Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερίνα εμένα ήταν 2 βδομαδες έτσι και μετά το γύρισε σε βρογχιολίτιδα.. Μέτρα της και τις αναπνοές οταν κοιμάται, κανονικά πρέπει να έχει 45 το λεπτό, αν κάνει πάνω απο 55 είναι για νοσοκομείο, επίσεις αν σου μειώσει το φαγητο κατευθείαν νοσοκομείο! Μέχρι τις 2:30 εφημερεύει το παίδω πεντέλης, εγώ που είμαι και κοντα ότι περίεργο δω τα πάω κατευθείαν..

Ελίτα ελα να με μάθεις και εμένα γιατί εγώ μια που το ανάβω και μια που σβήνει!!!

Σιλβή εμένα μου αρέσει το Άλκηστη

και Riaili το Μυρτώ!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια τι κανετε!!

Κατερινα ευχομαι να σας περασει γρηγορα!!!!! ξουυυυυυυυυυυ επιτελους!!!!

Μαμμυ που βρισκεσαι καλε??

Σιλβυ μου αρεσει το Αλκηστη και το Δαναη!!

Ριαλι το Μαρκελα και το Μυρτω μ΄αρεσει περισσοτερο απο το Θεοδωρα που ειναι βεβαια συμβολικο αλλα συνηθισμενο!!!

Ελιτα δε τους βρηκα εχτες θα ξαναπαρω σημερα και θα σου στειλω πμ

Εμεις παμε για εμβολιο ο θεος μαζι μας και η γκρινια μακρια!!! καλε 2 εμβολια παλι θα κανουμε!!!

Καλα ιωαννα πολυ ωραια τα κανες στη βαπτιση του Νικολα και η κορουλα σου εινα πολυ γλυκουλα!!!

Λιτσακι τι ομορφο κοριτσακι τι μυτουλα και ματακια, ενα φιλακι απο μενα στο πατουσακι τι ομορφη φτου!!!!! Ποτε γυρνας στη δουλεια εσυ???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλησπερα κοριτσια

σκεφτομαι να αρχισω gilli diet ... εχω 15 κιλα να χασω!! εκλεισα ραντεβου για ενημερωση κ θα ερθουν αυριο στο σπιτι..εχει καμια σας κανει κατι αντίστοιχο η εχει ακουσει κατι?? βασικα δεν εχω ιδεα για το πως λειτουργουν..το μονο σιγουρο ειναι οτι στις 7 που γυριζω σπιτι δεν προλαβαινω να μαγειρεψω, θελω το πολυ λιγο χρονο που μου μενει να ασχολουμαι με το μωρο...ελεγα να παω σε μια πολυ καλη διατροφολογο που πηγε κ μια φιλη (εχασε 13 αυτη μετα τη γεννα σε 4 μηνες) αλλα πρεπει να μαγειρευεις καθε μερα !!! δεν προλαβαινω καθολου...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ydroxoaki αυτός που μένει απο κάτω μας έκανε αλλα το ίδιο παιδοβούβαλο που ήταν είναι και τώρα, έχω ακούσει οτι αν τα κάνεις όπως σου λένε είναι χάνεις κιλά!!! πάντως είναι πανάκριβα!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ydroxoaki αυτός που μένει απο κάτω μας έκανε αλλα το ίδιο παιδοβούβαλο που ήταν είναι και τώρα, έχω ακούσει οτι αν τα κάνεις όπως σου λένε είναι χάνεις κιλά!!! πάντως είναι πανάκριβα!!

ναι ε? πανω απο 10€ την ημερα δηλαδη???? απο το τηλεφωνο δεν λεγανε φυσικα....γιατι τοσα χαλαω και σε σαβουρες εδω

καλησπερα κοριτσια

σκεφτομαι να αρχισω gilli diet ... εχω 15 κιλα να χασω!! εκλεισα ραντεβου για ενημερωση κ θα ερθουν αυριο στο σπιτι..εχει καμια σας κανει κατι αντίστοιχο η εχει ακουσει κατι?? βασικα δεν εχω ιδεα για το πως λειτουργουν..το μονο σιγουρο ειναι οτι στις 7 που γυριζω σπιτι δεν προλαβαινω να μαγειρεψω, θελω το πολυ λιγο χρονο που μου μενει να ασχολουμαι με το μωρο...ελεγα να παω σε μια πολυ καλη διατροφολογο που πηγε κ μια φιλη (εχασε 13 αυτη μετα τη γεννα σε 4 μηνες) αλλα πρεπει να μαγειρευεις καθε μερα !!! δεν προλαβαινω καθολου...

αμα το σηκωνει η τσεπη σου ειναι καλο.τους φωναξα και εγω και μου ειπαν 3 διαφορετικες τιμες αναλογα τον τροπο πληρωμης.Το πιο φθηνο μετρητα περιπου 1100

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αμα το σηκωνει η τσεπη σου ειναι καλο.τους φωναξα και εγω και μου ειπαν 3 διαφορετικες τιμες αναλογα τον τροπο πληρωμης.Το πιο φθηνο μετρητα περιπου 1100

ΤΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????

οι 3 μηνες εκτος τα σαββατοκυριακα

για το σ/κ σου δινουν συγκεκριμενη διαιτα να κανεις σπιτι?

και συμπεριλαμβανονται λιπομετρησεις παρακολουθηση απο γιατρο κ τετοια???... η απλα ανεβαινεις εσυ στην ζυγαρια κ οτι δεις?

ποσα κιλα σε 3 μηνες υποτιθεται οτι χανεις ετσι?

Διαφημίσεις

στο τριμηνο μου ειπαν οτι θα εχανα τα 15 που ηθελα

αξιζει αν εχεις να τα δωσεις μετρητα.Ομως βαλε κατω και τα εξοδα για το φαι του συζυγου

παντως το φαγητο τους μου αρεσει που εχω δοκιμασει.Σε ρωτανε αν δεν τρως κατι να το αφαιρεσουν.Εγω δηστυχως δεν εχω μετρητα τοσα λεφτα και με δοσεις ειναι κανα 400 παραπάνω.Το σαββατοκυριακο παιρνεις οδηγιες.βαλε και αυτα τα λεφτα.θεωρω οτι ολα μαζι ειναι ενα 20 τη μερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

θα δω αυριο τι θα μου πουν κ θα σας ενημερωσω!!! 360 το μηνα καλα ειναι αν σκεφτεις οτι με ενα διαιτολογο θα χαλασεις τα ιδια αν βαλεις 1 επισκεψη καθε 10 μερες + τα ψωνια + το κοστος του μαγειρεματος...ο αντρας θα τρωει στην μαμα του μεχρι να επανελθω και μετα υγιεινα και 1 φαγητο παρεα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...