Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερινακι ευτυχως ολα καλα με την μπουμπού σου!!

Σιλβή μου ισως να ειναι λιγο αδιαθετο το μωρούλι.Μην ανησυχεις.Παρε τηλ. τον παιδιατρο να τον ρωτησεις

Βρε κοριτσια εχω αγχωθει με αυτο το νεφος που λενε οτι θα ερθει και εδω.Βρηκε την ωρα και αυτο το ριμαδι που εχουμε τα μωρα μας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxaxaxaxa elita ekopses to daxtilo ligo prin gineis gineka!!!!kai den eixes kane provlima me ta dontia sou e;

paros,thank you !to diavasa gia tin angeliki kai nomizo den mou aresei..re gmt...tha doume...thelo na eimai aisiodoksi!!!!!

giati athlitika lete me tin elita;thelo ki ego na matho!!!

elita,afou tha mineis konta tha pigenoume ta mora mas gia babyswimming;sto olibiako stadio exei!!!!

piga kai ekana perpatima me to karotsi sto ktima sigrou kai gnorisa mia kopela me ena koritsaki 5 minon....me tin pareoula ksexastika kai perpatisa 3 ores...mouskema eftasa spiti...tora dikeoume merika sokolatakia e?

i foufoula simera troei treles posotites!!!meta ton thilasmo troei 125ml apo kseno!!!!

katerinaki ,ola kala telika!!!!bravo stin neraidoula !!!!!!

ioanna ,min anisixeis gia tin oliki !!!!ena tha sou po an tha ksanakano kesariki ...oliki tha kano!!!!pote tha xeirourgitheis ?pou?

inka

AW3sp2.png

Καλησπεραααα τι κανετε?

Κατερινουλα μπραβο το μπεμπε!!!!

Ιωαννα και γω εχω κανει καισαρικη με ολικη δεν ειναι τπτ ριχνει κατι υπνους αστα να πανε δε καταλαβαινεις τπτ!!!

Σιλβυ παρε το γιατρο και περιεγραψε του ακριβως τις αντιδρασεις του μωρου!! Ετσι εκανε εμενα οταν τη πειραξε το γαλα και οταν επαθε φαρυγγιτιδα!! Προφανως ποναει το καημενο!!!!

Πειραζει ν΄απλωσουμε τα ρουχα των μωρων με το νεφος αυτο ρε κοριτσια?

Ολγα καλη επιτυχια με το θηλασμο μπραβο κοριτσαρα!!

Ελιτακι ασε εμενα εβαζε ολη τη γροθια και πριν λιγε μερες με ξυπνησε ενας θορυβος που ακουγοταν απ΄το δωματιο της... σματς- σματς.. παω τι να δω το ιδιο δαχτυλο με τη δικη σου .... εχω επιστρατευσει ολες τις πιπιλες !!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλησπεραααα τι κανετε?

Κατερινουλα μπραβο το μπεμπε!!!!

Ιωαννα και γω εχω κανει καισαρικη με ολικη δεν ειναι τπτ ριχνει κατι υπνους αστα να πανε δε καταλαβαινεις τπτ!!!

Σιλβυ παρε το γιατρο και περιεγραψε του ακριβως τις αντιδρασεις του μωρου!! Ετσι εκανε εμενα οταν τη πειραξε το γαλα και οταν επαθε φαρυγγιτιδα!! Προφανως ποναει το καημενο!!!!

Πειραζει ν΄απλωσουμε τα ρουχα των μωρων με το νεφος αυτο ρε κοριτσια?

Ολγα καλη επιτυχια με το θηλασμο μπραβο κοριτσαρα!!

Ελιτακι ασε εμενα εβαζε ολη τη γροθια και πριν λιγε μερες με ξυπνησε ενας θορυβος που ακουγοταν απ΄το δωματιο της... σματς- σματς.. παω τι να δω το ιδιο δαχτυλο με τη δικη σου .... εχω επιστρατευσει ολες τις πιπιλες !!!!!!!!

