Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια, επιστρέψαμε κι εμείς!!

Κάναμε τελικά το πρώτο μας εμβόλιο, αλλά....Κυρίες!!! Δεν κλάψαμε!!! Πήγε να κλάψει αλλά μόλις της μίλησα, ξεχάστηκε και της πέρασε! Νιώθω πολύ περήφανη για το παιδάκι μου!!

Ιωάννα, περαστικά στην ανηψούλα σου!

Κατερινα, ελπίζω να είναι καλύτερα ο Άλκης σου! Η μπουμπού πώς είναι?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα φιλεναδες.

Χρονια πολλα στις γεωργιες μας και σε οσους γιορταζουν γενικοτερα.

Σοφακι συλλυπητηρια. Κριμα να χανονται νεοι ανθρωποι ετσι αδικα.

Ιωαννα μακαρι να πανε ολα καλα με την ανιψουλα σου.

Εμας ο γιατρος σταματαει γυρω στους 5 μηνες την αποστειρωση, αν και γενικα από οταν μαθει το παιδι να βαζει χερι στο στομα δεν εχει νοημα.

nG0fp2.png yu71p2.png

kalispera,

katerina den yparxei periptosi na me xasete. apla sthn arxh isws na mhn mpenw toso sixna mexri na valoume internet. alla ksereis kai diakopes thn allh fora pou phga ekleva tou geitona xaxa.

ioanna mou ante makari na ginei kala to mwraki sas kai na mhn talaiporithi pote ksana sth zwh tou.

inkaki na sou zhsei o antras sou. theleis poly kouragio kai ypomonh gia na tous trapezosis bravo sou.

litsaki etsi perifani na eisai. exeis tharaleo mwraki:)

koritsia agorasame kainourgio mpanaki sto mpemph mas kai htane teleio. apolause kai autos kai emeis to mpanio tou. exeis thesoula pou kathete mesa kai den xreiazete na ton kratas kai xorage epitelous to mwraki mou na aplosi ta podia tou kai na platsourisi ;)http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100308&itmid=1254748

Ινκα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!! καλή επιτυχία και καλό κουράγιο με τους συγγενείς

Ιωάννα καλή επιτυχία με την ανιψούλα σου

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, πότε είναι σαν να μην έγινε, πότε με παίρνει τρελά απο κάτω, αλήθεια αν δεν είχα το μπέμπη θα ταν πολύ χειρότερα

i1lzp2.png

Kοριτσάκια μου καλησπέρα σας!!!!!!!!

z4bd1f01022a49.gif Στα κορίτσια και στους συζύγους που γιορτάζουν!!!!

mummycool συλλυπητήρια&κουράγιο.. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ... :(

Κορίτσια πήγαμε εχθές παιδίατρο και ο μπέμπης έκανε 2 εμβόλια ο καημένος.. Είναι 6.470 και 62 πόντους!!! Όλα καλά μας είπε ο παιδίατρος!!!

Σήμερα πήγαμε κομμωτήριο με τον μπέμπη και επιτέλους έγινα άνθρωπος!!!! Ο μπέμπης ευτυχώς κοιμόταν επί 3,5 ώρες και δεν κατάλαβε τπτ!!!!!!!!!

Το μεσημεράκι starbucks για καφεδάκι και το απόγευμα στον Αγ. Γεώργιο που είχε πανηγύρι στα Μελίσσια ακούς Ελίτα?????

Ιoanna ευχομαι να πάνε όλα καλά με την μικρούλα!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

xAXA MARESOYN TA ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΔΕΣ, Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ!!!!!!ΧΑΧΑ.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ,Ε ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΝΑ ΦΑΝΕ.Η ΜΠΕΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΓΕΥΜΑ, ΟΥΦ.ΘΑ ΣΑ ΒΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΦΩΤΟΣ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΛΙΓΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΑΧΑ.ξΕΡΩ ΣΕ ΠΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΣ ΠΑΡΟΣ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΒΑΡΙΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια καλημέρααααααααααα!!!!!! Καλέ που είστε όλες?????? Είδατε ωραία μερα και ξεκινήσατε τις βόλτες????? Εμένα ο μικρός κοιμάται ακόμα, ξύπνησε στις 8:00 έφαγε και στις 9:00 ξανακοιμήθηκε!!!!! Αχχ θέλω να φτιάξω νυχι γιατί αυριο το πρωί έχουμε βαπτιση!!!!!

καλημερα!!!!

Σημερα θα βγουμε το βραδυ μετα απο πολυυυυυυυυυυ καιρο θα παμε στο messiah στην παραλιακη γιατι θα κανει ενας φιλος μας την γιορτη του , δεν ξερω τι θα φορεσω και δεν εχω φτιαξει μαλλι ακομα .

Ο Αλκης ειναι καλα το ξεπερασετο χτυπημα και απο σημερα ξεκινησαμε την προσπαθεια να βγαλουμε την πανα και εχουμε κατουρησει ολο το σπιτι.

Paros και Νατασσα εσεις την εχετε βγαλει ??Ποσο καιρο σας πηρε και πως την κοψατε?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Σημερα θα βγουμε το βραδυ μετα απο πολυυυυυυυυυυ καιρο θα παμε στο messiah στην παραλιακη γιατι θα κανει ενας φιλος μας την γιορτη του , δεν ξερω τι θα φορεσω και δεν εχω φτιαξει μαλλι ακομα .

Ο Αλκης ειναι καλα το ξεπερασετο χτυπημα και απο σημερα ξεκινησαμε την προσπαθεια να βγαλουμε την πανα και εχουμε κατουρησει ολο το σπιτι.

Paros και Νατασσα εσεις την εχετε βγαλει ??Ποσο καιρο σας πηρε και πως την κοψατε?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Εγώ Κατερίνα της την έβγαλα πέρσι τον Ιούλιο που ήμασταν στην Πάρο!! Θέλει περίπου μια εβδομάδα για να μάθει και πρέπει να του το λές 100 φορες την μέρα "θέλεις τσισα????" Και να τον βάζεις συνέχεια!!!! Ας τον με βρακάκι όλη την μέρα και όσες φορές τα κάνει πάνω του μην τον μαλώνεις, λέγε του δεν πειράζει και βάζε τον στην τουαλέτα, όταν είστε εκτός σπιτιού μην του βάζεις πάνα, έχε μαζί σου ρούχα και πολύ υπομονήηηηηη!!!!!

Εγώ δεν την έβαλα καθόλου στο γιογιο, δεν ήθελε να κάτσει καθόλου, της έβαλα ένα ειδικό πάνω στην λεκάνη και είναι πιο καλά!!! Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θελει υπομονή πολυ, σε μια βδομάδα θα δεις θα σου λέει μαμα τσισααααααα!

Εγώ δεν την έβαλα καθόλου στο γιογιο, δεν ήθελε να κάτσει καθόλου, της έβαλα ένα ειδικό πάνω στην λεκάνη και είναι πιο καλά!!! Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θελει υπομονή πολυ, σε μια βδομάδα θα δεις θα σου λέει μαμα τσισααααααα!

Ας μου το πει αυτο και τι στον κοσμο:D:D:D:D:D:D:D εμας η λεκανη ειναι λιγο ψηλη και δεν την φτανει να ανεβει αλλιως θα τον εβαζα εγω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...