Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Της είχα πάρει και ένα σκαλάκι αλλά τελικά ουτε αυτό δεν το χρησιμοποίησε.. Πάντως στις διακοπές είναι πολύ εύκολο γιατί στην παραλία και να κάνει τσίσα δεν φαίνεται!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλες.

Κατερινα εμεις δεν την εχουμε βγαλει ακομα. Ενω το καταλαβαινει και πηγαινει και κρυβεται σε μια γωνιτσα για κακα, δεν θελει στο γιογιο. Καμια φορα το ζηταει αλλα μονο για τσισα. Χτες της πηρε η μαμα μου κατι βρακακια και θα ξεκινησουμε πιο μεθοδικα.

Παω να ετοιμαστω, θαβγουμε για φαγητο τεσσερα ζευγαρια με τα παιδια μας......

nG0fp2.png yu71p2.png

Χαχα διαβαζω για τα τσισα σα χαχα.Πλακα εχετε.λεω στον αντρα μου εχουμε και αυτα.Μου λεει αυτα και πολλα αλλα.χαλια ειναι ο καιρος σημερα που πατε βρε κοριτσια.Κατερινα αυτο ειναι ενα καινουριο κλαμπ που εχει ανοιξει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερούδια!!!!!

Βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω.... χχχχχχχ

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!!!

Σοφούλα λυπάμαι πολύ για τον φίλο σου... τα έχω περάσει....

Εμείς ΄τελικά την Τρίτη θα κάνουμε το εμβόλιο.. το πενταβακ Εσείς αυτό κάνατε????

Ωχ κλαίει....

lX5Hp3.png

Ευτυχώς την πήρε ο άντρας μου....

Ρε κορίτσια φορτώνω όταν κάποιος βλέπει το μωρό μου και λέει μου το δίνεις να το κρατήσω???? και επειδή νιώθω άβολα το δίνω και μετά τρελαίνομαι από τις ενοχές μήπως κολήσει τίποτα και κυρίως γιατί κάνω κάτι που δεν μου αρέσει και δεν ΘΕΛΩ...

Το έχετε νιώσει?????

Φόρτωσα πρωι πρωί....είμαι υπερβολική????

που θέλω να μεγαλώσει λίγο?????

Τα άκουσε ο άντρας μου...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Με εκνευρίζουν άτομα που έχουν παιδιά και ξέρουν και όμως δεν καταλαβαίνουν...

τι να πω... ακόμα το 1ο εμβόλιο δεν έκανε.

Τίποτα αποφάσισα να γίνομαι κακιά δεν γίνεται αλλιώς...

Εσείς τι λέτε????

