Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτα μου εγω πηγα στον ΟΑΕΔ και μου δωσανε 2 υπευθυνες δηλωσεις με το κειμενο γραμμενο απ΄αυτους, ενα εντυπο που ειναι σαν υπευθυνη δηλωση του εργοδοτη, που το συμπληρωνουν απ τη δουλεια σου, τα ενσημα του 2008 και του 09 (να τα ζητησεις απ το ΙΚΑ και να τους πεις τα θελω για την αδεια μητροτητας στο ΟΑΕΔ γιατι πρεπει να φαινεται ο κωδικος ειδικοτητας), την αποφαση επιδομητος κυοφορια και λοχειας (ειναι το εντυπο που μας δωσανε σε τριπλοτυπο απ΄το ΙΚΑ οταν πηραμε τα επιδοματα, το εκκαθαριστικο εφοριας (φωτοτυπια), και τελος να εχεις ανοιξει λογαριασμο στην ΕΘνικη Τραπεζα για να μπαινουν τα λεφτα καθε μηνα (θα βγαλεις φωτοτυπια την πρωτη σελιδα απ το βιβλιαριο και θα την επισυναψεις μαζι με τα υπολοιπα χαρτια)! Αυτα δε ειναι τπτ αλλο!! α! ειναι και η αιτηση που τη συμπληρωνεις αν θες επι τοπου!!! Μετα τη ληξη της αδειας τοκετου εχεις περιθωριο 60 μερες να καταθεσεις τα δικαιολογητικα για την αδεια, στο λεω γιατι εγω πηγα δυο μερες νωριτερα και αναγκαστηκα να ξαναπαω για να τα παρουνε μιλαμε.....γκρρρρρρρ!!!! Αν θες τπτ αλλο ρωταμε! α! και δικαιουμαστε και οικογενειακο επιδομα εχεις κανει χαρτια !! Αν πας για ρωτα τι χαρτια χρειαζονται για να το παρουμε!!

Το επιδομα μητροτητας το πηρες???

Σ'ευχαριστω πολυ!! Πιο αναλυτικα δεν θα μπορουσε να μου τα πει κανεις!!

Δεν ρωτησα για μενα, δεν εχω ικα, αλλα για την κολλητη μου!! Σε ευχαριστουμε πολυ και οι δυο!!

mYQbp2.png

Γεια σας κορίτσια σήμερα γίναμε 2 μηνών!!!!!!!!!!!!Τελικά από ζώδιο δεν είναι υδροχοάκι η μπέμπα αλλα ψαράκι με ωροσκόπο κριο.....

Σήμερα συζητούσαμε με τον αντρα μου για το όνομα και λέμε ναμην βάλουμε παππουδες ή γιαγιάδες.Εσείς έχετε αποφασίσει ονόματα ;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κι εμεις κοριτσια ειχαμε παει στην μαμα μου βολτιτσα και στο παρκο εκει στην Βουλιαγμενη ειχε τελεια μερα!!!!

Σημερα και τα 2 με εχουνε πεθανει στην γκρινια δεν ξερουν τι τους φταιει και ειμαι κομματια απο την κουραση μια τρεχω στο ενα και μια στο αλλο τα νευραμου , η μπεμπε εντωμεταξυ εχει κοιμηθει απο τις 8.30 το πρωι συνολικα ενα 20λεπτο:shock: Ο αλκης καθολου...

Ινκα και Καρδουλα υπομονη με τους αντρες σας εχω πει και για εμας οταν γεννησα τον Αλκη τραβανε και αυτοι τα ζορια τους με τα μωρα και εχουν ασχημοι συμπεριφορα ειμαστε και εμεις λιγο καπως με τις ορμονες και γινεται το μπαμ

Συμπεθερα να σου πω την αληθεια χαρηκα που δεν εισαι εγκυος εχεις πολυ τρεξιμι μωρε τωρα με τα διδυμακια τις μετακομισεις κλπ ασε που πρεπει να επανελθει και η μητρα απο την καισαρικη καλυτερα λιγο αργοτερα να ερθει και το 3ο μωρακι , τελεια η μπεμπου αλλα τον γαμπρουλη μου τον ριχνεις δεν τον εχω δει τελαυταια και μου ελειψε!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κοριτσια τι κανετε?Εγω θα παρω φορα και θα κοπανισω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τον πονοκεφαλο

Κατα τα αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης εχουμε αρκετη ησυχια.Ελπιζω να συνεχιστει μεχρι τις 12 γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο σημερα

Τα νεα του επαναγαλακτισμου ειναι τα εξης:μπορει ακομη να βγαζω σταγονες αλλα σαν να νιωθω το στηθος μου να φουσκωνει και να ειναι πιο ευαισθητο εκτος και αν ειναι η ιδεα μου

Κατερινα μου ειναι καλα η μπουμπου σημερα με το συναχακι?

