Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις γυρίσαμε, πήγαμε στα γενέθλια του βαφτισιμιού του νικου που τα κάναν στο πάρκο στη νέα παραλία, μας ζαβλάκωσε λίγο ο ήλιος, είχαμε και αντιηλιακό και καπέλο και ομπρέλα απ όλα αλλά πάλι σαν κοτόπουλο ήτανε :P

ελεονόρα, κάποτε έβγαζα το πρωί 70-80 ml και κάθε 2 μέρες γέμιζα ένα σακουλάκι για την κατάψυξη, μετά βαρέθηκα, τώρα βγάζω μόνο όταν είναι να πάω κάπου και δε θέλω να θηλάσω έξω, δεν το χώνεψα καθόλου το θήλαστρο, εντωμεταξύ όταν έχω το μπέμπη από τη μια και το θήλαστρο από την άλλη έχω παρατηρήσει ότι βγάζω περισσότερο

τρώει κάθε 2-3 ώρες και συνήθως 15 λεπτά αν και πότε πότε τρώει πολύ παραπάνω, πχ έχει κάποια βράδια που ξυπνάει στις 5 ώρες και μετά ανά 2 ωρο και είναι πολύ σκότωμα, συνήθως όμως κοιμάται 7+3

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geia kai apo mas,

re koritsia oso megalwnei toso ligotero prolavenw na mpainw na sas diavasw. thelei na paizoume, na tragoudame kai na milame kai enoite oti kai egw to thelw. pame kai dio megales voltes kathe mera me to karotsi mas kai pername super. gnorizoume kai mpempakia pou einai sthn ilikia mas kai goustaroume:)

eleonora kai emena kathe 3 wres peripou trwme kai kapoies fores peiname kai sto dioro. oso gia to thilastro kai egw to varieme spania to xrisimopio kai mallon tha to xrisimopiiso poly meta ton ekto mhna pou thelw pleon na trwei mono me mpimpero alla diko mou gala:) den kserw exw ena kolima oti den thelw otan arxisi tis sterees na sinexisoume na thilazoume. eseis poso tha thilasete?

geia kai apo mas,

re koritsia oso megalwnei toso ligotero prolavenw na mpainw na sas diavasw. thelei na paizoume, na tragoudame kai na milame kai enoite oti kai egw to thelw. pame kai dio megales voltes kathe mera me to karotsi mas kai pername super. gnorizoume kai mpempakia pou einai sthn ilikia mas kai goustaroume:)

eleonora kai emena kathe 3 wres peripou trwme kai kapoies fores peiname kai sto dioro. oso gia to thilastro kai egw to varieme spania to xrisimopio kai mallon tha to xrisimopiiso poly meta ton ekto mhna pou thelw pleon na trwei mono me mpimpero alla diko mou gala:) den kserw exw ena kolima oti den thelw otan arxisi tis sterees na sinexisoume na thilazoume. eseis poso tha thilasete?

Εγώ τον Ιούλιο επιστρέφω στην δουλειά ... οπότε θα είναι δύσκολο να θηλάζω.. επίσης μέχρι τότε δεν θα μπορώ να χάσω τα επιπλέον κιλά που έχω.. το στήθος πρησμένο κλπ. και με την δουλεια θέλω να αισθάνομαι ωραία..

lX5Hp3.png

μόλις γυρίσαμε, πήγαμε στα γενέθλια του βαφτισιμιού του νικου που τα κάναν στο πάρκο στη νέα παραλία, μας ζαβλάκωσε λίγο ο ήλιος, είχαμε και αντιηλιακό και καπέλο και ομπρέλα απ όλα αλλά πάλι σαν κοτόπουλο ήτανε :P

ελεονόρα, κάποτε έβγαζα το πρωί 70-80 ml και κάθε 2 μέρες γέμιζα ένα σακουλάκι για την κατάψυξη, μετά βαρέθηκα, τώρα βγάζω μόνο όταν είναι να πάω κάπου και δε θέλω να θηλάσω έξω, δεν το χώνεψα καθόλου το θήλαστρο, εντωμεταξύ όταν έχω το μπέμπη από τη μια και το θήλαστρο από την άλλη έχω παρατηρήσει ότι βγάζω περισσότερο

τρώει κάθε 2-3 ώρες και συνήθως 15 λεπτά αν και πότε πότε τρώει πολύ παραπάνω, πχ έχει κάποια βράδια που ξυπνάει στις 5 ώρες και μετά ανά 2 ωρο και είναι πολύ σκότωμα, συνήθως όμως κοιμάται 7+3

15 λεπτά στο κάθε στήθος ή μόνο στο ένα???

Κι εμένα το βράδυ κοιμάται 12.30-6.00 , 6-9 και μετά στις 2-2.30 ώρες είμαι με το βυζί έξω... ξένο της δίνω όταν δεν είμαι στο σπίτι... αλλά γενικά δεν μπορώ να κουνηθώ και πολύ από το σπίτι... με την μπέμπα δύσκολα...αν αρχίσει να πεινάει ουρλιάζει και μας ακούν όλοι... που να πάω.. προτιμώ τώρα να την αφήνω στην μαμά μου .... δεν γίνεται ..

