Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλημερα.Σημερα εχω λιωσει στον υπνο και παλι εχω πονοκεφαλο.Χτες δεν ξερω γιατι ποναγα πολυ στη μητρα στην τομη.Λετε ναναι ο καιρος.?Μεχρι τωρα δεν ξανα ειχα ενοχληθει.Ινκα εσυ εχεις ενοχληση?Στριφογυρναγα στο κρεββατι και στο τελος πηγα και ηπια ντεπον και τωρα ακομα με ενοχλει.Αν ειναι να μουρθει, δε μουρχεται να ησυχασω γιατι δεν εντεχεται αυτο το πραμα ειμαι εν ρακος.Αυριο ερχονται οι γονεις μου για μια δυο μερες για γιατρους και τετοια και θελω να σιδερωσω δυο λεκανες ρουχα.Σκεφτομουν οταν παμε μελισσιαα σε ποιον θα στελνω τα υπολοιπα να με βοηθαει.Αλλα μαλλον θα τα κατεβαζουμε τα σκ στην πεθερα.εμ κι εγω και στην αλλη ακρη και μονη αλλα σαμπως μεχρι τωρα εφερα κανενναν να με βοηθησει?Εντομεταξυ εκεινο το σπιτι εχει πολλες μπαλκονοπορετς και παραθυρα, που σημαινει κουρτινες.ουφ αλλος μπελας εδω εχω μονο δυο/

PN8Qp2.png

csXep2.png

παντως σκεφτομαι αυριο να ανεβω με τον αντρα μου μαζι.θα παρω εν αμετρο και θα μετρησω τα παντα, διαστασεις δωματιων και παραθυρα ωστε να φτιαξω απο τωρα μην τρεχω μετα πουθαχω τη μετακομιση.Βρηκα κατι ωραιο να φτιαξω στο δωματιο της μπεμπας και στου μπεμπη θα κανω κατι με θεμα τη ζουγκλα απο τη νασιοναλ τζεογραφικ για να τους αρεσει και πιο μεγαλα οταν θαναι.γενικα εχω βρει διαφορες ιδεες.Θα τα βαψει ο πατερας μου που ειναι ελαιοχρωματιστης.κι αυτος οταν βλεπει εν χωρο τουρχονται ιδεες.Τωρα μαλλον το βαψαν μονοι τους και ολα το ιδιο χρωμα χαχα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια καλημερα ....

Μηπως ξερει καμια κοπελα να μου πει τι χαρτια χρειαζονται για τον οαεδ (για την εξαμηνη αδεια)???

Γιωτα μου εγω πηγα στον ΟΑΕΔ και μου δωσανε 2 υπευθυνες δηλωσεις με το κειμενο γραμμενο απ΄αυτους, ενα εντυπο που ειναι σαν υπευθυνη δηλωση του εργοδοτη, που το συμπληρωνουν απ τη δουλεια σου, τα ενσημα του 2008 και του 09 (να τα ζητησεις απ το ΙΚΑ και να τους πεις τα θελω για την αδεια μητροτητας στο ΟΑΕΔ γιατι πρεπει να φαινεται ο κωδικος ειδικοτητας), την αποφαση επιδομητος κυοφορια και λοχειας (ειναι το εντυπο που μας δωσανε σε τριπλοτυπο απ΄το ΙΚΑ οταν πηραμε τα επιδοματα, το εκκαθαριστικο εφοριας (φωτοτυπια), και τελος να εχεις ανοιξει λογαριασμο στην ΕΘνικη Τραπεζα για να μπαινουν τα λεφτα καθε μηνα (θα βγαλεις φωτοτυπια την πρωτη σελιδα απ το βιβλιαριο και θα την επισυναψεις μαζι με τα υπολοιπα χαρτια)! Αυτα δε ειναι τπτ αλλο!! α! ειναι και η αιτηση που τη συμπληρωνεις αν θες επι τοπου!!! Μετα τη ληξη της αδειας τοκετου εχεις περιθωριο 60 μερες να καταθεσεις τα δικαιολογητικα για την αδεια, στο λεω γιατι εγω πηγα δυο μερες νωριτερα και αναγκαστηκα να ξαναπαω για να τα παρουνε μιλαμε.....γκρρρρρρρ!!!! Αν θες τπτ αλλο ρωταμε! α! και δικαιουμαστε και οικογενειακο επιδομα εχεις κανει χαρτια !! Αν πας για ρωτα τι χαρτια χρειαζονται για να το παρουμε!!

