Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπεραααα τι κανετε?

Κατερινουλα μπραβο το μπεμπε!!!!

Ιωαννα και γω εχω κανει καισαρικη με ολικη δεν ειναι τπτ ριχνει κατι υπνους αστα να πανε δε καταλαβαινεις τπτ!!!

Σιλβυ παρε το γιατρο και περιεγραψε του ακριβως τις αντιδρασεις του μωρου!! Ετσι εκανε εμενα οταν τη πειραξε το γαλα και οταν επαθε φαρυγγιτιδα!! Προφανως ποναει το καημενο!!!!

Πειραζει ν΄απλωσουμε τα ρουχα των μωρων με το νεφος αυτο ρε κοριτσια?

Ολγα καλη επιτυχια με το θηλασμο μπραβο κοριτσαρα!!

Ελιτακι ασε εμενα εβαζε ολη τη γροθια και πριν λιγε μερες με ξυπνησε ενας θορυβος που ακουγοταν απ΄το δωματιο της... σματς- σματς.. παω τι να δω το ιδιο δαχτυλο με τη δικη σου .... εχω επιστρατευσει ολες τις πιπιλες !!!!!!!!

Γεωργία τον πήρα και μου είπε να δοκιμάσω το βράδυ να της δώσω το παλιο γάλα για να δούμε αν το πίνει και φταίει το γάλα..Εσείς πιο πίνετε;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια μια μανούλα Ιανουαρίου θα γίνει και μανούλα Δεκεμβρίου!!!!!!!!! Τελειο????? Αντε να παίρνετε σειρα οι πρωτομανούλες!!!!!!!!!!

plaka kaneis?mipos telika na kanw kana test avrio?oxi tipota allo thelv na magirepsw araka kai to skeftomai

PN8Qp2.png

csXep2.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=304291#post304291

χεχεχε!!!! Δεν μαγειρεύεις τπτ άλλο βρε Ελίτα μου??? Να είμαστε σιγουρες???

Πάντως επειδή και εγώ αδιαθέτησα ενώ θηλάζω, διάβασα στο parents οτι μπορεί να ξανασταματήσει αν θηλάζεις!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=304291#post304291

χεχεχε!!!! Δεν μαγειρεύεις τπτ άλλο βρε Ελίτα μου??? Να είμαστε σιγουρες???

Πάντως επειδή και εγώ αδιαθέτησα ενώ θηλάζω, διάβασα στο parents οτι μπορεί να ξανασταματήσει αν θηλάζεις!!!

κι εγω εκει πονταρω γιαυτο ειμαι λιγο χαλαρη. το μονο αυτα τα υγρα και το οτι νιωθω συνεχεια τη μητρα μου να τραβαει κτι που δεν τοχα πριν και φυσικα το οτο νιωθω συνεχως σα να μου ερχεται περιοδος αλλα αυτα δε λενε και τιποτα. μπορει ναναι επειδη ο θηλασμος το αναστελει και αυτο που τραβαει ναναι η τομη που μαζευει.τελοσπαντων αυριο θα στειλω τον αντρα μου να παρει κανα τεστ να μας φυγει η περιεργια. Γιατι η αληθεια ειναι πως με την περιοδο γενικα ειμαι εγγλεζα. εδω μετο που σαραντησα μου ηρθε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΚΑαλημερα!!!!

τι κανουν τα μωρακια και ποι μανουλες??? εμεις ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα λιγες μυξουλες ακομα και καθαρισαμε , αυτες τις μερες εχω ρουφηξει τοσες μυξες οσες δεν εχω ξαναδει ποτε στην ζωη μου αφου με βλεπει η μπεμπα να πλησιαζω με το ρουφηχτηρι την μυτη της και βαζει τα κλαματα.

Παρος τελειες η μπομπονιερες θα σε εχω στα υποψιν μου χιχιχι

Συμπεθερα δεν κανεις το τεστ να μας φυγει και η αγωνια , να ρωτησω αρακα γιατι δεν κανει να τρως στην εγκυμοσυνη πρωτη φορα το ακουω???

Πω πω μανουλα Δεκεμβριου και ξανα εγκυος μου φαινεται απιστευτο.... Θελω και εγωκι αλλο μπεμπε αλλα σε 3-4 χρονακια οχι ακομα δεν αντεχω,παντως ρε κοριτσια οταν ακουω για εγκυουλα κατι με πιανει θυμαμαι την απιστευτη αισθηση του μωρου στην κοιλιτσα και θελω κι αλλο :D:D:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρααααααααααα!!!

Τί κάνετε κορίτσια, όλα καλά? Εδώ κοιμόμαστε όλοι..εκτός από τη μαμά, βεβαίως, βεβαίως!!

Με έχει πιάσει μια απίστευτη λαιμαργία, ευτυχώς που δεν έχουμε γλυκά στο σπίτι..πρέπει και να σιδερώσω και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιι..ουφ!

Paros,πολύ ωραίες οι μπομπονιέρες, ωραία χρώματα και πρωτότυπο δέσιμο..!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...