Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουτε κι εγω το πιστευω να φανταστεις. Αλλα δεν ειμαστε για να ψαχνουμε πιο γαλα του κανει τωρα. Καθε που τελειωνει ο μηνας λεω αντε εναν ακομα και τελικα οσο παει. Του καλυπτω ολα τα γευματα και εχω και καμια 20αρια στην καταψυξη (οτι περισσεψε απο το νοσοκομειο). Το βαριεμαι απιστευτα, αλλα τοσα περασε το μικρουλι μου και αυτο ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω....

nG0fp2.png yu71p2.png

kalispera koritsia!!!

eleonora ki ego eidika prin to emvolio fovomoun kai thimona na tin agizoun...eidika sta xeria pou ta vazei sto stoma..tora exo xalarosei ligo...alla epidi tin vgazo kathe mera volta tis vazo kounoupiera kai den tin plisiazoun eykola.

kardoula,san xtes itan pou se thimame stin kypro na mas grafeis ap ton gitona!!!!pote pas ;

elita,ise ximaros!!!den se prolaveno!!!..exo ki ego 2 onomata ..eirini -ageliki to proto einai tama to deytero giagia.oloi eirini me kseroun alla stin taytotita yparxoun kai ta dyokai sto vraxiolaki sto maieytirio xixixixixi!!!mou aresei pou exo 2 onomata isos giati exoun piso tous istoria...thelo na po den mou ta dialeksan apo moda...

....to xirotero mou na mou pianoun tin koilia....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!ala mi nomizeis tou xronou kai aytes gastromenes tha einai!!!!

paros,eisai poly kali manoula!!!tou xronou tga pao kai tin foufoula sto panigiri !!!imaste konta....ego meno dipla ston dousi!

ego ola super koritsia!!!eftiaksa nyxia ,mali,pira rouxa gia mena ,katharisa to spiti kai ekana kai to trapezi,,,telika pira gineka gia to trapezi ,,,ki ola ayta me tin foufoula mou!!!!

filareeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!

inka

AW3sp2.png

Αυριο γινομαστε 4 μηνων.εχουμε μηνογενεθλεια.αλλα αποφασισα να λεω πως ειναι δυομιση γιατι τοσο ειναι η διορθωμενη τους.ουδεν σχολιο για τους αντρες με το ποδοσφαιρο.ναχω τα μωρα να κλαινε και αυτος το χαβα του μη χασει τη ληξη.εχω πολλα νευρα σημερα.τελικα ηρθε στις 7.μιση και μουφερε τα ψωνια και δεμαγειρεψα τιποτα και η καλη μου η πεθερουλα δεν εφερε κανα μπωλακι με φαι για τον μεγαλο γιατι ο πιονηρος της ειπε πως θα φαει σε μενα.αλλα βεβαια τα μπωλακια ταχει για να τα στελνει στην αλλη.τοσα νευρα εχω σημερα παναγια μου βοηθα.μεχουν παρει τα κλαμματα απο τα νευρα.να πω την αληθεια κουραζομαι οταν ερχεται εδω γιατι ολοι βαζουν την ουριτσα απεξω και ο αντρας μου που δεν επιβαλλεται.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααα!!!

Πάλι δεν έχει ήλιο σήμερα...τί θα γίνει ρε παιδιά με τον καιρό???Όλο συννεφιά έχει αλλά ο αέρας ζεστός..ο χειρότερος καιρός δλδ..ουφ!

Χθές βράδυ πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που έχουν και αυτοί 2 παιδάκια, καλά ήταν ξεφύγαμε από τα συνηθισμένα. Βρε κορίτσια, εσείς όταν έχετε κόσμο στο σπίτι, ακόμα και οι δικοί σας να είναι, δεν μαζεύετε πρίν να έρθουν? Οκ δεν λέω όλα στην εντέλεια, αλλά όχι και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά δίπλα στην καρέκλα που τρώς..αυτό να καταλάβετε μου το σχολίασε ο άντρας μου που δεν σχολιάζει σχεδόν ποτέ και τίποτα- σε αντίθεση με εμένα!! Και μου λέει μετά, έτσι να βλέπεις και τέτοια για να μην τρελαίνεσαι με το σπίτι..αλλά τί να πώ?Για εμένα η καθαριότητα γενικότερα είναι το παν. Και η δική μας και του σπιτιού. Δεν λέω πως προλαβαίνω πάντα να τα κανω όλα, ή ότι όλα είναι στην εντέλεια, αλλά τουλάχιστον προσπάθω και κάποιες φορές πετυχαίνω πολύ καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα στα μωράκια μου, προσέχω πάντα να είναι καθαρά και περιποιημένα..

Δεν ξέρω τί να μαγειρέψω σήμερα..:|:cool:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κι από εμάς!!!!!

Ευχαριστώ κορίτσια για την κατανόηση.... εχθές έκλαιγα από τα νεύρα μου...

αλλά από σήμερα αλλάζω πορεία.. θα τα λέω και όποιος καταλαβαίνει...

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι πολύ μικρούλα και δεν κάνει να την πιάνουν... λες παραδείγματα μροστά τους για παιδάκια που αρρώστησαν και έτρεχαν στα νοσοκομεία και όταν έρχοναι αυτοί... κάνουν τους κινέζους.....

ουφ.. συγχίστηκα πάλι....

τεσπα καλά να περάσουμε σήμερα με τους δικούς μας.. βγήκε πάλι κι ο ήλιος τέλεια!!!!

φιλάκια

lX5Hp3.png

kalimera koritsia!!!!

eleonora ,ki emena mou zitise mia thia xtes na tin parei agalia kai tis ekana noima ...kai kala an stin doso esena prepei meta na tin doso kai stous alous....kai oloi itan ligo souza xtes.

elita, i douleia sou ayti tin periodo einai ta morakia sou kai o adras sou ..ola ta alla kanta stin akri ...den einai aparetito na magireveis kathe mera ...oute ise esy ypefthini gia tin diatrofi tou mikrou ...mporei na faei kai ena tostaki!!!!!...an kapios enoxlithei as ton stelenei me to taperaki tou ...signomi alla i mama mou otan pigena sk stous thious me to fagito mou pigena !!!!

tora me ta neogenita esy prepei na exeis apetiseis kai voithia oxi i aloi apo sena !!!!.....kai molis perasei ligo o kairos ...tha ksanagineis telia!!!!..dose ki esy ligo xrono-xoro ston eayto sou!!!!!!

katerina gia pes ?pos perases?????koimase akoma party girl???

na exoume oles mia omorfi mera!!!!!!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

Poso sas trwei apo kathe sththos??????

kai xrhsimopoihte + thilastro????? gia na toy dinete epipleon??? h kseno????

giati emena thn hmera me to diko moy mono gala peinaei ana 2-3 wres.. oyrliazei ki as eixe faei poly kala... mou adeiazei to sththos kai koimatai alles pali fores sta 15 lepta kserenetai ston ypno....

exw thylastro hl/ko alla den to exw xrhsimopoihsei kai gia toys epomenoys 2 mhnes tha thn thhlasw kanonika ... na to xrhsimopoiw??? variemai omws re koritsia + thilastro....

Eseis ti programma exete????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...