Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και βεβαια συμφωνω.Αν κατι απεχθανομαι ειναι τα μικρομεγαλα

Οσο για το προγραμμα μου ειπε ο παιδιατρος οτι απο 3 μηνων θα τα βαλουμε σε προγραμμα για να συνηθισουν αλλιως θα μας.....

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Κι εμείς κοιμηθήκαμε 10.30 με 5 πρώτη φορά!!!Ηταν η μέρα του ύπνου φαίνεται!!

Ινκα συμφωνώ κι εγώ τα παιδάκια είναι όμορφα και χαριτωμένα επειδή είναι αγνα αθώα γλυκούλικα και πρέπει να τα αφήνουμε ετσι σαυτη την παιδική ηλικία οχι να τα μεγαλώνουμε άσχημα...]

Καρδούλα μπράβο σας θέλουμε κι εμείς!!!Είμαστε μικρούλικα όμως ακόμα..

Η mummycool που είναι εξαφανισμένη;Τι κάνει ο γαμπρός μου;

mz6Up2.png

μια χαρα ειναι 17/10.Ο καιρός ομως αυτο τον μηνα ειναι λιγο απροβλεπτος

Εμεις παντως δεν προλαβαινουμε με τιποτα φετος μαλλον του χρονου τετοια εποχη

δεν υπαρχει φραγκο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Τι να κάνω που είσαι στο μυαλό μου????? Εγώ λέω να την κάνω 17/10 και την άλλη μέρα θα γιορτάζει κιόλας!!! Πως σας φαίνεται???

Τέλεια δυο μέρες θα παίρνετε δώρα!!!!!Οκτώβριο έρχεται ο αντρούλης σου για αυτο δεν το σκέφτεσαι για καλοκαίρι.Εμείς είπαμε κατα τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο αλλα δεν αποφασίσαμε ακόμα αν θα κάνουμε και γάμο.

mz6Up2.png

Σιλβη μου μια χαρα η μπουμπουκα σου απο υπνο.Την ταιζεις οποτε ξυπναει ή την ξυπνας κατα την διαρκεια της μερας?

Ολγα την ξυπνάω κάθε 4 ώρες αν δεν ξυπνήσει.Την ξυπνούσα και το βράδυ αλλα επειδή μου φώναξαν όλοι χθες την άφησα να ξυπνήσει μόνη της και ΄'εκανε το 10.30 -5.

mz6Up2.png

αα ναι βρε παρος μου το ξεχασα οτι λειπει ο αντρουλης σου.Δεν εχεις με ποιον να τσακωθεις εσυ!!

Σιλβη μου δοκιμασε να την ταιζεις ετσι ουτως ωστε να σου βγαινει το τελευταιο 11-12 το βραδυ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, μπαίνω στα γρήγορα να σας γράψω γιατι η μικ΄ρη μου ξυπνάει ξανα!! Ελπίζω να είστε ολες καλά, δεν έχω προλάβει καθόλου να σας διαβάσω!! Κάθε φορά μπαινω να διαβασω και καθε φορά η ξυπνάει η μπέμπα ή κατι γινεται και δεν προλαβαίνω!!!

Εμείς χθες καναμε το πρωτο μας εμβόλιο!! Δεν ανεβάσαμε πυρετό αλλα ειχαμε παρα μα πάρα πολυ γκρίνια!!! Το λυπήθηκα το κακόμοιρο!! Εχουμε πάρει μέσα σε δυο μήνες 7 πόντους και 1505γρμ!! Ήλπιζα να εχει παρει παραπάνω βάρος αλλα η παιδιάτρος λεει πως για τα μωράκια του αποκλειστικού θηλασμού ειναι καλα!! Σε όσες απο εσάς θηλάζετε αποκλειστικά τι σας έχουν πει; Πρέπει να περάσαμε και μια ιωσούλα αλλα τωρα ειμαστε καλύτερα!!

Συγνώμη που δεν προλαβα να σας ενημερώσω πως δεν θα έρθω τελικά στην συνάντηση, αλλα δημιουργήθηκε ενα σοβαρο οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορεσα!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...