lX5Hp3.png

Παρακαλαγα να μου αδειασουν τη γωνια.Ο αντρας μου με τον μεγαλο απο της 10 η ωρα λεγανε θα πανε στην πεθερα μου και πηγε 2.μιση και οχι τιποτα αλλο ηθελα να παει και σουπερ μαρκετ γιατιι δεν εχω τιποτα να μαγειρεψω και τωρα μεχρι ναρθει θα παει 5 γκγκρρρρρ!!!!τα νευρα μου.και εχω και αλλο λογο να χω νευρα οτι απο μονος του ο αντρας μου ειπε χτες πως θα την βγαλουμε ενα που ακουστικε σαν ενα για να μην προλλαβω να αντιδρασω. ΕΛΠΙΔΑΓΕΩΡΓΙΑ.Δε θελω να την βγαλω Γιωργια και δε θελω να τις δωσω δυο ονοματα γιατι να το μπερδευω το παιδακι, δηλαδη θα γιρταζει και καλ δυο φορες και ο αδερφος της καμοια?Σιγα το βγαλαν το Γιωργος μαζι με Χριστοφορος και ολοι τον Φωναζουν Χριστοφορο(που σημειωτεον επειδη τους αρεσε).Αφου η γυναικα δε θελει σιγα.Του λεω σε καποιθα φαση αν εκανε κι αλλο παιδι θα τοβγαζε Γιωργια οχι γιατι δε θαχε και Γιωργο και Γιωργια.Και δεν ειμαι υπερ των δυο ονοματων εκτος κι αν δενουν, οπως. Μαριλεννα, Χριστιαννα, Μαριαννα, αυτα που μπορεις να τα ενωσεις τελοσπαντων κι αν καμοια φορα τα βγαζουν δυο ποιος ξερει τι ψησιμο εχουν φαει απο τα πεθερικα και τη γκρινια.Εκτος εξαιρεσεων βεβαια που υπαρχει καποιο ταμα.Και τωρα τι να καθομαι να εξηγω.Αλλα οταν αναβα στην αγια Σοφια τα κερακια για να μεινω εγκυος ηταν καλα, τα καλα και τα συμφεροντα.Απλα επειδη δε μπορω να βγαλω το ονομα Σοφια παλι επειδη θα λενε πως εβγαλα και των δυο γονιων ,ειπα να βγαλω Ελπιδα για να την τιμησω.Και ναι καθε φορα που ανβα τα κερακια ελεγα πως θα βγαλω το ονομα.Δηλαδη πρεπει να λεω σε ολους οτι αναβα κερακια για να μειν εγκυος για να καταλαβουν.Εγω θα τον πιασω τον παπα παραπλευρως κατσε να δεις αν ακουστει δευτερο ονομα σφυρα μου.Ναι λεει μας βοηθαει και ειναι καλη.Λεω σιγα οπως καθε μανα το παιδι της.Και ειδικα για μενα δε θα πρεπε να μιλαει γιατι εχω 4 μηνες που γεννησα και δεν εχω ζητησει σε κανεναν να ρθει να με βοηθησει.Γιαυτο δεν ακουω κουβεντα.Το παιδι μου τι φταιει δηλαδη.Ταχω παρει τωρα αντε.Και τωρα που θα ανεβουμε πανω ακομα περισσοτερο δε θαχω καμοια βοηθεια.

Ασε χτες με ειδε στην πεθερα μου μια θεια δεν την ηξερα που με αρχισε :τους δινεις συμπληρωμα?λεω οχι.μα πως χορταινουν, λεω βεβαια.μα αν σου πει η γιατρος πρεπει, οτι πει η γιατρος.και επεμενε μεχρι που εφευγε απο το σπιτι αυτο ελεγε.ελεος παναγια μου, εγω νομιζα οτι οι παλιε ςηταν πολυ υπερ του θηλασμου, τουλαχιστον στο χωριο που μεγαλωσα εγω οι γυναικες θηλαζαν, φαινεται εδω στην Αθηνα δεν τοχαν τοσο!!!!!κακια!!!!!!κατοχηκο συνδρομο μαλλον.τι να πω αστο καλο συγχιστικα σαββατιατικα.σορυ σας ζαλισα.τα μικρα κοιμουνται ναναι καλα τα πουλακια μου.α θυμηθηκα κι αλλο ερχοντουσαν κατι κοκονε ςχτες και τους πιαναν τα μαγουλα και θυμηθηκα τον πατερα μου αν ηταν απο μια πλευρα θα τους κατσαδιαζε.ημαρτον που ξερω τι ειχαν πιασει πριν.Τα πηρα στο κρανιο και με κατηγορω που δε μιλησα εκεινη την ωρα.μαλιστα ο μπεμπης βγαζει ευκολα σπυθουρια με το παραμικρο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Με εκνευρίζουν άτομα που έχουν παιδιά και ξέρουν και όμως δεν καταλαβαίνουν...

τι να πω... ακόμα το 1ο εμβόλιο δεν έκανε.

Τίποτα αποφάσισα να γίνομαι κακιά δεν γίνεται αλλιώς...

Εσείς τι λέτε????

