαρεσει το σκουρο αλλα μηπως θα σκοτινιασει αλλα και το αλλο ειναι γλυκο.πειτε γνωμες σας παρακαλω.μετα θα σας πω για αγορια.αυτα κολλανε στον τοιχο κομματι κομματι και αφαιρουνται ευκολα.υπαρχουν και αλλα σχεδια επισης σε μια κολωνα οπως μπαινεις στη γωνια θα θελα να βαλω αυτο.post-22755-1482544018528_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

tha sou protina pantos na valeis entona xrwmata giati auta diegiroun ta paidakia kathos kai tora pou einai vrefoi mporoun na ta vlepoun kalitera

τα χω δει δεν ειδα κατι.ξανακατεβαζω των αγοριων γιατι εκανα λαθος

post-22755-14825440186538_thumb.jpg

post-22755-14825440186876_thumb.jpgτα μεγαλα

post-22755-14825440187024_thumb.jpgτο μικρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ολα αυτα αν δε χωρισω με τον Μεγαλο γιατι δε μας βλεπω καλα σημερα ολο με απειλει.και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωσω τα σπασμενη της προηγουμενης ζωης του.νομιζει πως αν παμε εκει εγω θα ειμαι παντα περαστε ειμαστε ανοιχτα ολο το 24ωρο .Αν θελει να παει να ξαναζησει με την πρωην του.Ασε τωρα γιατι ταχω παρει, μεχρι και για διαζυγια μουλεγε το τερας.Αντε τωρα με τις μ....ες τους.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Τελικα νομιζω πως πιο πολυ αγαπανε εκεινο το παιδι παρα τα δικα μου.Ετσι νομιζω.Γιατι νιωθουν ενοχες.Σημερα τον μαλωσα γιατι πηγε να μπαταρει το καροτσι με τα μωρα μεσα για να πιασει μια μπαλα και να πεσει πανω τους οταν χοροπηδαγε στο κρεββατι και ο δικος μου τον χαιδευε γιατι αισθανθηκε ασχημα ο μικρος γιατι λεει τον μαλωσα.Για πες ενοχικη συμπεριφορα δεν ειναι αυτο.?Και δικο μου παιδι να ταν αν εκανε κατι κακο δε θα το μαλωνα?Ελα καλε τι εγινε προσεχει.Ναι πολυ θελει για να γινει το κακο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

είμαι ξύπνια από τις τρισήμιση που σηκώθηκε ο μπέμπης για φαγητό :mad::(

σκέφτομαι συνέχεια και διάφορα....

αχ βρε ελίτα μου, δίκιο έχεις μάλλον αλλά που να το βρεις, μάλλον πρέπει να εξηγήσεις στον άντρα σου ότι εφόσον φροντίζεις κατά κάποιον τρόπο το γιο του πρέπει να μην επεμβαίνει όταν τον μαλώνεις κι όλας, δηλαδή αν του κανε παρατήρηση μια δασκάλα στο σχολείο τι θα κανε; θα πήγαινε να το υπερασπιστεί; τουλάχιστον μπροστά του δε θα πρέπει να επεμβαίνει, τώρα κατ ιδίαν αν θέλει μπορεί να εκφράσει τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις του. Το ιδιο θα κάνετε αργότερα και με τα δικά σας, δεν μπορεί ο ένας να το μαλώνει και ο άλλος να το συγχωρεί την ίδια στιγμή, έτσι δεν είναι;

τα παιδιά ξέρουν που τα αγαπούν και που τα νοιάζονται κι ας είναι αυστηρά εκεί, τους κάνει και καλό να υπάρχουν κανόνες

πάρος πραγματικά είσαι πολύ άξια! μπράβο και καλή επιτυχία με τα μαθήματά σου!

καρδούλα δοντάκι ε; α χα χα τι σε περιμένει! πριγκηπικά δαγκώματα!!! μεγαλώνετε!!!

η ραμονίτσα και η μαρία που είναι; και η γιώτα εξαφανίστηκε το σκ

υδροχοάκι ελπίζω να ευχαριστήθηκες και να χόρτασες κάπως το γιο σου το σαββατοκύριακο...αν σε παρηγορεί, υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ότι θα θελα να πηγαίνω στη δουλειά 3-4 ώρες τη μέρα και να μαι υποχρεωμένη να τον αφήνω κάπου, θα προτιμούσα βέβαια να μη δουλεύω το πρωί αλλά το απόγευμα τις ώρες της γκρίνιαααααααας!!!!!!!!!

ίνκα εμένα γκρινιάζει πολυ καιρό τώρα, μου σπάει τα νευρα για να κοιμηθεί μέσα στη μέρα, το βράδυ δεν έχω παράπονο, μπάνιο στήθος μισή ώρα το πολύ και νάνι αλλά μέσα στη μέρα είναι αδύνατον να κοιμηθεί μόνος του, το καλυτερο που μπορώ να κάνω είναι να τον αφήσω κανένα μισάωρο να μουρμουράει στο κρεβάτι του και μετά αγκαλιά 2 λεπτά και ξεραίνεται

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...