Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!Σήμερα δεν ξύπνησα την μπέμπα το βράδυ ανα τετράωρο και κοιμήθηκε από τις 10 ως τις 3.30 πεντέμιση ώρες και από τις 3.30 ως 8.30!

Από εδώ και πέρα λέω να την αφήνω να κοψουμε σιγά σιγά το μεταμεσονύχτιο γεύμα .Εσείς κορίτσια πως το κόψατε΄;

Mummycool εννοείται οτι θα συναντηθούμε για να οργανωθούμε και εμείς ,πόσες είμαστε;Εξάλλου τον βεντούζα τον θέλουμε για γαμπρό οπότε θα έχουμε πολλές συναντήσεις λόγω έρωτα!!!

Μονοι μας οπως η μπεμπα σου στην αρχη απλα σταματησα να τα ξυπναω αφου ειχαν αναγκη απο υπνο .Καποιες φορες πουχαμε ξεραθει ολοι ο μπεμπης κοιμοταν 11 ωρες σερι αλλα τωρα αν με ξυπναει η μπεμπα που παντα ξυπναει νωριτερα τον σηκωνω και αυτον γιστι ειναι πολλες ωρες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα θα παμε να δουμε 3 σπιτια αν ακια ισως το ενα να νοικιαστηκε γιατι ειχαν βγαλει την αγγελια χτες. Η αληθεια ειναι πως ειδαμε κι ενα τετερτο στον αγ. στεφανο 26ο τμ το οποιο ειναι πολυ καλοφτιαγμενο παρα πολυ ωραιο και το δεινουν οσο δεινουν αλλοι τα μισα τετραγωνικα σε πολυκατοικιες. Αυτο ειναι ανεξαρτητη μεζονετα. Δεν ξερω περιμενουμε να μας παρει ο μεσιτης γιατι. Στα αλλα ειναι ιδιωτες και το προτειμαμε αλλα γιαυτο ειναι τοσο ωραιο και θα κανουμε εξαιρεση.Ειναι λιγο μακρια αλλα αποτι ξερω το τρενο κανει 20 λεπτα μεχρι αθηνα. Δεν ξερω ακομα τα σκεφτομαστε ολα

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita σκέψου και τη θέρμανση που θα πληρώνεις για τις αυτόνομες μεζονέτες, το πετρέλαιο έχει πάει στα ύψη

260 τμ είναι πάρα πολλά...

έχεις καθυστέρηση;;; πλάκα κάνεις!

i1lzp2.png

elita σκέψου και τη θέρμανση που θα πληρώνεις για τις αυτόνομες μεζονέτες, το πετρέλαιο έχει πάει στα ύψη

260 τμ είναι πάρα πολλά...

έχεις καθυστέρηση;;; πλάκα κάνεις!

εναιι και αυτο. τι να σου πω κοιταμε διαφορα.μας χαλανε ομως και τα 200ευρω κοινοχρηστα σε πολυκατοικιες.αυτα που θα δουμε σημερα ειναι μικροτερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalimera !!!!

po,po nysta...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

emis xtes fagame pagoto gia mesimeriano kai pagoto gia vradino....eytixos to mesimeri tha pame palia agora gia fagito ..leme tora ...

pernoume ta movenpick to creme brulee!!!kolasi koritsia kolasi!!!!exei kai mikra kipelakia ton 250 thermidon!!!!!!..nomizo aresei kai stin foufoula giati me roufaei me treli lemargia!!!!eidika xtes ...aspro pato me ekane!!!!!..kai simera pamela!!!!!

georgia ,tha kano trapezi.kathe xrono kanoume"passxa" tou agiou georgiou exei ginei paradosi ....eytixos den kano polla ego.to arni to analamvanei o babas tou giorgou i mama kanei 2 fagita(pita kai frigadelia)kai vafei kai avga.

ego kano patates ston fourno salates motsarelakia me ntomatinia aki tetia bliblikia.alla to zori einai to service...einai 25 atoma ta 10 einai gerontia...olo to soi tou diladi...nai...kai tha vgoun kai sta balkonia kai prepei na to glipso to spiti olo....

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια πολυ μουχει λειψει.τετοια μαζωξη. εμεις εδω μας λενε ναρθουν να μας δουν και τους λεμε εξω.φανταζεστε γιατι ετσι γιατι ειμαστε ενα αχουρι, κουνιες, καλαθουνες, καθισματα, ρηλαξ, πρεσσα για σιδερο μερουχα ολα στο σαλονι, παμπερς, μωρομαντηλα, ζυγοι αστα να πανε. μετα μουλες τι το θελω το μεγαλο σπιτι.εμ εγω μεγαλωσα επαρχια και ειχαμε απλα, εδω τα σπιτια ειναι τρυπες!!!εχτες ηρθε η αδερφη μου απροειδοποιητα και μας ελουσε κρυος ιδρωτας, ευτυχως πουδεν ηταν κανας ξενος και ηταν η αδερφη μου.Φαντασου ειχαμε και ενα ελλειπτικο εξω στο μπαλκονι.Χτες το βαλε μπρος ο αντρας μου αντε να δουμε λεω να κανω να με βλεπουν και οι γειτονες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalimeraaaa

nista kanei kai edo inka ! poli nista kai poli kourasi alla oxi apo to bebe

ex8es eixame kai to krebati tou adelfou kai riksame toska8ari mou pano kai ayto xamogelage xaxaxa 8a gemisoun agoria xaxaxa

kai simera ton edosa stin 8eia mou ( kala min fantasteite kamia megali , einai tis mama mou adelfi kai me pernaei ena xrono) gia na kano kamia doulitsa den exoume na foresoume tpt, afou mono pleno ayti tin ebdomada ..sidero den exo balei akoma !!!!!