Συμφωνω να αυτα ελεγα τωρα για το κατσιασμα, και τα χερια πιαναν μετα η μπεμπα ολο στο στομα τα εβαζε.Ασε που θυμηθηκα και το αλλο και θελω τη γνωμη σας.Η παιδιατρος οταν βλεπει τα μωρα ειδικα τη μπεμπα την φιλαει στο κουτελο η στη μυτη.Κατσε ρε φιλε το οτι εισαι παιδιατρος δε σημαινει πως δεν εχεις μικροβια.καθε μερα βλεπεις παιδακια αρρωστα και ερχεσαι σε επαφη.πολυ μυαλο θελει.ευτυχως που θα φυγουμε να παμε πανω γιατι ο αντρας μου τη συμπαθει εγω παλι βγαζω καντηλες.ενω ειναι καλη κατα βαθος εμενα δε μου καθετε καλα.οπως του λεω τοσες μερες να παμε σε παιδιατρο ενδοκρινολογο τη μικρη μου λεει κατσε να το πω στην παιδιατρο να μας πει που.την παιρνει.δε χρειαζεται λεει θα της οαρουμε αιμα να δουμε της τιμες.του λεω τι περιμενες να σου πει δηλαδη πηγαιντε σε αλλο παιδιατρο/θα παρει λεει αυτη τηλ τον ενδοκρινολογο.εγω πληρωσα 100 ευρω για να παω να με δει απο κοντα ενδοκρινολογος του λεω και τη μπεμπα την εξεταζουμε απο το τηλεφωνο/και την προηγουμενη φορα μας εβαλε και κοψαμε τη θυρορμονη και ανεβηκαν οι τιμες στα υψη?δε μπορω ρε κοριτσια τα παιρνω με κατι τετοια.

Ελεονωρα εχεις απολυτο δικιο να μιλας και χε....ες.Ο αλλος μπορει ναταν αρρωστος που ξερεις εσυ, εσυ θα ταλαιπωρησε μετα και το παιδακι.Εμενα μουπε μια γειτονισσα να της δωσω τη μπεμπα να παει να την δειξει στην κορη της και την κοιταω λεω!!δε γινεται θα φαει τωρα και γκρινιαζει οταν την παιρνουν ξενοι.ειχε απλωσει και τα χερια ετοιμη να την παρει, αφου νομιζα πως αστειευοταν αλλα το εννοουσε!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Να σημειωσω πως μαμαδες πουχουν μικρα παιδακια μουχει κανει εντυπωση που τους λενε μην πατε κοντα δεν κανει ειναι μικρουλια ακομα!!!!και τα τραβανε.ενω εκεινες χτες ηταν ανυπαντρες κοπελες που τα κοιταζαν για αξιοθεατα και λεγαν εγω ουτε μια ωρα δε μπορω να μου το αφησεις, και καλα πως δεν τα παν καλα με τα μωρα.σημειωτεν ηταν αδυνατες και στολισμενες.ασε που εκτος απο τα μωρα πιαναν και την κοιλια μου για να δουν αν πηγε στη θεση της!!!!!!!εννοω αν την εχασα.ευτυχως φοραγα καλσον που σφιγγει χαχχα.αλλα ηταν ενοχλητικο.θα βαλω φωτο να δειτε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Εμείς βγήκαμε σήμερα μια μικρή βολτούλα...

Είμαστε καλύτερα απο χτες (κάναμε κάτι ψιλοδεκατακια, αλλά όλα οκ)

Είναι πράγματι πολύ ενοχλητικό να σου ζητάνε όλοι το παιδί ή να το πιάνουν, λες και δεν έχουν ξαναδεί μωρό... Τεσπα, ψυχραιμία χρειάζεται, αλλιώς...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ουφ κοιμηθηκαν. Αντε να τελειωσει και η μπαλα τωρα να παμε να δουμε κανενα εργακι. Αν δεν ειχα να βγαλω γαλα και να ταϊσω το μικρο κατα τις 12 θα κοιμομουνα κι εγω.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...