Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Διαβάζω τα νέα σας και κάθε φορά που πάω να γράψω ξυπνάει η μικρή, ούτε επίτηδες να το εκανε....

Εμείς μεθαύριο έχουμε εμβόλιο αλλά ανησυχώ γιατί έχει πάλι συναχάκι η μικρή και δεν ξέρω αν θα μπορεσουμε να το κάνουμε...:(

Υπομονή σε όλες τις μανούλες που έχουν προβλήματα με τους μπαμπάδες... θα στρώσουν που θα πάει?? Ακούς Ίνκα??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!

Καρδουλα μπράβο στον πριγκηπα!! Τωρα που εμαθε να παιζει μονος του νομιζω ηρθε η ωρα να βρει και νυφη!! Αν και εσυ μαλλον θα ψαξεις για νυφη απο Σεπτεμβρη για να την εχεις κοντα σου και να της κανεις την ζωη δυσκολη! :tongue:

Ινκα υπομονη με τους αρσενικους... Ειναι στην φυση τους νομιζω η γκρινια.. Θελει υπομονη και να κανεις και λιγο πως δεν ακους!!

Μαρια αν σου λεει ο παιδιατρος οτι ειναι οκ μην ανησυχεις... Εμεις παντως βαλαμε σε δυο μηνες, δυο κιλα... Και εκει που αγχωνομουν τοτε με τα λιγα της κιλα (θυμάσαι???) τωρα εχω αρχισει να σκεφτομαι μην μου γινει υπερβαρη... Δεν παω καλα μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!

Οσο για την βαφτιση και εγω ψηφιζω Κυριακη μεσημερι........ Σαββατο μεσημερι ο κοσμος δουλευει ακομα και ειναι λιγο ταλαιπωρια για τους καλεσμενους...

Mummycool... μια τεραστια αγκαλια!! Ελα πισω μας ελειψες..

mYQbp2.png

Καλημερα κοριτσακια.Ολα καλα?Ηρθαν οι γονεις μου και χαζευουν τα μωρα.Ινκα Κυριακη πιο καλα οπως λεν τα κοριτσια.Εμεις του χρονου μαζι με γαμο θα περπαταμε κιολας.κοριτσια θα τα πουμε το βραδυ.θα παμε και για το σπιτι σημερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ινκα, όλα καλά. μην τους παρεξηγείς τους άντρες, σκέψου πως έχεις άλλο ένα μωρό μέσα στο σπίτι!:D:D:D Θέλουν και αυτοί στοργή και προδέρμ!

Mummycool, πού είσαι καλέ???

Εμείς για βάφτιση θα πάμε Ιανουάριο, πριν τις 26 που γεννήθηκε η μπεμπούλα..και θα ήθελα πολύ να το κάνω Κυριακή. Τον Νικόλα θέλαμε Κυριακή αλλά δεν βρίσκαμε κέντρο ελεύθερο για Ιούνιο, Ιούλιο -εδώ στην Κρήτη γίνεται ένας χαμός το καλοκαίρι από γάμους και βαφτίσεις- και τελικά κλείσαμε Σάββατο και Ιούνιο, επειδή ακυρώθηκε ένας γάμος, αλλιώς θα βρίσκαμε από Οκτώβρη!

Το εκκλησάκι ήταν ακριβώς δίπλα από το κέντρο και βόλεψε πολύ, ήταν απίθανα, δίπλα στη θάλασσα, ευτυχώς δεν είχε αέρα και ευτυχώς είχε μια ελαφριά συννεφιά,αλλιώς ο ήλιος θα μας είχε θερίσει!

Σας βάζω να δείτε φωτό

Ο στολισμός ήταν όλος από τα χεράκια μου, περιττό να σας πώ την κούραση, έγκυος, με το τακούνι, με τον Νικόλα να μην περπατάει ακόμα, και η βάφτιση στο Ρέθυμνο, δλδ μακριά από το σπίτι μας. Τα χωνάκια τα φτιάξαμε με τον άντρα μου το προηγούμενο βράδυ στις 12:30 πρίν κοιμηθούμε!:D:D

Πάντως κορίτσια, είναι πολύ συγκινητική η τελετή της βάφτισης, ιδιαίτερα όταν η νονά/ ο νονός είναι κάποιο άτομο σημαντικό για εσένα...είναι στην ουσία ο 3ος γονιός του παιδιού σας!

post-13075-14825440179141_thumb.jpg

post-13075-14825440179948_thumb.jpg

post-13075-14825440180598_thumb.jpg

post-13075-14825440181043_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

τι κανετε? εμεις καλα αλλα ακομα το μπουκωματακι 5η μερα και δεν της φευγει και στεναχωριεμαι τελος παντων αφου δεν μας το γυρισε και σε καμια βρογχιολιτιδα παλι καλα σημερα ελιωσα στον υπνο με την μπεμπα , ξυπνησε στις 8 το πρωι να φαει και ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 12 σουπερ ητανε.

Ινκα και εμενα μου αρεσει Σαββατο βραδυ η βαφτιση αλλα οι περισσοτερες εκκλησιες και κεντρα ειναι κλεισμενα για γαμους και εκτος αυτου οι τιμες στους χωρους δεξιωσεων ειναι διπλασιες οποτε κι εμεις Κυριακη μεσημερι θα την κανουμε.

Μαρια σε τρεχει πολυ η μπουμπου φαινεται και εχεις χαθει τελειως.

