Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ελίτα σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω πάθει κλειστοφοβία εδώ μέσα, πέρνα εσύ να περάσω εγώ είμαστε, έχω μάθει και πετάω ενώ κρατούσα τα πάντα αλλά τι να κάνω...

τώρα πρέπει να σηκώσω τα χειμωνιάτικα να τα πάω στην πεθερά και να φέρω τα καλοκαιρινά

όντως και τα κοινόχρηστα πολλά ειδικά στα οροφοδιαμερίσματα

κι εγώ θέλω να κάνω τραπέζια...μου αρέσει αλλά στο καινούριο το σπίτι, εδώ με τίποτα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!!!

εχθες ολη μερα ρουφαγα μυξες ητανε πολυ μπουκωμενη η ζουζου και πηγα και πηρα ενα συστημα που τραβαει μυξες το otrisalin και ολη μερα αυτο εκανα εβαζα ορο και μετα τραβαγα μυξες , καπου την αρπαξαμε γμτ ευτυχως ομως μονο μπουκωμα εχει αντε να δουμε πως θα παμε και σημερα.

Συμπεθερα πλακα κανεις...... Υπαρχει τετοια περιπτωση?????? Παρε καλε ενα τεστ να εισαι σιγουρη:D:D:D:D

Σταματηστε καλε να μιλατε για φαγητα , παγωτα κλπ κλπ πειναααααααω δεν αντεχω αλλο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Πρεπει να περασατε πολυ ωραια στη συναντηση, "ζηλεψαμε" ολες.... Μαμικουλ, θα το κανονισουμε και εδω στα βορεια αλλα προς το παρον μου ειναι λιγο δυσκολο.

Κατα τα αλλα, η μπουμπουκιτσα μου ειναι καλα αν εξαιρεσουμε ενα μικρομπουκωματακι αλλα θα παμε στην παιδιατρο σημερα για την εξεταση του μηνα και θα δουμε...

Τα μεγαλα πηγαν εκδρομουλα με τον μπαμπα τους αλλα δεν ακολουθησαμε και μεις γιατι εχει πολυ υγρασια και ειπα να μην το παρακανουμε.

Οσο για τη μικρουλα εγω την εχω ψιλοκακομαθει με αγκαλιες, δεν αντεχω ρε κοριτσια ειναι τοσο γλυκια και δεν μπορω να αντισταθω και να την αφηνω να κλαιει... Ακομα και τα αδελφακια της τη λυπουνται και οταν δεν ησυχαζει μου ζητανε να την παρω αγκαλιτσα! Ετσι κι αλλιως θελω να την χαρω οσο μπορω, μετα απο κανα χρονο ουτε λιγο δεν θα καθονται...

Και τελος αν ξαναμιλησει καμια σας για κιλα.... Σαν να μην γεννησατε ειστε εκτος και αν τις περασατε απο το φοτοσοπ....

Διαφημίσεις

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ, ΜΑΜ ΚΑΙ ΛΟΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, 150, ΕΙΧΕ ΘΕΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ 5Ο ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ, Η ΑΠΟΘΗΚΗ 40 ΤΜ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΟΝΤΡΙ ΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΕΡΑΣ 10ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΧΟΥΜΕ ΠΩς ΤΟΧΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟΣ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΙΠΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΝΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ.ΑΥΤΑ, ΑΥΑΕΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.Α ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖ ΕΙΧΕ.ΟΠΟΤΕ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