Γι' αυτό χαίρομαι όσες τα βγάζετε έξω και κάνετε τις δουλειές σας+τις βόλτες σας..

εμείς προς το παρόν τουλαχιστον λίγα πράγματα ...

lX5Hp3.png

Εγώ τον Ιούλιο επιστρέφω στην δουλειά ... οπότε θα είναι δύσκολο να θηλάζω.. επίσης μέχρι τότε δεν θα μπορώ να χάσω τα επιπλέον κιλά που έχω.. το στήθος πρησμένο κλπ. και με την δουλεια θέλω να αισθάνομαι ωραία..

Ti enois oti tha stamatisis na thilazeis pio noris? den katalava:)

Διαφημίσεις

ego sinithos tis dino kathe 4 ores 20 lepta apo to stithos kai ta 2 .kai meta alla 90-100 ml ..kseno....simera 1h fora den ithele stithos ....kai stenoxorithika .

ttha travikso me to thilastro na do ti pezei ...ektos an efaga kati xtes kai exei xalasei tin gefsi.

pire se mia evdomada 400gr!!!!!!einai 5300!!!!!ki ego exasa!!!!!+4,500!!!!l

lete na mou kopei to gala?stis 4 efage mono stithos ,stis 11 stithos kai kseno kai tora mono kseno...

inka

AW3sp2.png

Ti enois oti tha stamatisis na thilazeis pio noris? den katalava:)

Μέχρι και τον Ιούνιο θα την θηλάζω... μετά όμως δεν το νομίζω.

Δουλειά + θηλασμός + καλοκαίρι δεν νομίζω να τα καταφέρω. Άσε που με το άγχος + το τρέξιμο θα μου σταματήσει... μακάρι να μπορούσα να το τρενάρο κι άλλο και να πήγαινα αργότερα.. αλλά....:(

lX5Hp3.png

ego sinithos tis dino kathe 4 ores 20 lepta apo to stithos kai ta 2 .kai meta alla 90-100 ml ..kseno....simera 1h fora den ithele stithos ....kai stenoxorithika .

ttha travikso me to thilastro na do ti pezei ...ektos an efaga kati xtes kai exei xalasei tin gefsi.

pire se mia evdomada 400gr!!!!!!einai 5300!!!!!ki ego exasa!!!!!+4,500!!!!l

lete na mou kopei to gala?stis 4 efage mono stithos ,stis 11 stithos kai kseno kai tora mono kseno...

Όχι βέβαια αλλά όσο μπορείς απέφευγε το ξένο.. αφού έχεις γιατί της δίνεις συμπλήρωμα??? έτσι΄χάνεις γεύματα δικού σου γάλα... δεν είναι αδύνατη ώστε να ανησυχείς είναι πολύ καλή!!!!!

Εμένα που τώρα έγινε 4 και κάτι σπάνια της δίνω ξένο (δεν θέλω) αλλά είμαι ανα 2-3 ώρες να την ταίζω. όσο πιο πολύ την ταίζεις με το δικό σου τόσο πιο πολύ γάλα θα έχεις.. εξακριβωμένα..

lX5Hp3.png

ektos apo simera den exo paralipsei gevma apo to stithos...den thelo na tis to kopso to kseno ....giati tora pire ta pano tis...10 meres tis dino toso sixna kai pire ta pano tis...!!!!einai kanoniko to paidi mou pleon ....fovame koritsia mipos me ton apoklistiko thilasmo limoktonei to paidi mou!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ektos apo simera den exo paralipsei gevma apo to stithos...den thelo na tis to kopso to kseno ....giati tora pire ta pano tis...10 meres tis dino toso sixna kai pire ta pano tis...!!!!einai kanoniko to paidi mou pleon ....fovame koritsia mipos me ton apoklistiko thilasmo limoktonei to paidi mou!!!!!

Oxi me tipota... einai poly threptiko ta gala mas kai anantikatastato + elafry...

H fysh exei pronohsei...

Gi' ayto me to kseno peftoyn ksera ston ypno... einai pio baria..

Alla afoy sto 20lepto kai ap;o ta 2 stithh trwei kai ksenw mpravo ths ..

einai arketo den einai ligo!!!!!

lX5Hp3.png

inka na mhn fovase katholou gia to gala sou kai ton apoklistiko. kai xwris to kseno pali tha eperne ta panw ths h foufoula sou. nomizw oti to kseno einai axriasto. kai egw sthn arxh ksekinisa na tou dinw mesa mesa ena geuma kseno to vradi alla telika katalava oti den exei noima kai aksia. oso thelei to mwro na faei trwei apo to stithos kai an den xortasi apla den koimate kai me to pou ton vazw sto krevati tou ksipnaei kai thelei ki allo.

eleonora giati den perneis ki allh adeia afou dikaiouse?

re koritsia nomizw oti vgazoume dontaki? einai dynaton?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...