Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να κανω και το κοτσομπολιο μου εεεε!!! Ειστε πολυ ωραιες και σεξι μαμαδες.......

τα μπεμπακια κουκλακια εννοειιιιιταιιιιι

ινκα μονη σου την εκανες τη φουφουλα, αντε στον υπνο τον επιασες που λενε! οχι σαν εμενα που κοιμομουνα του καλου καιρου και δε μου μοιαζει καθολου!!!!

Σας συστησα και στον αντρα μου, να σας ξερει, την επομενη φορα που θα συναντηθουμε με το καλο θα του κανω test!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω ειμαι μεσα για τον Φλοισβο αν δεν φυγουμε τελικα το επομενο σκ.

ινκα το μειλ δεν μου εχει ερθει δεν ξερω γιατι..

Συμπεθερα πες τα και στις υπολοιπες που γκρινιαζουν οτι εχουν ζωηρα μωρακια νομιζω οτι η τσαουσα η δικια μου ειναι η χειροτερη ολων:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalhmera kai apo mas,

kale super eisaste zhleuw. inka ante vale ki alles photo. re koritsia eseis thelete na mas peite oti gennisate mazi mas? xaxa. pou einai ta kila sas? kala ama sas dei o antras mou tha arxisei th mourmoura gia ta kila mou lol. ax apo simera prepei na to rapsw gia ta kala xaxaxaxa.

ante kanoniste kamia nea sinantisi tora pou exei kai oraies meres se kanena anoixto xwro na rthoume kai emeis:)

Διαφημίσεις

Η inka εχει τις πιο πολλές!!! Ινκα στειλτες μου και εμένα pleaseeeee!!!!

Κορίτσια είμαι μέσα για συνάντηση ομως please oχι την άλλη Κυριακή... Έχω βάπτιση στις 12:00 ή τουλάχιστον ας το κάνουμε απογευμα που θα έχει λιγότερη ζέστη και ήλιο... Κατά τις 17:00 δλδ!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

κοριτσια και εγω θα ελεγα οχι Κυριακη γιατι αν εχει καλο καιρο θα γινεται χαμος προς τα κατω μηπως να το καναμε Σαββατο αν σας βολευει ολες εγω δεν εχω προβλημα και Κυριακη ερχομαι αλλα θα εχει πολυ κοσμο και δεν θα βρισκουμε ουτε να κατσουμε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ramonitsa(την φώτο την έβγαλε η κόρη μου!!!!)

IMGP0170.jpg

xaxaxaxaaxaxaaaaa

kaleeeeeeeeeeeeeeee χαχαχαχααχα....

Παρος...; καταλαθος το πατησε το κουμπι κ με πετηχε..χαχααχχα αν ειναι δυνατον..χαχαχα

Αυτη η φωτο ειναι για να την βλεπουν τα παιδια κ να τρωνε το φαγητο τους..χαχαχα:shock::shock::shock:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ramonitsa, psaxneis gia koplimenta moy fainetai..!!!

Inkaaaaaaaaaaaaaaaa..where r u ??

xaxaaxa kale eisai τρεληηηηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;αχχαχαχαχ

εγω την ειδα κ φοβηθηκα καλεεεεεεεε...χαχαχα

παπαπα..παναγια μου .....μπρρρρρρρρρρρ....χαχααχχαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοριτσια δεν εχω λογια... ειστε ολες πολυ ωραιες... και αν καταλαβα καλα περασατε σουπερ!!!!!!!!!!!!!! (τωρα ζηλευω περισσοτερο...)

Αντε κανονιστε και για νοτια αλλα σας παρακαλωωωωωωωωωωωωω οχι το επομενο σ.κ. θα λειπουμε!!!!!!:(

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...