Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera!!!!!

den ksero vre koritsia na vazo photos; ti kako ki ayto...ego tis vlepo ...elita stile mou to mail sou na sou tis stilo kai na tis valeis !!!

kala koritsia i natasa ....the body!!!!!kale natasa oute gramario den pires!!!!!i ramonitsa pio kouklara apo tis photo!!!!!i elita me tin thetiki tis energia ..mexri kai o adras mou sxoliase to oti edixne toso ksekourasti xalari kai koukla kai exei kai didima .

i neraidoula ola ta lefta !!!!trelokotsidou!!!kai kamaroti !!!!!...ti na po perasae telia!!!!

i foufoula pou koimotane sinexeia ..stin epistrofi ...eklege sto aytokinito kai einai mes tin ksinila apo xtes ....

pantos ego perasa telia ....kai ola ta lefta einai kapia stigmi pou legane gala ola mazi!!!!!:):):)

inka

AW3sp2.png

Καλημερααααα

κρητη ιωαννα ε ??? μμμ εγω πρωτα ο θεος θα ειμαι εκει αρχες Σεπτεμβρη οποτε γιατι οχι?????

αχχχχ κοριτσια περασατε τελεια ε ??? καλα και τα μωρα οοολλλα ειναι κουκλακια

και εχεις δικιο ελιτα και εγω απο τις φωτο δεν ειδα κιλααααγια πειτε ..σας εβλεπα οι διπλανοι και αναρωτιοντουσαν τι γινετε ???χαχα

ινκα και εγω δεν βλεπω album ....

εγω σημερα ειμαι σαν ζομπι ..σερνομαι !! ειχαμε το μπασελορ της νυφης εχθες και το ξενυχτησαμε ...πηγαμε Ναυπλιο για ενα ποτακι στα χαλαρα και μετα στα μπουζουκια!!!!

ενιωθα στην αρχη σαν το ψαρι εξω απο το νερο...αλλα βρηκα γρηγορα τους ρυθμους μου χαχα ο μπεπης με τον μπαμπα του αν κ δεν ξυπνησε ...κοιματα σερι τελευταια απο τις 11 εως τισ 7, γυρισα κατα τις 4 !! και ο μπεμπακος στις 7 ξυπνσεεεεεεεε

του εδωσα εφαγε και τον ξανακοιμησα με τα χιλια ζορια ...να μοιμηθω και εγω λιγακι ....πωππω δυσκολο πια να ξενυχτας εξω χααχ

παω να πιω κανα καφεδακι να ανοιξει το ματι μου

Καλημερα κοριτσια κοιμηθηκαμε σουπερ εχθες αλλα σημερα ξυπνησαμε λιγο μπουκωμενες και ανησυχω γμτ:(:(:(

Ητανε να παμε και μια βολτα προς την μαμα μου αλλα τωρα το σκεφτομαι

Ινκα ουτε εγω μπορω να το δω το αλμπουμ καλε που το εχεις βαλει?

Αντε βρειτε οι Νοτιες μερος να κανονισουμε να παμε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

επισης ενα ενα εχω να σχολιασω με τοσα μωρα που μαζευτηκαν και τα φωτογραφιζαμε κιολας ολοι μας κοιταζανε περιεργα και γελουσανε κιολας

α και κατι αλλο εγω ειμαι η πιο χοντρη απο ολες!!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

επισης ενα ενα εχω να σχολιασω με τοσα μωρα που μαζευτηκαν και τα φωτογραφιζαμε κιολας ολοι μας κοιταζανε περιεργα και γελουσανε κιολας

α και κατι αλλο εγω ειμαι η πιο χοντρη απο ολες!!!!!!!!!

ayto h8ela na sxoliasw!!! eiste oles poly adynates kale!!!!!!! sa na mh gennhsate fetos!

i1lzp2.png

Πολυ ομορφο απόγευμα. Κουκλες μαμαδες με φοβερα μωρα.

Αγχωμενη μαμα η ραμονιτσα (καλε θα κανατε χωριο με τον αντρα μου!!!)

Ινκα μηπως μας λες ψεματα για την ηλικια σου? Γενικα ολες πιτσιρικες φαινονται, πιπινοκατασταση.........

Ο γιος μου δεν αφησε τον αντρα μου σε χλωρο κλαρι κι οταν ηρθαμε εφαγε και κοιμηθηκε σαν πουλακι....

nG0fp2.png yu71p2.png

Kalhmera kalhmera. Ki εγω σελω φωτογραφιες σου στειλα μαιλ ινκακι!Καλε μην την πιστευετε την συμπεθερα σιγα μην ηταν οι πιο χοντρη, ετσι το λεει για να μαζεψει κοπλιμεντα!!!!χαχα!!!!να το ξανακανουμε γκαλα γκαλα !!!!!

Μummycool βρηκα ενα σαιτ που λεγεται mummycool kati san to parents einai xaxa

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...