Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

paros μου εχω σταματησει περιπου 20 μερες τον θηλασμο.Γενικά δεν ειχα πολυ γαλα ομως απ'οτι καταλαβα μου ειχαν πει να παρω και λαθος θηλαστρο.

εκνευριστηκα εχθες οταν συνειδητοποιησα οτι τα μωρα μου δεν ειχαν κολικους οσο θηλαζα και απο την στιγμή που σταματησα ο ενας μικρουλης μου υποφερει

Οποτε ξεκινησα μαγια μπυρας και σε καθε γευμα βαζω εναλαξ στο στηθος μια τον εναν και μια τον αλλον και μετα μπιμπερο.

Βρηκα και απο ενα σαιτ το καταστημα που νικιαζει τα νοσοκομιακά θηλαστρα οποτε πρωι πρωι θα παρω τηλέφωνο

Για να δουμε θα καταφερω τιποτα γιατι με πηραν στο λαιμο τους οι μαιες που μου προτειναν το medela mini electric.Και το χρυσοπληρωσα κιολας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera

olga mou ta eipame kai sto msn. ypomonh kai kalh thelisi. emeis edw eimaste na se stiriksoume.

georgia mou kai egw etsi niotho. se euxaristw poly. edw tha eimai omws na ta leme.

episis protino koritsia na valoume mia statheri sinantisi to xrono etsi wste kai emeis pou tha eimaste apo makria na kanonizoume na rxomaste:) Pws leme teleutaia kuriakh tou Marth allazei i wra? Kapws etsi xe:P

καλημερα!!!!

τι κανετε? εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα αλλα ακομα μπουκωμενες και ετσι αποφασισα να την παω στην Παιδιατρικη του Μητερα να την δουνε λιγο να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα μου κανει καμια βρογχιολιτιδα ευτυχως τρωει και κοιμαται καλα παντως.

Ολγα εσενα που περασανε μπουκωμα ποσες μερες τους κρατησε? ειμαστε απο το Σαββατο ετσι:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

εμενα για να καταλαβεις ξεκινησε με απλο συναχη και απο την επομενη απο εκει που επινε 150 πηγε στα 50.Αφου εχασε 300γρ.Ειχε και βηχα.Γι'αυτο και τον πηγα αμεσως στον γιατρό.Δεν νομιζω να εχει κατι η ζουζουνα.Συναχωθηκε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ μακαρι γιατι ετσι που τηνβλεπω να κοιμαται συνεχεια και να ροχαλιζει με πιανει η ψυχη μου την εχω συνηθισει και ζωηρη ζωηρη και τρελαινομαι τελος παντων περιμενω να παει 12 να την ταισω και μετα εφυγα για το Μητερα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ναι γαμωτο μια σταλια μωρουλια αρρωστα.Υπεφερα σου λεω οταν μου αρρωστησαν.Καλα θα κανεις να την πας μονο και μονο για να ηρεμησεις.Μετα απλα εχε το νου σου μεχρι να της περασει.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ναι απλα μεσα στο σκ δεν ηθελα να την ταλαιπωρησω και ελεγα αστο μηπως περασει αλλα δεν παει αλλο ειμαι 3 βραδια αυπνη και καθο,μαι απο πανω της και μετραω αναπνοες καλυτερα να παω να ηρεμησω γιατι τα χω παιξει μια σταλια μωρο και ροχαλιζει σαν παλιογερος

ασε σε καταλαβαινω απολυτα.Και γω απο πανω του ημουν γιατι με την βροχιολιτιδα ειχε και δυσπνοια.Ασε που ωρες ωρες δεν καταλαβαινα αν αναπνεει και το σκουνταγα το παιδι μεχρι να κουνηθει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ουτε εμενα δινει η παιδιατρος με τιποτα μου ειπε μονο ορο και να τραβαω τις μυξες αν σημερα που θα την παω ακουσει βρογχιολιτιδα θα μας δωσει εισπνοες μαλλον

Καλημερα μωρακια και μανουλες!!!

Κατερινουλα σε καταλαβαινω απολυτα με τη μικρη! Εμενα ετρωγε 50 γρ. δε μπορουσε να καταπιει το τι κλαμα ειχα ριξει δε λεγεται εν το μεταξυ πειναγε και δε μπορουσε να φαει, δε μπορεις να τα βλεπεις να υποφερουν ειναι τοσο μικρακια μωρε!!Καλα κανεις και θα τη πας να ηρεμησεις και συ θα σου δωσουν και καμια συμβουλη για το συναχι!!! Πολλα περαστικα απο μας!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...