Καρδουλα μπραβο για τον πριγκηπα αντε και 12ωρο σε κανα 2 μηνες;)

jend γιατι να το ξυπνας καλε το παιδι? εμενα η δικια μου κοιμαται εδω και ενα μηνα 9ωρα και 10ωρα το βραδυ και ειναι και πιο λιγα κιλα απο τον δικο σου (6.200) και οταν ειχα παρει την παιδιατρο να την ρωτησω αν κανει να την αφηνω χωρις φαγητο τοσες ωρες μου ειχε πει να κανω τον σταυρο μου που κοιμαται ετσι καλα και για κανεναν λογο μην την ξυπναω και χασει το προγραμμα της.

Ελιτα θα πατε να δειτε το σπιτι? το κλεισατε? επειδη εψαχνες για πραγματα ειδα οτι το εντος εχει 10ημερες προσφορες και πολυ καλες τιμες ριξε και εκει μια ματια.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Iωαννα πολυ ομορφος στολισμος, μπραβο σου!!

Εχεις δικιο πως ειναι πολυ τρυφερη στιγμη η βαφτιση.. Οταν σαραντισαμε και ο παπας διαβαζοντας την ευχη ειπε το ονομα της μικρης μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα.. Στο τσακ κρατηθηκα.. Φανταζομαι τι θα γινει στην βαφτιση...:P

mYQbp2.png

Οταν σαραντισαμε και ο παπας διαβαζοντας την ευχη ειπε το ονομα της μικρης μου

Εμας δεν μας ζητησε ονομα,ουτε τωρα ουτε στη μικρη....

Σημερα παμε για το πρωτο μας εμβολιο. Για να δουμε πως θα αντιδρασει ο μπεμπης.... Η μικρη γενικα ειναι κυρια στους εμβολιασμους της.

Εδω και τρεις βδομαδες που εχουμε βγει από το νοσοκομειο προσπαθω να κλεισω για ενα οισοφαγογραφημα και λογω της επισχεσης των γιατρων μου λενε παρτε μας σε δυο μερες συνεχως.

Εχω και κατι αποτελεσματα ορμονολογικων του μπεμπη και εχουν διαθεσιμα ραντεβου λεει στο Χωρεμειο από του χρονου!!!!! Και μας βλεπω να πηγαινουμε ιδιωτικα. Δημοσια υγεια σου λεει μετα........

nG0fp2.png yu71p2.png

Ιωαννα μου κουκλος ο νικολας σου και ο στολισμος!!

ουτε και μενα δεν μου ζητησε ονοματα ο παπας.και πραγματι το εντος εχει ππλυ ωραια πραγματα και μεγαλες προσφορες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εμας δεν μας ζητησε ονομα,ουτε τωρα ουτε στη μικρη....

Σημερα παμε για το πρωτο μας εμβολιο. Για να δουμε πως θα αντιδρασει ο μπεμπης.... Η μικρη γενικα ειναι κυρια στους εμβολιασμους της.

Εδω και τρεις βδομαδες που εχουμε βγει από το νοσοκομειο προσπαθω να κλεισω για ενα οισοφαγογραφημα και λογω της επισχεσης των γιατρων μου λενε παρτε μας σε δυο μερες συνεχως.

Εχω και κατι αποτελεσματα ορμονολογικων του μπεμπη και εχουν διαθεσιμα ραντεβου λεει στο Χωρεμειο από του χρονου!!!!! Και μας βλεπω να πηγαινουμε ιδιωτικα. Δημοσια υγεια σου λεει μετα........

asta na pane natasa. poia dimosia ygeia. edw ypourgo kai den mporousan na eksipiretisoun giati tpt den leitourgouse.

Ολγα γενικα καλα ειμαστε. Απλα θα θελαμε να μπορουσαμε να καναμε σημερα ολες τις εξετασεις να ηρεμησουμε λιγο, αλλα οπως ολοι λενε ΥΠΟΜΟΝΗ. Χρονια ειναι θα περασει.

Καρδουλα εχεις δικιο, αφου δεν εξυπηρετηθηκε ο υπουργος, που παμε εμεις οι κοινοι θνητοι???? Απλα θεωρω οτι ειναι αξιολογοι οι γιατροι, αλλα το συστημα υγειας χαλι μαυρο....

nG0fp2.png yu71p2.png

Bρε Νατασα τα δυσκολα περασαν!! Τωρα λιγο υπομονη και λιγο ιδιωτικη υγεια... Μην περιμενεις και πολλα απο τα δημοσια νοσοκομεια... Της μανας μου της ακυρωσαν χημειοθεραπεια σε απεργια γιατρων... Και οχι μονο της μανας μου, αλλα ολων οσων ειχαν εκεινη την ημερα... Το φανταζεσαι???

mYQbp2.png

Καλημερα κουκλες...

Νατασα, η κατασταση στη δημοσια υγεια ειναι τραγικη... Υπομονη λοιπον, δεν υπαρχει αλλος τροπος.

Προσωπικα προτιμω Σαββατο ή Κυριακη απογευμα για βαπτιση. Οι πρωινες βαπτισεις ειναι κουραστικες γιατι με το που θα ξυπνησεις πρεπει να αρχισεις να ετοιμαζεσαι (ειδικα εγω που πρεπει να ετοιμασω και ολους τους υπολοιπους...) και αναγκάζεσαι να τραπεζωσεις και οσους ερχονται μια που ειναι πια μεσημερι! Εμεις προς το Σεπτεμβρη θα τη βαφτισουμε.

Απο Δευτερα αρχιζω να δουλευω.... Σνιφ, σνιφ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...