Ελιτακι πεθαινω με τις ματαρες της!!!!!!

Εμεις θα τους βγαλουμε Χρηστο και Νικόλα.Χρηστος ο μπαμπας μου και νικόλας μας αρεσει!Πως με βρισκεται?Δημοκρατική ε?

Ινκακι και γω θα τον πνιξω καμια ωρα δεν μου την γλυτωνει!!Κανε υπομονη γιατι φταιμε και εμεις με την κουραση μας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αυτο ηθελα να ρωτησω δεν πρεπει να επανελθει απο καισαρικη η μητρα πρωτα.ακομα ποναω αυτες τις μερες.Κι εγω πολυς πονοκεφαλος σημερα.Θα στον βγλω τωρα που παιζει με παιχνιδακια συμπεθερα, τον εχω βγαλει και γυμνες αν θες να στις στειλω σε μαιλ γιατι μπορει να ειναι σοκινγκ αν θες πες μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia!

Elita, opws eipan kai ta koritsia, prosexe ligo, den einai eykoli egkimosini sto kapaki..

Inka, kane kammia fora pws den akous..den trexei kai tipota! Oi idees aytes einai dikes toy i toy tis lene alloi? Kai telospantwn, fora sto mwro kai esy kati apo ola ayta. Se katalabainw giati kai emena idiaitera ston Nikola mou eixan ferei diafora pou den mou aresan katholou, alla toy ta forousa spiti kai toy elega 'ax ti telio pou einai , pws sou paei!' :D

Ydrooxaki, ipomoni, tha sinithiseis, afou exeis kai tin pethera sou pali kala na les, skepsou na itan sto paidiko toso mikro..!

Gia ton bradino ipno bre koritsia, emena trwei teleytaio gala stis 10:30 peripou kai ksipnaei 6:30 me 7:00 to prwi, dld 8 me 8,5 wres. Ennoeitai pws den tin ksipnaw..apla sto prwino tis gala panta trwei parapanw.Entwmetaksi trwei apo 120 mexri kai 170 gr kata tin diarkeia tis imeras, dld m.o. 150. 150 epi 5 geymata, 750 gr..einai kala? Tin zigisame 5300 stis 09/04, den tha einai 6 twra?Pisteyw eimaste ok...

Anyway..simera skeftomouna ta oikonomika mas, den einai katholou anthira, i douleia tou antra mou einai pesmeni..prepei na epibalw aystiri oikonomia sta toy spitiou kai sta exoda giati den mas blepw kala..ouf!

Kalo mas brady koritsia, kalo kai iremo brady!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Koριτσάρες καλησπέρα!!!!!!!!!

Επιτέλους έβαλα την μικρή για ύπνο, γιατί δεν άντεχα άλλο, ο μικρός έκλαιγε ασταμάτητα αλλά ευτυχώς ηρέμησε τώρα... Αχχ λέτε για άντρες και σκέφτομαι, τι ωραία να τον είχα και εγω εδω και ας γκρίνιαζε όλη μέρα,(ναι και εμένα γρινιάρης είναι!!!!!!!!)

Ωχ βρε ydroxoaki υπομονή... Κρίμα που τώρα που έγιναν πιο ευέλικτα τα πραγματα στον ιδιωτικό τομέα να μην μπορείς να το εκμεταλευτείς...

jend τι παίδαρο έχεις καλε??? Εμείς θα πάμε για εμβόλιο Πέμπτη η Παρασκευή!!!!

Σιλβή χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!

Εμείς θα τον ονομάσουμε Λουκά-Ανδρέα και μην γελάσετε αλλά θα τον φωνάζουμε και με τα δύο!!!!!!!!

'Ολγα συγχαρητήρια!!!!!!!! Θέλει υπομονή, αλλά θα τα καταφέρεις!!!!! :)

Ελίτα την θέλουμε την Νύφη!!! Είναι πολύ ναζιάρα και μας αρέσει!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...