Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

oute kai emas mas rwtise onoma.

Εμας μας ρωτησε αν εχουμε αποφασισει τι ονομα θα της δωσουμε και αν θελαμε να το διαβασει απο τωρα!. Απ'οσο ξερω αυτο θα μπορουσε να γινει και στις 20 μερες (στην μιση ευχη)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!

Έχω να μπω πάνω από 10 ημέρες.. τι έχασα???? διαβάζω για συνάντηση?????

Αχ.. θέλω φοτο σας οπωσδήποτεχχχχ Ελπίζω να περάσατε καλα!!!!!!

Εμείς μια χαρά και κάθε μέρα καλύτερα... από ύπνο ειδικά αλλά από κιλά σιγά σιγά στα 4 κιλά είμαστε τώρα και τώρα θα κάνουμε το εμβόλιο.... (ποιο κάνατε??? )

ξένο γάλα με πολύ δυσκολία παιρνει... μόνο θηλασμό θέλει... ούτε και πιπίλα δέχεται....

Τα ευχάριστα είναι για δουλειά αργώ ακόμα... πότε θα την θηλάσω όσο πάει..

Βρε κορίτσια δεν είναι γλύκα τα μωράκια μας????? έχω τρελαθεί

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω.. ελπίζω να είναι καμια σας μέσα και να μιλήσουμε!!!

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Μόλις μίλησα με την παιδίατρο...

Μάλλον θα το χάσουμε το εμβόλιο... άντε να ξαναβρεις ραντεβού στο ΙΚΑ...

Προβλέπω να πηγαίνουμε ιδιωτικά...:(:(

Ας γινει καλά η μικρή όμως και δεν πειράζει...

Μ'αρέσει που πρόσεχα κιόλας για να μην κρυώσει...:(:(

Προβλέπεται δύσκολο βράδυ....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Oxi aπλως glyka, galaktompoyrekaki.Η μαλον γλυφιτζουρακι.Θα σας διαβασω μετα.Εχω αγχωθει γιατι ο εξυπνος ο αντρας μου ειπε στον ιδιωκτιτη πως θα μετακομισουμε ιουνηΑν ειναι δυνατον που ζει θα τα δουμε ολα.να με πεθανει θελει.του λεω θα παρω τα παιδια και θα παω στο χωριο και θα σε αφησω να την κανεις μονος τη μετακομιση.του πα γιατι να μη μας τα μαζεψουν αυτοι που μετακομιζουν του λεω πως θα μαζεψω τα κρυσταλλινα που ταχαμε φερει σε κουτες πακετα οταν τα αγορασαμε και του λεω αυτοι δεν ξερουν να τα φτιαχνουν λεει σιγα αμα στα απασουν μην στο πουν μα δεν προλαβαινω βρε κοριτσια να καθομαι να πακεταρω και ξεπακεταρω ειναι δυνατον.εδω τα ρουχα κανω 4 μερες να τα σιδερωσω και επειτα θα τρεχω τα μωρα πανω κατω για να μαζευω και να συμμαζευω?και δεν περιμενω και βοηθεια.ασε που οι κρεββατοκαμαρες ειναι θαλασσιες και πρεπει να τις αλλαξουμε χρωματα.Εγω να δειτε που σημερα ολο τα φυλαγα και τα κανακευα Ιωαννα μου.Για χατηρι τους θα ταλαιπωρηθω αλλα χαλαλι τους για να μεγαλωσουν και να χουν χωρο να σουλατσαρουν και να παιζουν τα παιδακια μου τα αγαπω πολυ.νομιζω πως μετα απο αυτο θα χρειαστουμε επειγοντως διακοπες.ουφ ειμαι κομματια νυσταζω γιατι το πρωι ηρθαν οι γονεις μου και μας ξυπνησαν.αλλη ιστορια και αυτη.δε μπορω να αφηνω τα παιδια ουτε στη μανα μου ουτε στην πεθερα μου.Τελικα σκεφτομαι μηπως εξαντλησω οσες αδειες εχω, αναρρωτικες, κανονικες, οτι εχω να μην παω ουτε τον Ιουνη αφου τα θηλαζω πως θα γινει δηλαδη, εμενα περιμενει το σχολειο να κανω επιτηρηση?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Ελπίζω σήμερα να είμαστε καλύτερα...

Ιωαννα μου είναι κουκλάκι ζωγραφιστό η κορούλα σου!!!

Ελίτα μου, κουράγιο! Μόλις τακτοποιηθείτε θα τα ξεχάσεις όλα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέραααααααααα!!!!!! Που είστε όλες καλέ??????

Litsaki η μικρούλα σου ειναι υπέροχη!!! Ιοαννα ΤΕΛΕΙΕΣ οι φώτο απο την βάπτιση του Νικόλα και ο Νικόλας άλλο πράγμα!!!!!!

Ελιτάκι τι κάνεις?????

Λοιπόν ξυπνηστε και ελάτε να κάνουμε παρέα!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια!!Τι κάνουν τα μπεμπάκια;;Η δικιά μου κοιμήθηκε και σήμερα 6 ώρες και έκανα οτι μου είπε η Ολγα την έβαλα στις 12 για ύπνο κια ξύπνησε 6.30 το πρωί.Με τον 'υπνο καλα πάμε αλλα με το φαι εδώ και τέσσερις μέρες μου κάνει νούμερα αντι για 150 που κατέβαζε σε κάθε γεύμα τώρα τρώει 100 η 120 πολύ περίεργο.Το απόγευμα κλείσαμε να την πάμε στον παιδίατρο για σιγουριά.Μου ήρθε και περίοδος, τι ωραία που μέχρι τώρα δεν είχα.

Ελίτα μονο που μου λες για ματακόμιση κουράστηκα .νομίζω οτι σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια μην ξεκινήσεις καν μόνη σου και απελπιστείς ...

Κορίτσια να ανησυχήσω; Που είναι η mummycool;Νομίζω η καρδούλα μίλησε μαζι της είναι καλά;Μας έλειψε ο βεντούζας μας που είστε;

mz6Up2.png

Καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε ? με τρεχει ο Αλκης σημερα εχει ξυπνησει απο τις 7 και ειναι φουλ στην ενεργεια και εγω νυσταζω...

Παρος μιας που εισαι μεσα να σε ρωτησω ο δικος σου τι συμπτωματα ειχε με την βρογχιολιτιδαα και μετα απο ποσες μερες απο οταν ξεκινησε το κρυωμα εξελιχθηκε σε βρογχιολιτιδα. Η δικια μου αυριο κλεινει εβδομαδα μπουκωμενη και δεν λεει να στρωσει ρε γμτ εκει που ειναι καλυτερα χειροτερευει τι ορους βαζω τι υγραντηρες τι ρουφαω μυξες τιποτα :(:(:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πείτε την γνώμη σας για το όνομα .Είμαστε ανάμεσα σε 4 :Άλκηστη,Δανάη,Έρρικα,Ανούλα.Τα δυο είναι από παππούδες γιαγιάδες και τα άλλα δυο επειδή μας άρεσαν.Αντε ψηφίστε...

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...