Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι να κανοινισουμε συναντηση τωρα νοτια...ειναι ωραια τωρα που εχει κ καλο καιρο!

αν κ σημερα ειαι χαλια ετσι; ασχημη η ατμοσφαιρα εξω πολυ..κ πολυ σκονη ε; ή μου φαινεται;

Ναι Ιωαννα ειχε παρει την φωτο ..κ οπως την κραταγε...για να παιξει..τσουπ..παρτη την φατσα μου...

κ εγω εβγαλα ...αλλα πως τις στελνετε ομως ρε κοριτσια; Ελιταααααααααα;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον συνεδεσε την φωτογραφικη η την καρτα με υπολογιστη. Πατα απαντηση και γραψε κατι, πατα πανω στο συνδετιρακι που λεει επισυναψη, και ανεβασε το αρχειο απο την καρτουλα σου, αρκει να μην ειναι μεγαλο το αρχειο γιατι βγαζει ερορ,αν ξερεις να τις στελνεις με μειλ στειλτες σε μενα να της εμφανισω.

στο στελνω σε πμ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια είστε κούκλες και εσείς και τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!Ζηλεύουμε και εμείς !!!!Και μην ξανακούσω καμια να παραπονιέται για κιλά γιατι θα τα πάρω ...........όλες μοντελάκια είστε τι να πω κι εγω΄΄΄΄η πιο παχουλή είμαι χωρίς συζήτηση!

Mummycool πρεπει να κανονίσουμε να κατέβουμε και εμείς Αθήνα......δεν γίνετε .,

΄

mz6Up2.png

Κορίτσια είστε κούκλες και εσείς και τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!Ζηλεύουμε και εμείς !!!!Και μην ξανακούσω καμια να παραπονιέται για κιλά γιατι θα τα πάρω ...........όλες μοντελάκια είστε τι να πω κι εγω΄΄΄΄η πιο παχουλή είμαι χωρίς συζήτηση!

Mummycool πρεπει να κανονίσουμε να κατέβουμε και εμείς Αθήνα......δεν γίνετε .,

΄

Ναι βρε κοριτσια να ερθετε. Εγω θαθελα πολυ να ρθω πανω μουχει λειψει η θεσσαλονικη. Περσι τετοια εποχη ειχα ερθει με τον αντρς μου και μεναμε εκει στη μονη λαζαριστων σενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο πολυ με αρεσε. Δυο φορες εχουμε μεινει εκει.Και απεναντι εχει ενα ιταλικο εστιατοριο, τρατορια κατι τετοιο πολυ ρομαντικα!!!!ααχχχχ!αρχισε να με πιανει η ανοιξη ειναι η εποχη της αναπαραγωγης χαχα!!!!Περσι τον μαη εμεινα εγκυος ε κι εσεις τοτε χαχα!!!!!Τοχαμε ριξει στο αθλημα!!!!χτες ολο πονηρα ινειρα εβλεπα και οχι οτι δεν ημουν φαγωμενη:tongue:

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Nai bre paidi mou..twra perimenw kati dematakia apo ollipops.com kai mytoys.de, pisteyw na erthoun Deytera, exw paraggeilei papoutsakia tis mpempas kai rouxa toy Nikola...ax bre paidi mou ola tha mas ta fane!Gia emena thelw edw kai 2 ebdomades na parw papoutsia, den mou aresei tipota, kai etsi ta pairnw ola sta paidakia mou...ouf!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ επιτελους απο το πρωι τωρα ηρεμησε λιγακι... Λετε να ειναι ακομα απο το εμβολιο η γκρινια? Η μηπως στεναχωρηθηκε που δεν ηρθαμε μαζι σας για καφεδακι??? (χιχιχιχι....)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Μωλις εφαγα παγωτο η χοντρη...

μα δεν αντεξα αλλο ρε κοριτσια...ολη την βδομαδα διαιτα..ε; λυσαξα η μανααααααααααααα....

παρος ακουςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;; δεν ηπια τον καραμελ εχτες..αλλα σημερα την εκανα την αταξια...γκρρρρρρρρρρ

κ το κακο ειναι οτι εχω κ αλλο στην καταψυξη...πηρα η ορκα 3 διαφορετικες γευσεις..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

τι λετε καλε για παγωτα και γαλακτομπουρεκα και ειμαι σε διαιτα ζηλευωωωωωωωωωω!!!!

Η ινκα ανεβασε τις φωτο στο fb τωρα τις ειδα

Εμεις συνεχιζουμε να εχουμε μυξες απο το πρωι βαζω συνεχεια ορο και τις τραβαω με το otrisalin ελπιζω να εχουμε ηρεμο βραδυ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...