Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera kalhmera. Ki εγω σελω φωτογραφιες σου στειλα μαιλ ινκακι!Καλε μην την πιστευετε την συμπεθερα σιγα μην ηταν οι πιο χοντρη, ετσι το λεει για να μαζεψει κοπλιμεντα!!!!χαχα!!!!να το ξανακανουμε γκαλα γκαλα !!!!!

Μummycool βρηκα ενα σαιτ που λεγεται mummycool kati san to parents einai xaxa

xaxaxa αληθεια λεω και το χειροτερο δεν ειναι οτι εγω ειμαι η πιο χοντρη απο ολες αλλα το οτι η μπεμπα μου ειναι η πιο χοντρη απο τα υπολοιπα μωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μαμα και κορη διαιτα αμεσως!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera!!!!!

den ksero vre koritsia na vazo photos; ti kako ki ayto...ego tis vlepo ...elita stile mou to mail sou na sou tis stilo kai na tis valeis !!!

kala koritsia i natasa ....the body!!!!!kale natasa oute gramario den pires!!!!!i ramonitsa pio kouklara apo tis photo!!!!!i elita me tin thetiki tis energia ..mexri kai o adras mou sxoliase to oti edixne toso ksekourasti xalari kai koukla kai exei kai didima .

i neraidoula ola ta lefta !!!!trelokotsidou!!!kai kamaroti !!!!!...ti na po perasae telia!!!!

i foufoula pou koimotane sinexeia ..stin epistrofi ...eklege sto aytokinito kai einai mes tin ksinila apo xtes ....

pantos ego perasa telia ....kai ola ta lefta einai kapia stigmi pou legane gala ola mazi!!!!!:):):)

Xaxa etsi opvw ta leλες!!!!!Κι εμενα στην ξυνιλα η μπεμπα χτες στο σπιτι μαλλον δεν χαρηκε που φυγαμε!!!!!!Κοριτσια περιμενουμε για νοτια προταση ειμαστε μεσα, θελουμε θαλασσα, θελουμε θαλασσα!!!!!Συμπεθερα νομιζω διαλεξα την πιο τσαμπουκαλου νυφη στο φορουμ χαχα. Τρελοκοτσιδι η μικρη πρωτο μουτρο πωπω!!!!Η φουφουλα καλε τι ησυχο φουφουλακι ιδιο η μαμα της, συγνωμη μπαμπα αλλα ετσι ειναι!!!Την επομενη φορα ναρθει και ο δικος μου να γνωριστουνε, μπραβο του που ηρθε παντως!!!!Paros ο γιος σου ενα κουκλι αφου νομιζω τον μπανισε η δικια μου!!!!!Και νατασσουλα την επομενη φορα να φερεις και τον μικρο, παντως επρεπε να δειτε τα μικρα τους τα διχρονα, επεινε νερο το ενα το δινε στο αλλο μετα τρωγαν μπισκοτακι ακι τα μοιραζονταν, και ναταλλια η μικρη ιδια εσυ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

επισης ενα ενα εχω να σχολιασω με τοσα μωρα που μαζευτηκαν και τα φωτογραφιζαμε κιολας ολοι μας κοιταζανε περιεργα και γελουσανε κιολας

α και κατι αλλο εγω ειμαι η πιο χοντρη απο ολες!!!!!!!!!

Συμπεθερα δε μου στελνεις και μενα τη διαιτα να την κανουμε εγω και ο αντρας μου, να τον βαλω σε προγραμμα γιατι εγω γεννησα αυτος παχυνε, χαχα. Εμενα μαρεσει βεβαια ετσι αλλα αυτος στεναχωριεται και χτες ενας κρυφος λογος λεει δεν ηθελε να τον δειτε χοντρο και οταν ηρθε η αδερφη μου εκανε πως και πως να ερθει μαζι μας ακους?Για στειλε να δω αν μπορουμε να την μαγειρεψουμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

αντε καλέ ινκα περιμένουμε...

παιδιά έγινε θαύμα! ο νίκος πήρε το μπέμπη και πήγαν βόλτα!! πω πω τέλεια, έκανα σούπερ μπανάκι και αράζω τώρα.....τώρα να την πω την παροιμία με το μ και το καράβι;; ά ρε άντρες!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια..μην τσακώνεστε!!!Αν είχα έρθει εγώ, θα είχα πάρει παμψηφεί το βραβείο της τροφαντούλας!!!Χεχεχε...

