Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kala eiste thees xaxa.

katerina ti pathate kale? mipos einai alergiko?

poia skoni vre ioanna mou. egw giati den proseksa tpt. vghkame kanonika th volta mas simera ena 2wraki sto parkaki apenanti mas. kapote voltara monh mou me th kilara mou tora voltaro me to mpempako mou. pws perase etsi o kairos.

theika ta papoutsakia. kala deste kai autes tis kaltsoules http://bambinorock.com/store/viewItem.asp?cursor=1&idProduct=996

σιλβή να κανονίσουμε κι εμείς συνάντηση!!! άντε γιατί ζήλεψα!! georghar και riaili τι λέτε;; έχουμε άλλη βορειοελαδίτισσα; δε νομίζω

α και τώρα που το θυμήθηκα

http://www.tsmede.eu/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%9A%CE%A5%CE%A4/%CE%95%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/tabid/280/language/el-GR/Default.aspx

διάβασε εδώ για τις αποδείξεις των γιατρών για το ΤΣΜΕΔΕ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

gia to allo sabbato ego den mporo exo trapezi gia ton giorgo...alla kanoniste opote thelete ..oles diskolo na ta kataferoume...

ινκα θα μαγειρεψεις??? εγω δε κανω τπτ, οποιος ερθει, απ΄εξω φαγητακι(αν μενει για φαγητο) και γλυκο, ποτο και τα σχετικα!!! βαριεμαι απαππαα!!!! ανεπροκοπη!! αρκετα τους τραπεζωσα!! Το χω πει μεχρι να γυρισω στη δουλεια θα ασχολουμαι μονο με τη ζουζουνιτσα μου τπτ αλλο!! θελω να τη χορτασω!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kala eiste thees xaxa.

katerina ti pathate kale? mipos einai alergiko?

poia skoni vre ioanna mou. egw giati den proseksa tpt. vghkame kanonika th volta mas simera ena 2wraki sto parkaki apenanti mas. kapote voltara monh mou me th kilara mou tora voltaro me to mpempako mou. pws perase etsi o kairos.

theika ta papoutsakia. kala deste kai autes tis kaltsoules http://bambinorock.com/store/viewItem.asp?cursor=1&idProduct=996

Kalimeroudia!!!I mpempa mou ksipnise 7 para...:)

Ennow tin skoni stin Kriti..;) epeidi eimaste teleiws Notia, me ton paramikro Notia mas erxetai amesws...

Koritsia, wraia ta papoutsakia, alla gia ..bathia portofolia!Pistepste me, oute enan mina den tha ta foresei, idiaitera twra pou kalokairiazei..kai genika na to skefteste ayto oi prwtomanoules otan pswnizete, kalitera 1 noumero megalitero, na to foresoun kai ligo perissotero. Mexri na pane peripou 12 minwn, kathe dimino allazoun gkarntarompa ta mwroulia, megalo kostos. Gia ta papoutsakia na prosexete, min pairnete apo twra gia tou xronou, den gnwrizete ti rithmo anaptixis exei to paidaki sas kai etsi mporei na min ta foresei pote!

Kati allo twra pou thimithika apo proxthes..eseis pou thilazete bre koritsia, min kanete diaites oti na nai. O thilasmos kaiei polles thermides etsi gnwrizw, peripou 150-200 tin fora. Gi ayto kai i Elita pou elege oti peinaei..logiko einai!!

Den sigkrineste me kopeles pou den thilazoun!Kalitera na rwtisete kapoion eidiko..gnwmi mou!:)

Kalimera na exoume!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!

Για την επόμενη συνάντηση, ας πει η καθεμία πότε μπορεί για να δούμε τελικα πότε θα την κάνουμε!

Είδα τις φωτος, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ καμία και αναφερθει στο θέμα των κιλών, ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΑ!!!! Ακούτε?????

Φιλάκια!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

που θα πάει καλέ θα τα χάσουμε όλες τα κιλά! στο χέρι μας είναι! (ξύπνησα αισιόδοξη σήμερα, άντε να δούμε)

ιωάννα καλά θα ταν να χάναμε 200 τη φορά, δυστυχώς χάνουμε μόνο 250-500 τη μέρα όμως, κάτι είναι κι αυτό.

βρε κορίτσια με παρεξηγήσατε, όταν λέω δίαιτα δεν εννοώ κοτόπουλο και σαλάτα χωρίς λάδι, εννοώ κόβουμε τα γλυκά, τα τηγανητά, τα λιπαρά, τις καταχρήσεις, το άπειρο ψωμί και τα τσιμπολογήματα, τρώμε σωστά και υγιεινά

ξεκουράστηκα πολύ, βασικά το σώμα μου κουράζεται πολύ πολύ εύκολα, μάλλον από την αγυμνασιά

ακούμε τη λιλιπούπολη! δεν είμαστε ζουλού δεν είμαστε παπούα....

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Σήμερα δεν ξύπνησα την μπέμπα το βράδυ ανα τετράωρο και κοιμήθηκε από τις 10 ως τις 3.30 πεντέμιση ώρες και από τις 3.30 ως 8.30!

Από εδώ και πέρα λέω να την αφήνω να κοψουμε σιγά σιγά το μεταμεσονύχτιο γεύμα .Εσείς κορίτσια πως το κόψατε΄;

Mummycool εννοείται οτι θα συναντηθούμε για να οργανωθούμε και εμείς ,πόσες είμαστε;Εξάλλου τον βεντούζα τον θέλουμε για γαμπρό οπότε θα έχουμε πολλές συναντήσεις λόγω έρωτα!!!

mz6Up2.png

Kalhmera.Νυσταζω.Η μπεμπα και μενα 7 παρα για μαμ, και τωρα ξανα παλι. Ο μπεμπης δεν ξυπναγε και τον ξυπνησα εγω γιατι εκλεισε 8αωρο και ειναι πολλες ωρες.

Ιωαννα εγω δεν κανω διαιτα αλλα ο αντρας μου θαθελε να τον βαλω λιγο σε προγραμμα.Εγω τρωωω τα παντα και προχτες στη συναντηση ειχα παρει τον μακιατο με εξτρα καραμελ σοσ χαχαα!!!!!!το λαιτ γαλα με μαρανε.και τωρα που σηκωθηκα ειχα ξελιγωθει παλι μασουλαω.Κοριτσια αν ειμαι εγκυος πως θα το καταλαβω?Ασε τοδα και στον υπνο μου και ξυπνησα ανησυχη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...