Το επιδομα μητροτητας το πηρες???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελες

Σημερα ειχα γυναικα για το σπιτι πανικοοοοςςς! ομως τωρα ειναι ολα καθαρα παναγια μου!!!

Ελιτα απαραδεκτη δε πηρα ακομα το κουμαπρο μου θα παρω σημερα ποτε μετακομιζετε?

Υπομονη με τα κουρτινοξυλα και τους κουτρινες!!!!

Εμενα με φαγουριζει η τομη!!και καποιες μερες τη νοιωθω να με ποναει λιγο,οταν εχει υγρασια, δε κανεις κανενα τεστακι ελιτακι, σε καταλαβαινω παντως γιατι και γω ετσι ειμαι οταν περιμενω περιοδο θελω...... να πηδηξω!!!

Παρος τι ωραιες!!!!! μπραβο χρυσοχερα!!!!

Ζυγιστηκα κοριτσια εχω μισο κιλο λιγοτερο πριν μεινω εγκυος!! Δε πειναω καθολου τι επαθα, τρωω μια φορα την ημερα και με το ζορι

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γεια σας κοπελες

Σημερα ειχα γυναικα για το σπιτι πανικοοοοςςς! ομως τωρα ειναι ολα καθαρα παναγια μου!!!

Ελιτα απαραδεκτη δε πηρα ακομα το κουμαπρο μου θα παρω σημερα ποτε μετακομιζετε?

Υπομονη με τα κουρτινοξυλα και τους κουτρινες!!!!

Εμενα με φαγουριζει η τομη!!και καποιες μερες τη νοιωθω να με ποναει λιγο,οταν εχει υγρασια, δε κανεις κανενα τεστακι ελιτακι, σε καταλαβαινω παντως γιατι και γω ετσι ειμαι οταν περιμενω περιοδο θελω...... να πηδηξω!!!

Παρος τι ωραιες!!!!! μπραβο χρυσοχερα!!!!

Ζυγιστηκα κοριτσια εχω μισο κιλο λιγοτερο πριν μεινω εγκυος!! Δε πειναω καθολου τι επαθα, τρωω μια φορα την ημερα και με το ζορι

Τελη Ιουνιου μαλον.Με αρχες Ιουλη.

κοριτσια τα εχω παρει ασχημα. Εχουμε ενα γαμο την παρασκευη και εβγαλα τα καλα μου φορεματα εξω και δεν μουκανε τιποτα.κι ομως οταν τα φοραγα ημουν 4 κιλα λιγοτερο.Αλλα μαντεψτε που δεν κουμπωναν!!!!!!στο στηθος, κοντευαν να εκραγουν.Ντρεπομαι να εμφανιστω εξω σαν την αγελαδα!!!!!!καλαψ.Φερμουαρ.αν και σημερα εχω γινει ασπρη πολυ γιατι ειμαι νηστικη απο το πρωι και ηδη δε νιωθω καλα.βεβαια τα δοκιμασα ολα ενω το στηθος ειναι γεματο δεν εχω αρμεξει ακομα

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα

ειμαι δουλεια 2η μερα και εχω 2 πραγματα να σας πω

ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΦΡΙΚΗ................

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειπει τρελα.....πως θα συνηθισωωωωωωωωω?????????????????

κλαψψψ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλησπερα κοριτσια!

