Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο εμας!!!

Σιλβη, το Δαναη μου αρεσει πολυ! Και μεις δεν εχουμε καταληξει ακομη σε ονομα...

riali πες και εσυ ανάμεσα σε ποια ονόματα είσαι να βοηθήσουμε;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

Κατερινακι ακομα μπουκωμενη ειναι?Η βρογχιολιτιδα εχει βηχα και δυσπνοια.Μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι φαινεται αν κοιταξεις το στερνο αμα εχουν βροχιολιτιδα φαινονται τα κοκαλα

στην αναπνοη

Σιλβη μου καλυτερα δεν ειναι να την ταιζεις οσο πιο αργα γινεται?Κοιμασαι λιγο παραπανω και εσυ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εμενα εχει ελαχιστο βηχαλακι και δυσπνοια καθολου. Την πηγα την Δευτερα στην γιατρο και μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα την ακροαστηκε , της εβαλε μηχανημα και μετρησε το οξυγονο, ακουσε το βηχα της κοιταξε αυτια , λαιμο κλπ και μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα και οτι σιγα σιγα θα υποχωρησει αλλα ακοαμα μπουκωμενη ειναι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Κατερινακι ακομα μπουκωμενη ειναι?Η βρογχιολιτιδα εχει βηχα και δυσπνοια.Μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι φαινεται αν κοιταξεις το στερνο αμα εχουν βροχιολιτιδα φαινονται τα κοκαλα

στην αναπνοη

Σιλβη μου καλυτερα δεν ειναι να την ταιζεις οσο πιο αργα γινεται?Κοιμασαι λιγο παραπανω και εσυ

Ναι Ολγα δεν το συζητώ κοιμάσαι σαν άνθρωπος!!!!

Κατερίνα ξαναπάρε τον γιατρό τηλέφωνο για να εισαι σίγουρη,εγω τον παίρνω με το παραμικρό...

mz6Up2.png

Ιωσουλα μου ειπε που την περναει ελαφρα με ρινιτιδα εντωμεταξυ κολλησα και εγω και με ποναει τρομερα ο λαιμος μου και τρεχει η μυτη μου. Εμενα ριαλι μου αρεσει το Μαρινα και το Μυρτω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι, τη βρογχιολιτιδα θα την καταλαβεις κυριως απο το βηχα και απο τη δυσκολια στην αναπνοη. μερικες φορες παιρνουν μικρες και γρηγορες αναπνοες σαν να λαχανιαζουν η αν της βγαλεις τα ρουχα θα παρατηρησεις ενα βαθουλωμα κατω απο το στηθος με καθε αναπνοη. Εννοειται βεβαια πως ειδικος ειναι μονο ο γιατρος

ωχ αυτα ειναι τα σπαστικα.Να κολλαει ο ενας τον αλλον.Φορα μασκα.Αν δεν βλεπεις καμια βελτιωση πηγαινε την ξανα για να εισαι σιγουρη.Δεν ξερω πως μπορει να το γυρισει σε βροχιολιτιδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Σιλβη , ωραιο το Δαναη αλλα εχει γινει το συγχρονο Μαρια.Αυτο και το Αθηνα.Εμενα μαρεσε το Ερρικα, πρωτοτυπο, οπως και το Αννουλα ειναι γλυκο και πολυτραγουδισμενο και δεν υπαρχουν πολλες Αννουλες πια.Ηταν να βγαλω εγω τη δικια μου αλλα εχει γινει μια παραιξηγηση μεταξυ της θειας μου που τη λενε Αννα και του πατερα μου και αν τη βγαζαμε Αννα θα πεφταν να μας φανε.Ετσι ειπαμε Ελπιδα που μας αρεσε.Εμενα μου αρεσε και το Αγαπη, αλλα ο αντρας μου με φωναζει αγαπη και θα μπερδευομασταν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παρος σουρχομαι!!!!Αντε να κανουμε παρεουλα γιατι κι εγω δεν θαχω παρεα κανεναν εκει πανω.Καλα χτες βραδυ πηγαμε και ειχε μια ησυχια εκει, εβλεπες βτην Αθηνα απο κατω τοσο ωραια φαινοντουσαν τα φωτα, εχει πολυ ωραια θεα.Αλλα πολυ κρυο βρε παιδι μου.Αυτος μας ειπε πως εχει και ξυλα αν θελουμε να αναβουμε το τζακι.Εντομεταξυ επειδη εμεις στην Κυμη πριν να βαλουμε καλοριφερ αναβαμε τζακι ειναι ειδικοτης μου.Μπορω να σου ψησω και μπριζολιτσες στη θρακα.Αχ πολυ μαρεσει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kalhmera

Katerina perastika sas. Den ksanaperneis ena thlefwno th giatro sas na deis ti tha sou pei?

Silvi emena mou aresei to Danah. Rialli to Markella xaxa.

Silvi mhn anhsyxis gia th mummy kala einai.

Re koritsia eleos. Peira th DHL na steilw ena fakelo sth Kipro kai akouste timi. Express 87 euro kai oxi express pou pali tha paei aurio apla oxi to prwi 53 euro. Eleos den kovo isitirio kalitera aeroporiko na ta paw monh mou na kanw kai th volta mou? Meta anarwtiounte giati den exoun doulies ouf. Ekmetaleusi alla distixos prepei na ta steilw.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...