elitaaaaaaa ti akouo ??? paizei tetoia periptosi ?????

inkaki kala kouragia me tis giortes ...alla enan ton exete na min ton gortasete ton mpampa sas ??

koritsia eimai poli xaroumeni simera , exoume mia kopela apo ta meri mas pou genise paramones tou pasxa kai den ksero ti akribos alla kapoia blakeia egine kai tokoritsaki tis kindineye akoma kai na min zisei ....alllllaaaaaaaaaaaaaa eida ex8es stis mamades apriliou pos ekane i panagitsa to 8auma tis kai tokoritsaki mas 8a zisei ....

ax ! tis eixa sto mialo mou oles aytes tis meres kai den iksera kai ti ginete alla pragmatika eixame poliiiiiii euxarista nea!! ouf !!!

sas afino pao na kano tis doyleies mou giati to ska8ari 8a peinasei kai 8a mou to feroun gia mam se ligo ! na prolabo i dolia mana!!

Διαφημίσεις

kalimera !!!!

po,po nysta...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

emis xtes fagame pagoto gia mesimeriano kai pagoto gia vradino....eytixos to mesimeri tha pame palia agora gia fagito ..leme tora ...

pernoume ta movenpick to creme brulee!!!kolasi koritsia kolasi!!!!exei kai mikra kipelakia ton 250 thermidon!!!!!!..nomizo aresei kai stin foufoula giati me roufaei me treli lemargia!!!!eidika xtes ...aspro pato me ekane!!!!!..kai simera pamela!!!!!

georgia ,tha kano trapezi.kathe xrono kanoume"passxa" tou agiou georgiou exei ginei paradosi ....eytixos den kano polla ego.to arni to analamvanei o babas tou giorgou i mama kanei 2 fagita(pita kai frigadelia)kai vafei kai avga.

ego kano patates ston fourno salates motsarelakia me ntomatinia aki tetia bliblikia.alla to zori einai to service...einai 25 atoma ta 10 einai gerontia...olo to soi tou diladi...nai...kai tha vgoun kai sta balkonia kai prepei na to glipso to spiti olo....

Καλημερα!!!!! μονο να ουρλιαξω μπορω ααααααααααααααααααααααα τπτ αλλο!!! Και ποσο σε καταλαβαινω εχω να σου πω πολυυυυυυυυυυυυ ομως ! Καλα εκανα Χριστουγεννα για τον αντρα( ενα τραπεζι για τα γεροντια που φευγανε απ' το πρωι στις 10 τη νυχτα ελεος) και ενα αλλο για τους φιλους την αλλη μερα των Χριστουγεννων και στη γιορτη μου τα ιδια!!! Καλα του φιλους μας ουτε και ξερω ποσες φορες το χρονο του τραπεζωνα αλλα μου αρεσε!!! Γενικα δε μ΄αρεσει να κανω προχειρα πραγματα και προτιμω μα μη κανω τπτ και δε θελω να στερηθω και τη μπεμπα καθολου φετος απ΄του χρονου που θαναι μεγαλη να με βοηθαει κιολας μπουχαααχα!! Παρεπιπτοντως περασα τρελη νυχτα μιας που κοιμοταν το μπεμπε super!! λειτουργησε το συστημα χωρις πολυ πονο αντα να θυμηθουμε τα παλια μας!! Πολλα ποκαταρτικα ινκα για δοκιμασε!!!! φιλακι στη φουφουλα!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

α ναι δεν μουχει ερθει περιοδος ακομα. τους προηγουμενουν μηνες ειχα παντα ισως βεβαια τωρα θηλαζω και πιο πολυ, δεν ξερω εχω και πολλα υγρα και κατι μου θυμιζει αυτο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλεεεεεεε καλημερα σας ειπα ομορφη μερα για βολτες παω πεθερα εχει κουνελι στιφαδο!! Το στιφαδο το τρωω οι ατακες της πεθερας δεν καταπινονται με τπτ ειμαι και γαϊδουρα δε φτανει που θα με ταϊσει!!!

Φιλακια στα μπεμπε!!!! οι φωτογραφιες τελειες και κουκλες για μια ακομη φορα το λεω

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

το πα στον αντρα μου και λεει μπα μα μου σου του και οταν πηγαμε σουπερ μαρκετ πηγα να παρω αρακα και μου λεει κι αν εισαι εγκυος?μπα του λεω τωρα σε ενοιαξε, το σκεφτηκες>δεν κανει μου λεει να φας αρακα.γιατι κατι λενε για αποβολες. και τον κοροιδευα μετα γιατι στην αρχη εκανε τον αδιαφορο. εντωμεταξυ θυμαμαι που τοτε που εμεινα εγκυος πριν καθε μηνα εκανα τεστ τωρα ουτε που δινω σημασια λες να το καταλαβω αμα αρχιζω να φουσκωνω?παναγιτσα μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...