Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλά λεφτα ρε κορίτσια.. ελεος...

βαλε και την βενζινη αν πας δουλεια με το αμαξι, περιπου 150/μηνα...ασε!

βαλε τους καφεδες τα σαντουιτς αυτες τις σαβουρες κανενα 10ρικο την ημερα βγαινει 200 το μηνα...και τρως συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια... ευτυχως που δεν καπνιζω δηλαδη!!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Kαλημερα κοριτσακια!!

Απο ονοματα ψηφιζω Μαρκελλα και Δαναη... Θεοδωρα νομιζω θα ειναι και η φουφουλα, σωστα θυμαμαι Ινκα???

Αχ κοριτσια περιμενω πως και πως να ερθει η Παρασκευη, δηλαδη αυριο.. Θα φυγουμε για το χωριο μου (Πελοποννησο) για 3 μερες!!! Τι καλα.. εχει και ωραιο καιρο σουπερ θα περασουμε!! Λετε να κανουμε και καμια βουτια???

Καρδουλα και εγω ψηφιζω ΕΛΤΑ...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κι εγώ θέλω να χάσω 17 κιλά για να επανέλθω στα προ εγκυμοσύνης, και άλλα 5 κιλά για να έρθω στα ίσα μου. Θα το προσπαθήσω με διαιτολόγο και βλέπουμε...

Η μικρή μου είναι λίγο καλύτερα, ευτυχώς!!!

Κατερινα, εμάς η παιδιατρος μας έδωσε κάποιες σταγόνες για το μπούκωμα και μας βοήθησαν πολύ!!! Είναι σταγόνες Garamat (βάζεις 2 σταγόνες σε μισή αμπούλα φυσ.ορό) και το μοιράζεις στα δύο ρουθούνια. Δεν ρωτάς τον παιδιατρό σας??

Φυσικά θέλει και φυσ.ορό κάθε 1-2 ώρες και να τραβας μυξες με το otrisalin.

Ελπίζω να συνέλθετε γρήγορα!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Απο ονόματα, ψηφίζω Άλκηστη και Μαρκέλα!!

Επίσης, μου αρέσει και το Νεφελη... (άσχετο)

Μαράκι, εγώ θα πάω για δουλειά τον Οκτώβριο. Θα πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kαλημερα κοριτσακια!!

Απο ονοματα ψηφιζω Μαρκελλα και Δαναη... Θεοδωρα νομιζω θα ειναι και η φουφουλα, σωστα θυμαμαι Ινκα???

Αχ κοριτσια περιμενω πως και πως να ερθει η Παρασκευη, δηλαδη αυριο.. Θα φυγουμε για το χωριο μου (Πελοποννησο) για 3 μερες!!! Τι καλα.. εχει και ωραιο καιρο σουπερ θα περασουμε!! Λετε να κανουμε και καμια βουτια???

Καρδουλα και εγω ψηφιζω ΕΛΤΑ...

Me ta elta den tha phgene aurio. Theloun leei dio ergasimes.

Καποιος μας εχει ματιασει σιγουρα:-(:-(:-(:-( Πηγαμε στο παρκο και επεσε ο Αλκης και εσκισε το κεφαλι του πισω σε μια πετρουλα και να τα αιματα να τρεχουν ποταμι επαθα πανικο και αυτος ειχε παθει υστερια και ουρλιαζε γυρισαμε αρων αρων του εβαλα μπεταντιν και αιμοστατικο και σταματησε αλλα βλεπω την πληγη λιγο βαθεια αν ξανανοιξει πρεπει να παμε για ραματα..

