Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι μου να παιρνεις αγκαλίτσα τον βεντουζάκο σου για να σου δίνει δυναμη και να ξεχνάς.Τρελαινομαι οταν χανονται ετσι νεοι ανθρωποι γαμώτο.Οτι χρειαστεις ειμαστε διπλα σου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι εχεις και το δικο μου τηλεφωνο οτι χρειαστεις μην ντραπεις εδω μεσα ολες εχουμε γινει μια οικογενεια.

Καρδουλα σευχαριστω σουγραψα και πμ αν ειναι φραψε μου και διευθυνσεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!!! Να σας χαιρόμαστε!!!

Μόλις μπήκα και έμαθα και τα δυσάρεστα της Σοφίας!Συλληπητήρια κουκλα μου! Ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ!!

Κατερινα, έκοβα με ψαλίδι την αμπούλα στο επάνω μέρος, άδειαζα τη μισή (κράταγα την άλλη μισή) έσταζα μέσα 2 σταγόνες απο το φαρμακο, το ανακάτεβα και το έβαζα σε σύριγγα (εννοείται χωρίς τη βελόνα) και απο εκεί στη μυτούλα της....

Σήμερα έχουμε το πρώτο μας εμβόλιο, ελπίζω να είμαστε αρκετά καλά και να το κάνουμε!!

Να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα και να χαιρόμαστε οσους γιορτάζουν!!!

Αλήθεια έχουμε κανένα μπεμπάκι που θα είναι Γιώργος/Γιωργία???

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!Σοφία συλλυπητήρια ,είναι πολυ δύσκολο να χάνεις ένα καλο φίλο το έχω περάσει κι εγώ και σε καταλαβαίνω...

Οταν θα νοιώσεις καλύτερα μπες να μας πεις νέα από τον βεντουζάκο μας γιατι μας λύπει πολυ πολυ πολυ!!!!!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Kalimera!

Sofia, sillipitiria gia ton filo sou sigoyra einai poli diskolo otan kati simbainei toso ksafnika na to siniditopoiiseis..pare dinami apo to mwraki sou!

Xronia polla se oles kai olous pou giortazoun!!

O Agios Gewrgios einai poliouxos tis perioxis mas kai etsi simera einai argia..alla o kairos einai sinnefiasmenos kai etsi den blepw na pigainoume boltoula..den peirazei!

Simera kanei egxeirisi i mikri mou anipsoula sto Paidwn Agia Sofia, einai sto xeiroyrgeio twra, elpizw Theouli mou na pane ola kala...se 1-2 wres tha exoume neotera..

Katerina, perastika ston Alki, me ekanes na siniditopoiisw oti den exw exoplismeno farmakeio spiti kai ayrio paw amesa gia pswnia..skeftomoun oti an to pathaine o Nikolas, oute enan epidesmo den exw, poso mallon aimostatiko..amesa tha to taktopoiisw..

Simera perimenw kai ta apotelesmata tis mamas mou gia tin mastografia tis..

Ante bre koritsia, elpizw kai eyxomai mono eyxarista na akoume kai na blepoume oles mas!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γιωργιες χρονια πολλα.?Να χαιρεστε και οσες εχετε αντρες Γιωργηδες.Ινκακι να τον χαιρεσαι.Καλημερα σε ολες.Κι εμεις σημερα γιορταζουν τα πεθερικα μου.Εχουμε και ενα γαμο.Θα παμε με τα μωρα αλλα δε θα παμε στο τραπεζι μονο στην εκκλησια.Θα παω να φτιαξω το μαλλι στις 2.Που ειστε καλε ολες χαμενες.Χτες ουτε μια σελιδα δε γεμισαμε.Αντε μετα θα εξαφανιστω εγω με τη μετακομιση και στο καινουριο σπιτι δε θα εχω ιντερνετ για λιγο καιρο.Θα σας στελνω μηνυμα σε κανα κινητο!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalhmera kai apo mas,

xronia polla stis georgies kai tous giorgides:) gwgw mou xronia sou polla na se xerete i oikogeneia sou.

kale katerina kane kanena ksematiasma kanena agiasmo. ti einai auta pou pathenete? perastika sas.

ioanna perimenoume nea apo to anipsaki sou. einai kai auto diko mas paidaki pleon:)

emeis eimaste super kathemera kai pio megalh. etoimazomaste gia thn anaxwrisi mas kai re koritsia me pianei kati. apo th mia xerome pou tha eimai konta stous dikous mou kai tha exw voithia apo thn allh den kserw tha mou lipsi i skatoupoli:(

xthes o antras mou apofasise na petaksi to gala pou eixa sth katapsiksi giati nomize leei oti krataei mono ena mhna. eleos kai to ida poly arga gia na mhn to kanei. ouf ti thelete kai anakateuete. wres wres dld thelw na kanw fono. kai na mou leei ti egine mwre siga den mazepses kai poly. den vgazeis kai kathemera. grrrrrrrrr. meta lene oti emeis fteme me tis ormones mas. den kserw pws kratithika.