Αλλά εγώ ημουν και προ εγκυμοσύνης, οπότε είμαι -κακώς- συνηθισμένη στα..βάρη!!

Ο άντρας μου χθές που συζητούσαμε, και του έλεγα πρέπει να έχω ένα ισχυρό κίνητρο για να αδυνατίσω, μου είπε αν χάσω 15 κιλά θα με πάει ταξίδι στη Ρώμη..καλό κίνητρο μου φαίνεται!!!;);)

Καλέ, άντε ανεβάστε φωτό...και πείτε μας και ποιά είναι ποιά, για να καταλάβουμε..οκ η φουφούλα και η μαμά της πιστεύω είναι παγκοσμίως γνωστές λόγω της κατάστασης καρμπόν που τις διακρίνει..!!Οι υπόλοιπες?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια, τι λέτε για την Μαρίνα Φλοίβου την άλλη Κυριακή?

Μαζι με τους μπαμπάδες!!

Έχει απλα, θάλασσα, μια χαρά θα περάσουμε... τι λέτε??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Μαζι με τους μπαμπάδες!!

Μεσα εγω. Εδω θαμαστε. Απλα αυτοι τη φορα θαρθουμε ολα τα παιδια και ο μπαμπας μαζι, θελω να δω και πως ειναι. Βεβαια και πιο νωρις ναναι μερα.

Εχω ακουσει πως ειναι ωραια. Η χαρουμενη διδυμομανα παει παντου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μεσα εγω. Εδω θαμαστε. Απλα αυτοι τη φορα θαρθουμε ολα τα παιδια και ο μπαμπας μαζι, θελω να δω και πως ειναι. Βεβαια και πιο νωρις ναναι μερα.

Εχω ακουσει πως ειναι ωραια. Η χαρουμενη διδυμομανα παει παντου.

Εγώ προτείνω να πάμε πρωι (κατά τις 12), ειναι ωραία, εμείς πάμε αρκετά συχνά...

EIXrp2.png

Κοριτσια καλημερα τι ωραι περασετε μπραβο ζηλιααααααααααα εμεις ποοοοοοολυυυυυυυυυυ ομως!!! Θελουμε να δουμε και τις υπολοιπες φωτογραφιες αντε!! Η ραμονιτσα ειναι η ξανθια δε αριστερα δε καταλαβα! Δεν εχω φεις στειλτε μου στο email αν γινεται βρε ινκακι!!!

Εμεις πηγαμε γιατρο για τα ισχυα μας ειμαι πολυ χαρουμενη αψογα ολα! και η ανπτυξη και οι ωριμανση και οι μετρησεις μας ολα μας μια χαρα!!!!! Πεταξαμε επιτελους και τη δευτερη πανα που φορουσαμε τοοοοοοοσσσσσοοοοο καιρο επιτελους!!!!Σημερα ειμαστε ανορεχτες και γκρινιαρες!! Πιστευω παντως οτι εχουμε γινει οι πλεον απαιτητικες κοπελες, θελουμε βολτα οεεε, οεεε, οεεε, και να μας πηγαινουν ορθιοι μεσα στο σπιτι! αλλιως κλαιμε , να κοιμομαστε μονο αγκαλιτσα και μετα στη κουνια..... παει η μανα! πως τα κοβουν αυτα τα κουσουρια δυσκολα! το ξερω θα δεινοπαθησωωωωωωω!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία τα νέα σου Γεωργία!!! Μπράβο!!!!

Όσο για τα κουσούρια, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά.... δύσκολα θα κοπούν (αν κοπούν)

EIXrp2.png

Μαζι με τους μπαμπάδες!!

Κυριακη για μας ειναι σουπερ θα φερουμε και το μπαμπα....... τελεια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Πολύ ωραία τα νέα σου Γεωργία!!! Μπράβο!!!!

Όσο για τα κουσούρια, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά.... δύσκολα θα κοπούν (αν κοπούν)

Το ξερω Λιτσακι μου ασε!!!! θα παρω τηλ. σε μια γραμμη που υπαρχουν ψυχολογοι και διαφοροι ειδικοι μηπως με βοηθησουν!!

Πιστεω παντως οτι ειναι και θεμα παιδιου η αγκαλιτσα, πολλα εχουν ανασφαλειες και αλλα ειναι περισσοτερο ανεξαρτητα !!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...