Παρος την πηγα στο Μητερα προχθες θα περιμενω να δω μηπως υποχωρησει και αν δω οτι δεν θα την παω ξανα , την αναπνοη της την τσεκαρα και ειναι φυσιολογικη

Λιτσακι και πως το εφτιαχνες το μειγμα με τον ορο, η αμπουλες εχουν πολυ μικρη μυτη πω;ς εβαζες μεσα τις σταγονιτσες του φαρμακου που ειπες?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καποιος μας εχει ματιασει σιγουρα:-(:-(:-(:-( Πηγαμε στο παρκο και επεσε ο Αλκης και εσκισε το κεφαλι του πισω σε μια πετρουλα και να τα αιματα να τρεχουν ποταμι επαθα πανικο και αυτος ειχε παθει υστερια και ουρλιαζε γυρισαμε αρων αρων του εβαλα μπεταντιν και αιμοστατικο και σταματησε αλλα βλεπω την πληγη λιγο βαθεια αν ξανανοιξει πρεπει να παμε για ραματα..

Παρος την πηγα στο Μητερα προχθες θα περιμενω να δω μηπως υποχωρησει και αν δω οτι δεν θα την παω ξανα , την αναπνοη της την τσεκαρα και ειναι φυσιολογικη

Λιτσακι και πως το εφτιαχνες το μειγμα με τον ορο, η αμπουλες εχουν πολυ μικρη μυτη πω;ς εβαζες μεσα τις σταγονιτσες του φαρμακου που ειπες?

Παναγιτσα μου τι επαθε το παιδακι.πωπω!ναχεις το νου σου.και η μπουμπου κρυωσε ε?Κατερινακι οταν θα χαλαρωσεις και μπορεσεις γραψε μου σενα πμ το τηλ της γιατρου σου στο μητερα της παιδιατρου.Για να μην ψαχνω τελευταια στιγμη οταν παμε πανω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω που και που αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου, δεν ήθελα να σας μαυρίσω αλλά θέλω να δώσω σημείο ζωής, έχασα τον καλύτερό μου φίλο σε τροχαίο την Κυριακή το βράδυ και δεν μπορώ καν να το συνειδητοποιήσω

ας το αφήσουμε προς το παρόν έτσι ε;

ελπίζω να είστε όλες καλά κι εσείς και τα μπεμπάκια σας περαστικά στα άρρωστα μωράκια, θα τα πούμε λίγο αργότερα, σας διαβάζω και ξεχνιέμαι κάπως, πολλά πολλά φιλάκια

i1lzp2.png

Σοφακι συλληπητηρια.Ειναι τραγικο κοριτσι μου τι να πω , ζωη σε λογου σας και να μην ξαναεχετε τοσο θλιβερα περιστατικα στη ζωη σας και την οικογενεια σας.Σε περιμενουμε ολες οταμ θασαι παλι καλα να τα λεμε να ξεχνιεσαι.Ειναι κριμα να χανονται νεοι ανθρωποι απο ατυχηματα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Απο ονόματα, ψηφίζω Άλκηστη και Μαρκέλα!!

Επίσης, μου αρέσει και το Νεφελη... (άσχετο)

Μαράκι, εγώ θα πάω για δουλειά τον Οκτώβριο. Θα πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ...

Εμεις θα ειμαστε Νεφελη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mYQbp2.png

γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω που και που αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου, δεν ήθελα να σας μαυρίσω αλλά θέλω να δώσω σημείο ζωής, έχασα τον καλύτερό μου φίλο σε τροχαίο την Κυριακή το βράδυ και δεν μπορώ καν να το συνειδητοποιήσω

ας το αφήσουμε προς το παρόν έτσι ε;

ελπίζω να είστε όλες καλά κι εσείς και τα μπεμπάκια σας περαστικά στα άρρωστα μωράκια, θα τα πούμε λίγο αργότερα, σας διαβάζω και ξεχνιέμαι κάπως, πολλά πολλά φιλάκια

Σοφια μου να ξερεις σε σκεφτομαστε και θελουμε γρηγορα να χαμογελασεις και να ξαναγυρισεις κοντα μας... Αν χρειαστεις οτιδηποτε παρε τηλεφωνο!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...