Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxa paros kai emena molis ksanakoimithike. kai lew na koimithw kai egw ligo akoma. ante plisiazoume kai emeis sto na mhn ksipname to vradi mou fenete. gia na doume. pantos ksipnisa to proi kai anarotiomouna na htane oneiro auto pou egine h an eklege to mwro kai egw koimomouna kai den to akouga:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia!!!!

kale ti ginete edo;elita;gia tin kori sou xtipiounte ta paidia;tin photo tin exasa ...

xtes sto loutraki pigame sto cazino gia kafe kai eida ena 5xrono koritsaki me takounia kai antavgies sto mali ....san mikromegalo...sas aresoun esas ayta;..

kardoula sigxaritira me ton ypno!!!!!...emeis 10 -3-9..!!!!

eimai kalitera simera..a adras mou ,zitise signomi....alla tha to ksanakanei to ksero....stenoxorieme giati prospatho na kratao isoropies kai me adikei me lathos siberasmata....mono kai mono epidi einai mamakias kai enoxikos.tespa...eimai ki ego nevrospsato kai egoistria vevea ..na ta leme ki ayta...

...telika efaga 3 piata makaronia apo ta nevra mou...

ap oti eida kamia egyos e;vre koritsia tosa xronia elefthera t....ksexnao tis profilaksis..lete na tin patiso;

inka

AW3sp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???Η μπεμπα ξαναρχισε παλι να τρωει τη νυχτα μου φαινεται προσπαθησα να τη κανω μπανιο αργοτερα και να τη ταϊζω κατα τις 11 να ξυπναει κατα τις 5 με 6 ας πουμς αλλα τπτ τελη γκρινια γιανα κοιμηθει απ τις 9 και οσες φορες το προσπαθησα μου μεινε χωρις μπανιο και μς τα νευρα φτιλια!!! Μα τι επιμονη ειν΄αυτη, να μη μπορω με τιποτα να τη κανω καλα!! Χτες και σημερα ξυπνησε 3:30! Εν το μεταξυ με τη πιπιλα που επιτελους την εμαθε ,γιατι ρουφαγε το χερι, ειχε πολυ γελιο κοριτσια να κλαιει ακομα και στη αγκαλια και ταϊσμενη εβαζε το χερι και δεν ηρεμουσε με τπτ, της εβαλα τη πιπιλα και ησυχασε το παιδι ουτε αγκαλια δε κοιματε πλεον, νομιζω πως σωθηκα, αλλες φορες βεβαια δε τη θελει και ηρεμει μονη της μεσα στη κουνια!!

Σημερα χαλια μερα εχει μου φαινεται!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Γιωργιτσα μου τι κανεις?Εχεις ρωτησει τον παιδιατρο πως μπορεις να φτιαξεις το προγραμμα του μωρου.Γιατι απο 3 μηνων συνηθιζουν και μετα δυσκολα να αλλαξουν συνηθειες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα

Ελιτα η μπεμπουλα με το δαχτυλο ολα τα λεφτα!!!

inka μου αυτη τη σκεψη την εχω κανει κ εγω πολλες φορες!!

τον τελ. μηνα με τρελαινει κ μονο που τον βλεπω...αλλες φορες δικαιολογημενα αλλες οχι...δεν ξερω γιατι...παντως μυαλο δεν εχουν λες κ ειναι σε αλλο πλανητη

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

kalimera koritsia!!!!

xtes sto loutraki pigame sto cazino gia kafe kai eida ena 5xrono koritsaki me takounia kai antavgies sto mali ....san mikromegalo...sas aresoun esas ayta;..

Έλεος.. Αν είναι δυνατόν, εγώ πιστεύω οτι τα παιδάκια πρέπει να συμβαδιζουν με την ηλικία τους... Δλδ στα 10 τι θα κάνει???:rolleyes:

Η ελίτα κορίτσια έχει ξεμπερδέψει!!!!!! Τα έδωσε τα παιδιά και δεν χρειάζεται να αγχώνεται τι νύφη ή γαμπρό θα της φέρουν!!!!!! Την κόρη μου και τα μάτια σου!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Γιωργιτσα μου τι κανεις?Εχεις ρωτησει τον παιδιατρο πως μπορεις να φτιαξεις το προγραμμα του μωρου.Γιατι απο 3 μηνων συνηθιζουν και μετα δυσκολα να αλλαξουν συνηθειες

προσπαθησα αλλα ειναι πολυ επιμονη, παραδειγμα χτες το μεσημερι κοιμηθηκε 2 ωρες και ενω επρεπε να φαει στις 3 με 3:3 ωρες εφαγε στις 4!Νομιζω οτι θα στρωσει παντως γιατ ιπρωτα κοιμοταν στις 8 τωρα το πηγε 9 θα το παει μαλλον σιγα σιγα μονη της θα ξαναρωτησω βεβαια το γιατρο να δουμε τι θα μου πει!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

δηστυχως αυτα τα παιδακια γινονται πολυ αντιπαθητικα εξαιτιας των γονιων τους

Καλα βεβαια δεν το συζητω το κοριτσακι των 5 ειναι η επομενη Τζούλια

aaaa ki esis simfonite mazi mou!!!!trelathika ..eixe kai kokina nyxia kai forage steno tzinaki ....sokaristika sas leo ...kai leo mipos eimai megali kie exo xasei episodia alla vlepo oti ki esis simfonite mazi mou...

inka

AW3sp2.png

προσπαθησα αλλα ειναι πολυ επιμονη, παραδειγμα χτες το μεσημερι κοιμηθηκε 2 ωρες και ενω επρεπε να φαει στις 3 με 3:3 ωρες εφαγε στις 4!Νομιζω οτι θα στρωσει παντως γιατ ιπρωτα κοιμοταν στις 8 τωρα το πηγε 9 θα το παει μαλλον σιγα σιγα μονη της θα ξαναρωτησω βεβαια το γιατρο να δουμε τι θα μου πει!!

ti prepei na ftiakso ki ego programma stin foufoula?

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...