PN8Qp2.png

csXep2.png

τΟ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΩΡΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΤΡΥΦΟΓΥΡΙΣΤΕΣ.αΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ.μΑΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ.850 ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχ ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ.ΑΧ ΑΝΑΣΑΝΑ ΑΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΣΠΙΤΙ ΝΟΤΙΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑΚΑΤΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΕΣ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΧΑΧΑ!!!!!!ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ, ΜΕΤΑ, ΑΝΕΒΗΚΑ ΑΘΗΝΑ, ΜΕΤΑ Ν.ΙΩΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΒΟΡΕΙΑ.ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ οσο σκεφτομαι μετακομιση τρελαινομαι απαππα αλλα τι να κανουμε δε χωραμε .Θυμαστε τις φωτος απο το παιδικο?ε δε θελω να τα βαλω πια εκει ειναι τοσο στριμοκωλα πια με τις δυο κουνιες και οταν ερχεται ο πιτσιρικας κοιμαται στο σαλονι το παιδακι κριμα ειναι, σεντονια στους καναπεδες ασε.απαπα ζαλιστικα.mummycool δεν ξερω θα περιμενω καμοια βδομαδα και θα κανω τεστ να μου φυγει το αγχος.τοσο γρηγορα ομως γινεται. αληθεια αν εχεις κανει καισαρικη εχει φτιαξει η μητρα για να ξαναπιασεις τοσο γρηγορα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

. αληθεια αν εχεις κανει καισαρικη εχει φτιαξει η μητρα για να ξαναπιασεις τοσο γρηγορα?

Min anisixeis, apo ayti tin apopsi eisai etoimopolemi!Oson afora ta igra, mipws eisai se imeres woorixias??

Dld eixes kanonika periodo kai gi ayton ton mina den exeis? I den eixes katholou apo otan gennises?? Pantws an eisai...mporei oyte xrono na min exoun diafora ta paidakia sou!!Kalo e????

kali metakomisi Elitaaaa..kouragio!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.σΤΙΣ 29 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ, Η ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑΧΩ ΤΩΡΑ ΩΟΡΡΥΞΙΑ ΧΑΧΑ!!!!ΕΙΔΕΣ ΑΣΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑΜΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΙΟΥΛΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΑΧ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΤΡΙΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα κοριτσια!!!

τελειες οι φωτο απο την συναντηση!!! κριμα δεν μπορεσα οχι μονο να ερθω αλλα ουτε να μπορεσω να βρω χρονο να σας διαβασω κ να σας γραψω...καλα πως τα προλαβαινετε ολα???? ελπιζω την επομενη φορα

αυριο ξεκιναω δουλεια ... ειμαι η πρωτη εεε?? μου ερχεται να παραιτηθω ειμαι πολυ χαλια... ασε κ που σωματικα ακομα παιρνω τις σκατοαντιβιωσεις κ εχω τρελες ζαλαδες.. ο αντρας μου λεει οτι θα μου κανει καλο θα επανελθω σιγα σιγα...τον μπεμπακο που θα αφησω πισω σκεφτομαι...γενικα εχω απογοητευτει γιατι μετα την γεννα μου εχουν σκασει 1002 θεματα με την υγεια μου..ολα τα βρηκανε παντως πριν μπω χειρουργειο δεν εχω παραπονο...

ελιτα γιατι δεν κοιτας κ εδω γλυκα νερα για μεζονετα που ψαχνεις? ειναι ολες καινουργιες πολυ ωραια κ οικογενειακη περιοχη ... απο την αποψη οτι σχεδον παντου μενουν νεα ζευγαρια που τωρα ξεκινανε...στην γειτονια εχουμε 5 μπεμπακια

σιγουρα τα περισσοτερα ειναι προς πωληση αλλα νοικιαζονται κιολας

σας φιλω...θα ερθουν φιλοι με εναν μπομπιρακο επισης, πρεπει να ταισω το μικρο κ να ετοιμαστω

χχχ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ydroxoaki, min apogoiteyesai!Kai egw pisteyw pws tha sou kanei kalo, pisteyw se oles mas tha ekane kalo na gyrnousame sta "kathikonta" mas pro mitrotitas, an bebaia exeis kapoion pou empisteyesai na soy filaei to mwraki...min anisixeis,oso pio xaroumeni i mama, toso pio xaroumeno kai to mwro, kanonas aparabatos!!

Elita eyxaristw!Ta dika sou pantws einai ta pio zouzouniarika..mas pernate kai enan xrono blepeis!:D:D:D:D:D:D episis, nomizw pws einai idia esy!!!;););)

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...