τι κανετε????

χρονια πολλα στις Γεωργιες και στον αντρα της ιινκα!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε ο Αλκης ευτυχως δεν χρειαστηκε ραματα εκλεισε μονη της η πληγη οποτε την γλυτωσαμε , πηγα και την μικρη στο Παιδων Πεντελης σημερα να τη δουνε και μου ειπαν και εκει τα ιδια με την παιδιατρο οτι δεν εχει τιποτα πολυ φυσιολογικο ορο και υπομονη μεχρι να περασει οποτε και εγω δεν ασχολουμαι ξανα αλλο.

Σοφακι συλληπητηρια ειναι κριμα να χανονται ετσι νεο ανθρωποι παρε τον βεντουζακο σου αγκαλια και προσπαθησε λιγο να ξεχαστεις εμεις για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε

Ελιτα τωρα που ηρεμησα θα σου στειλω πμ με το τηλ της Ανδρικοπουλου την διευθυνση δεν την θυμαμαι γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου και δεν εχω κοιταξει ποτε οδο και αριθμο την επομενη εβδομαδα θα παμε για εμβολιο θα το δω και θα σου πω

Ιωαννα αστα και εγω δεν ειχα καθολου φαρμακειο και ετρεχα να βρω γαζες και αιμοστατικο τωρα με αυτο που επαθα πηγα εχθες και προμηθευτικα τα παντα

Καρδουλα δεν νομιζω τωρα που θα φυγεις να εξαφανιστεις:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Ευχαριστω για τις ευχες σας, να χαιρεστε και σεις τις οικογενειες σας και να χουμε ολοι πανω απ ολα υγεια και τ΄αλλα ολα γινονται!!

Ινκα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να περασετε ωραια σημερα και ευχομαι να μην κουραστειτε πολυ εσυ και η φουφουλα με τους καλεσμενους!!!

Σοφια μου σου στειλα email!!!

Κατερινουλα υπομονη με το παλιοσυναχι θα φυγει κριμα το παιδακι τοσες μερες ταλαιπωρειται!!

Ελιτακι επικοινωνησα με το Αντρεα, το νονο της μπεμπας με τη μεταφορικη, μου ειπε ενταξει για το πακεταρισμα, το κανει, για τη τιμη μου ειπε θα κανει οτι καλυτερο μπορει αλλα θελει να ερθει να δει τι πραγματα ειναι για να πει τιμη, βεβαια του ειπα εγω αυτα που μου ειπες για τους οροφους και τα σχετικα, θα σου στειλω αμεσα με πμ το τηλεφωνο του να τον παρεις να κανονισετε!!

Καναμε 2 εμβολια εχτες!! πανικος τα λεγα τωρα στη Σοφια στο μσν, το μπεμπε ολο κοιμαται, πυρετο δεν εκανε μεχρι στιγμης, αλλα μαλλον ειναι ακομα νωρις , για να δουμε!!!

Καναμε το meningitec για μινιγγιτιδα και το prevenar για τον πνευμονιοκκοκο!! Κλαμα κοριτσια κριμα!!! αποκλειεται να της ξανακρατησω τα ποδια, μου φαινεται ετσι οτι συμμετεχω στο "βασανισμο" του παιδιου εστω και αν ειναι για καλο του!!!!

Ολα καλα ομως και η αναπτυξη της μια χαρα και ας τρωει λιγο!!Του ειπα οτι μερικες φορες κανει 10 ωρες να φαει και που ειπε ν' αφησω το παιδι να κανει οτι θελει γιατι παιρνει βαρος και ειναι μαι χαρα!! Τι να πω, να τη βγαζουμε λεει εξω συχνα και να σταματησουμε την αποστειρωση στα μπουκαλια για να αποκτησει το εντερο της φυσικη χλωριδα!!! Αυτα! μετα πηγα και της πηρα αν δωρακι να τη αποζημιωσω και ειδα κατι φανταστικα ρουχαλακια της lapin τρελαθηκα!!!!

Φιλακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Ευχαριστω για τις ευχες σας, να χαιρεστε και σεις τις οικογενειες σας και να χουμε ολοι πανω απ ολα υγεια και τ΄αλλα ολα γινονται!!

Ινκα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να περασετε ωραια σημερα και ευχομαι να μην κουραστειτε πολυ εσυ και η φουφουλα με τους καλεσμενους!!!

Σοφια μου σου στειλα email!!!

Κατερινουλα υπομονη με το παλιοσυναχι θα φυγει κριμα το παιδακι τοσες μερες ταλαιπωρειται!!

Ελιτακι επικοινωνησα με το Αντρεα, το νονο της μπεμπας με τη μεταφορικη, μου ειπε ενταξει για το πακεταρισμα, το κανει, για τη τιμη μου ειπε θα κανει οτι καλυτερο μπορει αλλα θελει να ερθει να δει τι πραγματα ειναι για να πει τιμη, βεβαια του ειπα εγω αυτα που μου ειπες για τους οροφους και τα σχετικα, θα σου στειλω αμεσα με πμ το τηλεφωνο του να τον παρεις να κανονισετε!!

