Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax bre koritsia..ayti i krisi!!

Emena o antras moy einai politikos mixanikos, edw kai 1 1/2 xrono to epaggelma einai se krisi, pou lefta gia oikodomes!Egw eimai gewponos, alla douleya me simbaseis, gia monimi thesi poli diskolo..ta exoda ayksanontai,ta esoda to antitheto..eytyxws i zwi edw einai pio oikonomiki apo apopsi enoikiou- plirwnoyme 400 eyrw gia 140 t.m- kai metakinisewn-pame me ta podia stis douleies- kai sigoyra pio poiotiki,alla opws kai na to kaneis 2 paidia exoun exoda pou oso pernaei o kairos auksanontai!

Alitheia poso pane oi paidikoi ston Athina??Egw plirwna 200 eyrw kserw einai poli xamili timi..

Auto pou blepw einai oti pleon arxizw na ipologizw polla pragmata, exw balei proteraiotita ta paidia kai gia emas an kai otan periseyei..gi ayto thelw kai na doulepsw to kalokairi re gmt!!!Eidomen omws..tipota den einai sigouro...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε!!

Καρδουλα θα φυγεις??? Δε ξερω ειναι σαν να φευγει ακρια ενας δικος μου ανθρωπος και μην σε χω δει ποτε!!! Να σας πανε ολα οπως τα ονειρευεστε σας ευχομαι ωραια θα ναι θα σαι και με δικους σου ανθρωπους ....μια χαρουλα!!!

Ελιτα, αν ενδιαφερεσαι ,ο νονος της ζουζουνας μου εχει μεταφορικη εταρεια!! Θα του πω για καλυτερη τιμη!!

Ιωαννα τα μωρακια σου ειναι πολυ γλυκουλια να τα χαιρεσαι!!!!

Κατερινουλα περαστικα στη νεραϊδουλα σου!!!!

Εμεις γυρισαμε απο πεθερα 6 το απογευμα, κυρια η κορη το ματι γαριδα, αλλα καθοταν στο καροτσι μια χαρα, βλεπετε ειχε πολλα θεματα να επεξεργαστει, δεν ηξερε ποιον να πρωτοκοιταξει, δεν εκλεισε ματι και τωρα ταχε παιξει και κοιματε!! Παω να φκιαξω την αποστειρωση!!

Ελιτα εμενα ο γιτρος μου ειπε να μη τη ξυπναω ας φαει λεει 4 γευματα τι γινετε τα χω δει ολα με τουε γιατρους!!!

Καληνυχτα κοπελες και γλυκα μωρακια!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε!!

Καρδουλα θα φυγεις??? Δε ξερω ειναι σαν να φευγει ακρια ενας δικος μου ανθρωπος και μην σε χω δει ποτε!!! Να σας πανε ολα οπως τα ονειρευεστε σας ευχομαι ωραια θα ναι θα σαι και με δικους σου ανθρωπους ....μια χαρουλα!!!

Ελιτα, αν ενδιαφερεσαι ,ο νονος της ζουζουνας μου εχει μεταφορικη εταρεια!! Θα του πω για καλυτερη τιμη!!

Ιωαννα τα μωρακια σου ειναι πολυ γλυκουλια να τα χαιρεσαι!!!!

Κατερινουλα περαστικα στη νεραϊδουλα σου!!!!

Εμεις γυρισαμε απο πεθερα 6 το απογευμα, κυρια η κορη το ματι γαριδα, αλλα καθοταν στο καροτσι μια χαρα, βλεπετε ειχε πολλα θεματα να επεξεργαστει, δεν ηξερε ποιον να πρωτοκοιταξει, δεν εκλεισε ματι και τωρα ταχε παιξει και κοιματε!! Παω να φκιαξω την αποστειρωση!!

Ελιτα εμενα ο γιτρος μου ειπε να μη τη ξυπναω ας φαει λεει 4 γευματα τι γινετε τα χω δει ολα με τουε γιατρους!!!

Καληνυχτα κοπελες και γλυκα μωρακια!!!!

ναι γιωργια μου γαι ρωτα τον και πες μου στειλε μου ενα πμ για να μου πεις στοιχεια και τι περιοχες εξυπηρετει, κανει και πακεταρισματα αν θες ?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ναι γιωργια μου γαι ρωτα τον και πες μου στειλε μου ενα πμ για να μου πεις στοιχεια και τι περιοχες εξυπηρετει, κανει και πακεταρισματα αν θες ?

Κανει και πακεταρισματα εχει και ανυψωτικο μηχανημα ολα πληρης!! Εξυπηρετει παντου ακομα και εκτος Αθηνων...... μεχρι και Σουφλι!! Εχει 6 φορτηγα ειναι μεγαλη εταιρεια!! Για να σου πω τιμη πρεπει να μου πεις τον οροφο που θα τα παρει και σε τι οροφο θα τα παει και τις περιοχες, αυτα τα στοιχεια θελει , το ξερω απο φιλους μου που τους εχει κανει τη μετακομιση!!!Αλλα μπορω να σου δωσω και το τηλ. του να μιλησεις η ιδια υπαρχει και αυτη η λυση!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Κανει και πακεταρισματα εχει και ανυψωτικο μηχανημα ολα πληρης!! Εξυπηρετει παντου ακομα και εκτος Αθηνων...... μεχρι και Σουφλι!! Εχει 6 φορτηγα ειναι μεγαλη εταιρεια!! Για να σου πω τιμη πρεπει να μου πεις τον οροφο που θα τα παρει και σε τι οροφο θα τα παει και τις περιοχες, αυτα τα στοιχεια θελει , το ξερω απο φιλους μου που τους εχει κανει τη μετακομιση!!!Αλλα μπορω να σου δωσω και το τηλ. του να μιλησεις η ιδια υπαρχει και αυτη η λυση!!

Γιωργια σουχω στειλει πμ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μανουλες και μπεμπάκια τι κανετε?

Εμεις ειμαστε καλα!Εχουμε ομως αρκετους κολικους και μας εδωσε ο γιατρός σιροπάκι

Επισης εγω ξεκινησα προσπάθειες επαναγαλακτισμου.Θα δειξει αν θα τα καταφερω

Ελιτακι μπαραβο βρε.Ωραιο το σπιτακι?Χαλάνδρι?Ερχεσαι πιο κοντα

Γιωργια σημερα το ειδα για την πλατεια.Θα παμε αλλη μερα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μανουλες και μπεμπάκια τι κανετε?

Εμεις ειμαστε καλα!Εχουμε ομως αρκετους κολικους και μας εδωσε ο γιατρός σιροπάκι

Επισης εγω ξεκινησα προσπάθειες επαναγαλακτισμου.Θα δειξει αν θα τα καταφερω

Ελιτακι μπαραβο βρε.Ωραιο το σπιτακι?Χαλάνδρι?Ερχεσαι πιο κοντα

Γιωργια σημερα το ειδα για την πλατεια.Θα παμε αλλη μερα!

ΟΛΓΙΤΣΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ. ΜΗΠΩςΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΕΛΕΝΤΑ. ΚΙ ΟΤΙ ΘΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΕΣ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...