κλαψψψ

Αχ βρε υδροχοακι σε καταλαβαινω.Εδω για ψωνια παω μια ωρα και τα σφηνω με το μπαμπα και ολο κοιταω τις φωτος στο κινητο και παιρνω τηλεφωνο και τα σκεφτομαι.Φανταζομαι εσυ που λειπεις τοσες ωρες.Καλα δε δικαιουσε αδεια ανατροφης?Μονο στο δημοσιο?τελικα ποιος στον φυλαει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα κοριτσια!

κλαψψψ

ydroxoaki mu einai diskolo se katalabainoyme apolita alla siga siga erxetai i seira olon mas !! parigorisou ligo m ayto

elitaki asta me ta rouxa . prox8es sto krebati ebala to mesimeri ena foramataki pou mou ekane prin meino egkuos alla leo tou suzigou den to dokimazoume gia kalo kai kako na doume ??? kapou skalone to kolo fermouar alla telika to ebala kai mou itan mia xara , pao na to foreso ligo prin figoume kai to ili8io to fermouar itan mallon ellatomatiko kai espase !!!!

eixa tooosaa neyra pou pragmatika to esksisaaaaaaaaa

pao na balo kati allo k pragmatika ageladaaaaa den m ekane tpt !!

filenaditses mou sas exo xasei alla kano merikes meres ipomoni ...

simera 8a pao pali sti mama mou kai paaaaliii metakomisi exo na kano !! alla apo tin kiriaki pou 8a exei perasei k o gamos spitaki mas an kai 8a pao gia douleia apo deytera ..olo oneira gia isixia kano mou fainetai !!

Διαφημίσεις

αστα ελιτα δεν εχω 6μηνο..εδω ακομα και για τις 2 ωρες την ημερα παιζει αν θα το δωσουνε..το κραταει η πεθερα μεχρι σεπτεμβρη να ξεπεταχτει λιγο γιατι δεν τον εμπιστευομουν σε κανεναν τοσο μωρακι...μετα βλεπουμε

aaa den sas eipa !!

kaname kai to deytero embolio mas simera !!!

o9 bebakos mia gkrinia stin giatro xaxa les kai tin katalabe !!

ola kala , to ska8eri ginetai mparmpounas nomizo ....

einai 6900 kai pire kai 6 pontous!!! ftasame tous 62!!!

ola kala alla auto me to mataki tou na sinexiso oro kai masaz na anoiksei o poros !!!

sas filooooooooooo

ααα και να σας πω....ο μπεμπης κοιμαται τα βραδυα απο τις 12 σχεδον, μεχρι τις 9-10 το πρωι. της το ειπα και μου ειπε πως ειναι πολλες ωρες και να τον ξυπναω για να μην αφυδατωθει...σας συμβαινει κατι αναλογο ?? να την ακουσω ?? αν ηθελε να φαει δεν θα ξυπνουσε ?????

η αληθεια ειναι πως την μερα δεν πολυκοιμαται και το εκμεταλλευομαι και εγω το βραδυνο.......

ααα και να σας πω....ο μπεμπης κοιμαται τα βραδυα απο τις 12 σχεδον, μεχρι τις 9-10 το πρωι. της το ειπα και μου ειπε πως ειναι πολλες ωρες και να τον ξυπναω για να μην αφυδατωθει...σας συμβαινει κατι αναλογο ?? να την ακουσω ?? αν ηθελε να φαει δεν θα ξυπνουσε ?????

η αληθεια ειναι πως την μερα δεν πολυκοιμαται και το εκμεταλλευομαι και εγω το βραδυνο.......

jend εμενα απο τις 11.30 εως τισ 6.30..ξερω οτι δεν πρεπει να ξεπερνουν τις 7.30 συνεχομενες ωρες... τοτε που ξυπναει μπορει να φαει γυρω στα 100-120 γρ. κοιμαται επιτοπου ξανα ξερό κ ξυπναει 10 για να φαει 150 γρ

επισης τα μεγαλα μωρακια δεν εχουν συνηθως τοση μεγαλη αναγκη για γαλα κ την νυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...