Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσάρες καλησπέρα!!!!!!!!!

Επιτέλους έβαλα την μικρή για ύπνο, γιατί δεν άντεχα άλλο, ο μικρός έκλαιγε ασταμάτητα αλλά ευτυχώς ηρέμησε τώρα... Αχχ λέτε για άντρες και σκέφτομαι, τι ωραία να τον είχα και εγω εδω και ας γκρίνιαζε όλη μέρα,(ναι και εμένα γρινιάρης είναι!!!!!!!!)

Ωχ βρε ydroxoaki υπομονή... Κρίμα που τώρα που έγιναν πιο ευέλικτα τα πραγματα στον ιδιωτικό τομέα να μην μπορείς να το εκμεταλευτείς...

jend τι παίδαρο έχεις καλε??? Εμείς θα πάμε για εμβόλιο Πέμπτη η Παρασκευή!!!!

Σιλβή χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!

Εμείς θα τον ονομάσουμε Λουκά-Ανδρέα και μην γελάσετε αλλά θα τον φωνάζουμε και με τα δύο!!!!!!!!

'Ολγα συγχαρητήρια!!!!!!!! Θέλει υπομονή, αλλά θα τα καταφέρεις!!!!! :)

Ελίτα την θέλουμε την Νύφη!!! Είναι πολύ ναζιάρα και μας αρέσει!!!!!!

χαχα ευχαριστως θα κανουν γαλανοματικα εγγονια.ειναι ζορικη ομως προειδοποιω.θα τους κανουμε συστασεις οταν ερθω πανω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Elita, ta mwrakia soy einai iperoxa!!!

Pantws tha sou elega na min bazeis tetoies fwto , ennow xwris royxakia, pote den ksereis..to internet einai aaaaatimo pragma!:oops:

που λεγατε για αντρες ε ειδε ο αντρας μου τωρα τη φωτο και γκρινιαζε και δε μπορουσα να τη βγαλω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

xaxa οτε να την βαλουμε να διαλεξει χαχα!!!!!εσενα ολγα ο ζορικος σου μπορει και να τα βγαλει περα μαζι της!!!!!παρος εσενα ειναι υδροχοος ε?εχει το πλεονεκτημα οτι θα την βλεπει συχνα και θα μεγαλωσουνε μαζι χαχα.παντως του αντρα μου του αρεσε πολυ η κορη σου και αν ειναι λεει τσαχπινα θα αρεσει στον μεγαλο του.δεν πειραζει που της ριχνει 3 χρονακια μια χαρα ειναι οταν μεγαλωσουν δε θα φαινεται να σου στειλω φωτο να της τον δειξεις στο μειλ σου η στ πμ δεν ξερω αν γινεται θα δοκιμασω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kalhmeraaaaaaaaaaaaa

Koritsia den to pisteuw alla koimithikame 10-7 me ena mono ksipnima 5 leptwn gia fai stis 4. Superrrrrrrrr.

Elita ti egine sfazonte antres gia th kori sou? Xaxaxa em tetia tsaxpina pou einai xaxa. Kai emeis tha sas kaname nyfes alla mas exoume taksi allou distixos. Kai ksereis ws prigkipes kratame to logo mas:)

χαχαχαχα τα προξενια δινουν και παίρνουν!!!!!!!!!!

Ελίτα ο μεγάλος είναι ίδιος ο άντρας σου!!!!!!!!! Και τα μικρά νομίζω μοιάζουν σε εσένα!!!! Οκ έκλεισε και 3 χρόνια είναι μια χαρά διαφορά!!! Η μικρή μου είναι λέων, 17/08 και ο μπεμπης είναι αιγόκερως 17/01!!!

Kardoula και εμείς 10-7 κοιμηθήκαμε, χώρις διάλλειμα και τώρα τον ξαναέβαλα να κοιμηθεί!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...