Καναμε 2 εμβολια εχτες!! πανικος τα λεγα τωρα στη Σοφια στο μσν, το μπεμπε ολο κοιμαται, πυρετο δεν εκανε μεχρι στιγμης, αλλα μαλλον ειναι ακομα νωρις , για να δουμε!!!

Καναμε το meningitec για μινιγγιτιδα και το prevenar για τον πνευμονιοκκοκο!! Κλαμα κοριτσια κριμα!!! αποκλειεται να της ξανακρατησω τα ποδια, μου φαινεται ετσι οτι συμμετεχω στο "βασανισμο" του παιδιου εστω και αν ειναι για καλο του!!!!

Ολα καλα ομως και η αναπτυξη της μια χαρα και ας τρωει λιγο!!Του ειπα οτι μερικες φορες κανει 10 ωρες να φαει και που ειπε ν' αφησω το παιδι να κανει οτι θελει γιατι παιρνει βαρος και ειναι μαι χαρα!! Τι να πω, να τη βγαζουμε λεει εξω συχνα και να σταματησουμε την αποστειρωση στα μπουκαλια για να αποκτησει το εντερο της φυσικη χλωριδα!!! Αυτα! μετα πηγα και της πηρα αν δωρακι να τη αποζημιωσω και ειδα κατι φανταστικα ρουχαλακια της lapin τρελαθηκα!!!!

Φιλακια

Σευχαριστω Γιωργια μου, ολες οι εταιριες πρεπει ναρθουν για να δουν για να δωσουν προσφορα.Οποτε περιμενω να μου στειλεις να τον παρουμε να κλεισουμε ενα ραντεβου να μας δωσει την προσφορα του.Αντε να δουμε,Παντως γενικα υπολογιζουμε πως θα μας κοστισει οσο ενα νοικι περιπου πανω κατω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Georgia, xronia polla kai eytyxismena!!

Kala sou eipe na stamatiseis aposteirwsi???Sinithws gyrw ston 4o stamatatame ,ektos kai an den thimamai kala..stou Nikola, stamatisa Noembrio pou pigame to 1o mas taxidi Athina, itan dld 4,5 minwn..kai idiaitera twra pou pianoun zestes, oi paidiatroi to kathisteroun giati eynoeitai i anaptixi tvn baktiriwn me tin zesti..makari dld na stamatisoume nwritera, linontai ta xeria mas den to sizitw!!

Koritsia, ta nea apo tin anipsoula mou einai se 1h fasi poli kala, i egxeirisi pige kala, eixe bebaia arketi piesi ston egkefalo kai ok afairesane to aima, kai twra perimenoume gia na doume tin poreia apo edw kai pera..ax mwre psixoulinia toso mikra sta basana..ouf!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalispera koritsia!!!!!

xroniaaaaaaaaaaaa pollaaaaaaaaaaaaaaaaa stis georgies mas!!!!!

na sas xeromaste!!!!

felia na xerese ton gio sou!!!!!!

katerina!!!perastika stin boubou sou kai ston alki!pos einai tora?

sofaki ta silipitiria mou...den mas mavrizeis ...edo imaste gia ola ...kai gia xares kai gia lypes...

ego trexo san ton vegoooooooooooo 20 atoma tha erthoun avrio!!!!

theodora tha vaftisoume tin foufoula kai tha tin fonazoume dorina!!!!pou aresei kai stin katerina!!!!!

i foufoula troei to katapetasma..afou thilaso tis dino kai 200 ml kathe 4 ores,...kai xtes koimithike apo tis 10 mexri tis 9

inka

AW3sp2.png

Georgia, xronia polla kai eytyxismena!!

Kala sou eipe na stamatiseis aposteirwsi???Sinithws gyrw ston 4o stamatatame ,ektos kai an den thimamai kala..stou Nikola, stamatisa Noembrio pou pigame to 1o mas taxidi Athina, itan dld 4,5 minwn..kai idiaitera twra pou pianoun zestes, oi paidiatroi to kathisteroun giati eynoeitai i anaptixi tvn baktiriwn me tin zesti..makari dld na stamatisoume nwritera, linontai ta xeria mas den to sizitw!!

Koritsia, ta nea apo tin anipsoula mou einai se 1h fasi poli kala, i egxeirisi pige kala, eixe bebaia arketi piesi ston egkefalo kai ok afairesane to aima, kai twra perimenoume gia na doume tin poreia apo edw kai pera..ax mwre psixoulinia toso mikra sta basana..ouf!!

εΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

ΕΓΩ ΒΑΦΤΙΚΑ, ΣΤΟΛΙΣΤΙΚΑ,ΔΕ ΝΤΥΘΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...