Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια κι απο εμας.περστικα στη νυφουλα μου κατερινα.Τι εχει μωρε η μικρουλα!!!!Κοριτσια η μπεμπα εμαθες τον αντιχειρα. Μιλαμε γλυφει με τρελλη μανια και αποκοιμιεται μ ετο δαχτυυλο του αριστερου χεριου στο στομα. Τοχα και εγω μικρη μεχρι την Πεμπτη δημοτικου και ο γιος του αντρα μου τοκοψε περυσι.Πλακα εχει θα σας βαλω φωτο να τη δειτε.Ινκα θα σου στειλω πμ

PN8Qp2.png

csXep2.png

νΑ ΤΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΙΠΙΛΑ. μΕΧΡΙ ΧΤΕς ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙ ΑΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΓΛΥΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΠΙΠΙΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣpost-22755-14825440173607_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Σήμερα δεν έχω και πολλά κέφια, είναι και ο καιρός σκ*** και μου χαλάει την ψυχολογία..

Καταρχην ,Κατερίνα περαστικά, εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Ρε γμτ αυτό που με χαλάει περισσότερο από όλα είναι η παλιορουτίνα, αυτή η τσαγκαροδευτέρα..τώρα πήρα τον ντοκτορ να πάω να με δεί για την εγχείριση, τελικά μάλλον θα την κάνω ιδιωτικά να ξεμπερδεύω, που να περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο. Θα πάρω ξανά τηλ το απόγευμα για ραντεβού. Και πρέπει να κανονίσω με την πεθερά μου να έρθει να κρατήσει τα μωρά για να πάω..ουφ! Και μετά την εγχείριση δεν πρέπει λέει να σηκώνω βάρος για ένα μήνα!!Δλδ πρέπει να έχω κάποιον σπίτι νυχθημερόν..ούτε την μπέμπα μου είπε ο γιατρός..άντε να ξεμπερδεύουμε πριν πιάσουν οι πολλές ζέστες.Ρε κορίτσια, από όλο αυτό ξέρετε τι μέ τρομάζει περισσότερο??Η ολική αναισθησία..σκέφτομαι διάφορα του τύπου αν δεν ξυπνήσω και τέτοια..βλακείες λέω έ? Εχει κάνει καμμιά εγχείριση με ολική αναισθησία να μου πεί εμπειρίες???

Σκέφτομαι και την μανούλα μου, σήμερα κάνει μια εξέταση για μέτρηση οστικής πυκνότητας, την είπαν να την επαναλάβει ,ελπίζω και εύχομαι να είναι καλά νέα!

Καλό μεσημέρι να έχουμε, φιλάκια στα μπεμπάκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα μου μην φοβασαι.2 φορες εχω μπει στο χειρουργειο και πιστεψε με δεν ειναι τιποτα

θα κοιμηθείς σαν πουλακι και οταν ξυπνησεις θα εισαι περδικι!Εξαλου πια αυτες οι εγχειρησεις

ειναι ρουτινας.Οσο για την μανουλα σου νομιζω οτι η εξεταση αυτη ειναι για οστεοπορωση

μια χαρα θα ειναι μην ανησυχεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γυρισαμε κι εμεις!!!

Καλα ειναι η μπουμπου ευτυχως την ακροαστηκε η παιδιατρος τηςμετρησαμε και το οξυγονο να ειμαστε σιγουροι μια χαρα ειναι μονο συναχι εχει ευτυχως δεν εχουμε βρογχιολιτιδα μου ειπε να συνεχιζω να της βαζω συνεχεια ορο και να τραβαω τις μυξες και δεν χρειαζεται κανενα φαρμακο ουφφφφφ ευτυχως ηρεμησα!!!!

Ιωαννα μην φοβασαι τιποτα δεν ειναι η ολικη εχω κανει σκωληκοειδιτιδα και αμυγδαλες και τα 2 σε μεγαλη ηλικια και μια χαρα οπως τα λεει και η Ολγα κοιμασαι στο δευτερολεπτο σαν πουλακι και ολα καλα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

ελιτα φανταστική η μπουμπού σου;)

άντε πάλι καλά Κατερίνα ελπίζω να ξεμπουκώσετε σύντομα.

ιωαννα και εγώ έχω κάνει. δεν είναι τπτ. θα ξυπνήσεις και θα νομίζεις ότι δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά.

Κορίτσια η μπέμπα μου από χθες δεν πίνει πολυ γάλα και κλαίει οταν πάω να την πιέσω να το φάει ..Τι να έπαθε στα καλα καθούμενα;Την βλέπω και λίγο άτονη κοιμάται συνέχεια...θα πάρω τον παιδίατρο το απόγευμα .Ξέρει καμια σας τι μπορεί να είναι;

mz6Up2.png

Παρος εισαι απιστευτη με πολλα κρυφα ταλεντα.Ακους εκει και αθλητρια.θελω να μαθω και αλλα γιαυτο γιατι θα μου αρεσε για την κορη μου αργοτερα.

κοριτσια η μπεμπα με το που τη βαλω στο κρεββατι χωνει τη δαχτυλουμπα χαχα.εχει βρει το κολπο τωρα.πλακα εχει. εγω τοβαζα και κραταγα και ενα σεντονακι που το μυριζα πουχε το γουινι δε που και οταν μια φορα πηγα να κοιμηθω στηη γιαγια μου και τοχα ξεχασει εκανα σαν παλαβη και εστειλαν τη θεια μου σπιτι να παει να το παρει γιατι μου διναν αλλα και εγω δεν τα ηθελα , ηθελα το μπιχλοσεντονο πουτοχα απο την κουνια, τοτε πηγαινα πρωτη που εγινε αυτο.χαχα.μετα η μανα μου μου το πεταξε και ειχα χαλασει τον τοπο μεχρι που μι μερα στην πεμπτη δημοτικου εκει που πιπιλαγα και μυριζα μια κουβερτα λεω, τι βαρετο πουναι το δαχτυλο, βαρεθηκα να το πιπιλαω, δε θελω αλλο και τσουπ το σταματησα. γιυτο μην αγχωνεστε το κοβουν μονα τους οταν θαναι ετοιμα.εξαλλου ειχα αρχισει ν γινομαι γυναικα αφου 11μιση χρονων μουρθε περιοδος

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...