το δαχτυλο το κοβουν πιο ευκολα απο την πιπιλα.και μενα τα δοντια μου δεν επαθαν τιποτα απο το δαχτυλο ουτε σιδερακια.κι αν εχω ενα στραβο ειναι γιατι τοχα σπασει.η αδερφη μου δεν πιπιλαγε και φορεσε σιδερακια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ινκακι γιαυτο ακριβως μιλαγαμε για κολυμπξ και συγχρονισμενη.Τοχω ψαξει το θεμα και προσανατολιζομαι κι εγω για το ολυμπιακο γιατι εκει γυρω στην περιοχη κανει μονο το Αθηνα στα Βριλησσια πουναι αλλα ειναι με χλωριο και εγω θελω ναβρω με οζον.Στο ολυμπιακο εχει αλλα καλο ειναι να κλεισουμε απο νωρις θεση.Η παρος εκανε τη μικρη της αλλα αποτι καταλαβα απο μονη της γιατι ηταν αθλητρια συγχρονισμενης χρονια.Εκει στο ολυμπιακο κανουν και συγχρονισμενη για αργοτερα.Παντως εγω ηθελα απο καλοκαιρι αλλα δεν ξερω αν θα προλλαβω και με μετακομιση οποτε απο ΣεπτεμβρηΜηπως να παρω να ρωτησω απο τωρα?Μακαρι αν θες παμε μαζι.Αν και πρεπει να ρωτησω μηπως πρεπει ναναι και ο συζυγος επειδη ειναι δυο τα μωρα εσυ που μενεις?στειλε πμ

PN8Qp2.png

csXep2.png

η αληθεια ειναι οτι εθεσα το ερωτημα αυτο στον παιδιατρο.Τι ειναι προτιμοτερο?Δαχτυλο ή πιπιλα?Και η απαντηση ηταν δαχτυλο

Μα εννοειτε τοχεις παντου ευκαιρο και κοβεται ιπο ευκολα χαχα.Δαχτυλο και παλι δαχτυλο, αν ειναι να στραβωσουν τα δοντακια στραβωνουν και χωρις αυτο

PN8Qp2.png

csXep2.png

ki emena o adras mou pou pipilage mexri ta 6;exei super dontia!!!!!

athlitria sigxronikis kolimvisis i paros;aaaaaaaaaax treleome!!!!sigxaritiria!!!!!pou tin pas tin mikri;

elita sigoura tha xriasteis ki allo otomo !!!!!nomizo apo 6 minon kai pano ...

ego leo na tin ksekiniso apo septemvrio...

inka

AW3sp2.png

ki emena o adras mou pou pipilage mexri ta 6;exei super dontia!!!!!

athlitria sigxronikis kolimvisis i paros;aaaaaaaaaax treleome!!!!sigxaritiria!!!!!pou tin pas tin mikri;

elita sigoura tha xriasteis ki allo otomo !!!!!nomizo apo 6 minon kai pano ...

ego leo na tin ksekiniso apo septemvrio...

στο ολυμπιακο παιρνουν απο 6, στο αθηνα 11, στη γλυφαδα απο 4 αλλα ειναι μακρια πολυ.Στο ολυμπιακο σκεφτομαι .Εχει και στην ανοιξη αλλα παλι νομιζω μακρια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο εμάς!!!

Καρδούλα, μάς αφήνεις για Κύπρο? Είναι ένας πολύ καλός μας φίλος απο εκεί (καταγωγή). Λένε οτι είναι πολύ καλύτερα για να μεγαλώσεις παιδιά εκεί (ποιότητα ζωής).

Κατερινάκι, περαστικά στη μπουμπού σου. Περάσαμε κι εμείς τα ίδια επι μια εβδομάδα (απο Μ.Παρασκευή εως Κυριακή του Θωμά). Όλα θα πάνε καλά.

Ιωάννα, super τα παιδάκια σου! Έχουμε τα ίδια ρουχαλάκια για τα μπεμπάκια μας!!!

Ελίτα, πότε μετακομίζετε? Κλείσατε τελικά το σπίτι ή το σκέφτεστε ακόμα?

Ίνκα, σε καταλαβαίνω απόλυτα για το τραπέζωμα που έρχεται... Θέλω να κάνω κι εγώ για τον άντρα μου (έχει γενέθλια του Αγ. Γεωργίου) αλλά επειδή θα κάνουμε εμβόλιο την ίδια μέρα δεν ξέρω πως θα είναι η μικρή (φοβάμαι μήπως ανεβασει πυρετούλι και έχουμε γκρίνια), οπότε μάλλον θα το αναβαλλουμε....

Τελικά, με την επόμενη συνάντηση τι θα κάνουμε???

Θα κάνω μια προσπάθεια να ανεβάσω μερικές φωτος. Αν δεν τα καταφέρω θα τις περάσω στο facebook...

Φιλάκια!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ινκα τοβαλα στο γκουγκλ απεχουμε 3 χιλιομετρα περιπου σχετικα κοντα, με αμαξι κανα πενταλεπτο.ναι λιτσακι θα παμε την τετερτη να κανοβνισουμε προκαταβολες αλλα θα ξεκινησει νοικι τον ιουνη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...