Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε και εμεις

πηγαμε βολτα στην μαμα μου και ηρθαμε πριν απο λιγο.Η μπεμπε ειναι καλυτερα αλλα λιγο εξαντλημενη απο το συναχι και κοιμαται συνεχεια ευτυχως το ρουφηχτηρι εκανε κλη δουλεια και ψιλοξεμπουκωσε.

Ελιτα πολυ ωραιο ακουγετε αντε μην περιμενετε ελατε προς τα πανω και μετα ολο θα πηγαινουμε βολτα με τα μπεμπε.

Καρδουλα μονιμα θα πατε Κυπρο?

τι επαθε η μικρη μου αρωστησε το πουλακι μου?περαστικα σας.πηραμε και το κλεισαμε για απο ιουνη μαλλον η αν δεχτει και ιουλη. για ναχουμε χρονο ν οργανωθουμε. κοιτα αν ηταν για αγορα θα κοιταγαμε περισσοτερο αλλα στα νοικια αν βρεις κατι να σε ικανοποιει το κλεινεις γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και δε βρισκεις ευκολα κατι καλο που να εχει και ολα οσα ζητας, εμας μας αρεσε ο χωρος και η τιμη και η θεα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελιτα σου εστειλα 2μειλ με τις διαιτες πουμου ζητησες οτι θες ρωτα με ειναι 4 μερες η καθε μια αλλα τις κανεις 2 εβδομαδες μολις τελειωσεις και την 4η μερα ξαναρχιζεις την 1η

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

σευχαριστω τι αρχειο ειναι δεν ανοιγει.θα το κοιταξω μετα. για τον αντρα μου βασικα γιατι εγω τωρα που θηλαζω δε μπορω ακομα.χαχα θα κανω μετα αν δεν εχουμε τιποτα αλλο!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

katerina περαστικά σας

αχ μετακομίσεις ακούω, άντε να δω πότε θα ρθει και η δικιά μας η σειρά...

εγώ τα ψιλολόγια θα τα μαζέψουμε μόνοι μας, εταιρία θα ρθει να μαζέψει τα έπιπλα μόνο, είναι πολλά τα λεφτά αλλιώς

καρδούλα τόσο γρήγορα σκέφτεστε;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε για τα περαστικα!!!

ελιτα ειναι excel νομιζω εμενα το ανοιγει

καρδουλα πως και το αποφασισατε εχετε βρει δουλειες κλπεκει ? ειναι μεγαλη αποφαση αλλα πιστευω θα βελτιωσετε το επιπεδο ζωης σας στην Κυπρο ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα εκει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Katerina dioristika epitelous meta apo 10 xronia. Episis einai poly pio eukolo genika na vreis douleia ekei pleon para edw. Skepsou oti mas xrostane lefta edw apo douleies edw kai enamisi xrono kai den exoume dei oute ena euro akoma. Me to mwro den paei allo auth h katastash.

Αντε μπραβο για το διορισμο εχεις δικιο η κατασταση εδω εχει φτασει στο απροχωρητο αυτο συζητουσαμε πριν λιγες μερες με τον αντραμου, η εταιρεια που δουλευει ειναι μεγαλη πολυεθνικη και υπαρχει μια περιπτωση να του κανουν προταση για μια δουλεια στο εξωτερικο μαλλον Ολλανδια για 2 χρονια , πριν δεν θα το συζητουσα αλλα τωρα με δεδομενα την εδω κατασταση και τα λεφτα που θα ειναι πολυ καλα το σκεφτομαστε σοβαρα πλεον

Katerina dioristika epitelous meta apo 10 xronia. Episis einai poly pio eukolo genika na vreis douleia ekei pleon para edw. Skepsou oti mas xrostane lefta edw apo douleies edw kai enamisi xrono kai den exoume dei oute ena euro akoma. Me to mwro den paei allo auth h katastash.
καρδουλα εκπαιδευτικος εισαι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αντε μπραβο για το διορισμο εχεις δικιο η κατασταση εδω εχει φτασει στο απροχωρητο αυτο συζητουσαμε πριν λιγες μερες με τον αντραμου, η εταιρεια που δουλευει ειναι μεγαλη πολυεθνικη και υπαρχει μια περιπτωση να του κανουν προταση για μια δουλεια στο εξωτερικο μαλλον Ολλανδια για 2 χρονια , πριν δεν θα το συζητουσα αλλα τωρα με δεδομενα την εδω κατασταση και τα λεφτα που θα ειναι πολυ καλα το σκεφτομαστε σοβαρα πλεον

κατερινα και ο αντρας μου συζηταγαμε για βρυξελλες για εθνικος εμπειρογνωμονας ετσι για 2 με 3 χρονια γαιτι εδω ελλαδα δυσκολα αλλα γενικα δυσκολη αποφαση. τελικα διοικηση επιχειρησεων τελειωσε με μεταπτυχιακα σε αμερικη οχι δημοσιες σχεσεις που σουχα πει

PN8Qp2.png

csXep2.png

ασε μην το συζητας ολοι υπερχρεωμενοι ειμαστε, γενικα.σε λιγο θα μαυριζουν ολοι στον τειρεσια και θα τα αφηνουν να τα φανε οι τραπεζες. μη γελας πολλοι τοχουν κανει.εδω το σπιτι πουχω δανειο 800 και ευρω για 40 χρονια και λεμε δεν το αφηνουμε να το παρει η τραπεζα?αλλα μετα σκεφτεσια και τα παιδια σου, ναχουν κατι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...