Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μολις συνειδητοποιησα πως εβγαλα μονο 4 και πως εγω δεν ειμαι σε καμοια απο αυτες γιατι ταιζα τον μπεμπη. Κλαψ. Τις βαζω και οταν ερθουν τα κοριτσια θα βαλουν τις δικες τους που ειμαι και εγω μεσαpost-22755-14825440165843_thumb.jpg

post-22755-14825440166451_thumb.jpg

post-22755-14825440166892_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και εγω εκανα μπανιο την μπεμπε ,την ταισα και τωρα την παιρνει ο υπνος.

Περασαμε τελεια τα μωρα ητανε ολα κουκλακια πρωτη φορα βλεπω τοσο ομορφα μωρα μαζεμενα!!! Η ινκα με την φουφουλα ειναι ιδιες μαμα και κορη και το φουφουλακι το πιο ησυχο μωρο που εχω δει κανονια εσκαγαν απο διπλα και το φουφουλακι κοιμοτανε και εγω καθομουνα διπλα του και το εφτυνα και μου ερχοταν ενα κατι που το εβλεπα τοσο καλο και ηρεμο και την δικια μου στην τσιτα!!!

Η συμπεθερα με τα διδυμακια φοβερη και τα διδυμακια φατσουλες η μικρη ζωηρη ζωηρη και ο γαμπρουλης μου ενας γλυκας και ησυχουλης αν και μας το επαιξε λιγο δυσκολος η δικια μου παντως τον ματιασε ολο το κοιταγε το αγορι:tongue::tongue:

Η Ναταλια με τα δυο της παιδακια και την μαμα της , η μικρη της πολυ ομορφο ζουζουνι ιδια η Ναταλια και ο μπεμπης μαλλον ιδιος ο μπαμπας αντρας βαρυς και ασηκωτος και φυσικα κουκλος

Η Νατασσα πολυ γλυκια με την μικρουλα της που επισης της μοιαζει και ειναι ομορφουλα και ντροπαλουλα

Η Ραμονιτσα θεα χωρις τον ζυμαρουλη ομως ηρθε και ετσι δεν ειδαμε την ζυμαροφατσουλα:(:(

Η δικια μου τρελοκοτσιδου μαλλον το πιο ζωηρο μωρο και η πιο κουτσομπολα τα παρακολουθουσε ολα και δεν εκλεινε ματι\

Εγω παντως ειμαι μεσα για Νοτια οποτε θελετε και αυτη την φορα και οι υπολοιπες

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε συμπεθερα κανε τις συστασεις, γιατι μεχει η μπεμπα εδω και δεν ξεκολλαει, τακανε κιολας και πτου κι απτην αρχη ουφ προσπαθω να την κοιμησω. εκει πουναι η αδερφη μου δεξια στην ακρη φαινεται η μαμα ραμονα κουκλα καλε. Παντως εγω κιλακια δεν ειδα ολες φυγουρινια εισασταν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!

Κούκλες μαμάδες και πανέμορφα μωρά!!!!

Μπράβο!! Πότε θα κανονισουμε νότια να έρθουμε και οι υπόλοιπες???

Σύντομα γιατί πρέπει να δείξουμε και τα δικά μας όμορφα μωρά... χαχαχα!!!!

Ινκα, δεν μπορώ να δω τις φωτος. Δεν μου εμφανιζει κανένα album!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα μανουλες και μπεμπάκια!!!!!

Πρεπει να περασατε τελεια εχθες.Ινκακι ουτε εγω μπορω να δω τις φωτο.Δεν βγαζει καποιο αλμπουμ

Επισης συμφωνω με το Λιτσακι.Πρεπει να δειξουμε και τα δικα μας τα κουκλιά.Οποτε λιγο συντομα παρακαλώ η συναντηση στα νοτια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπόνια!!!

Είστε όλες και όλοι σουπερ!Ε καλά εννοείται πως τα μωρά μας είναι τα πιο όμορφα, χαχαχα!!!

Μήπως να κανονίσετε ΠΟΛΥΥΥΥ νότια, την επόμενη συνάντηση, να έρθουμε και εμείς???:D:D:D

Πάντως, όταν με το καλό ανέβουμε Αθήνα, μου χρωστάτε μια συνάντηση VIP παρακαλώ, εντάξει???

Θέλουμε και άλλες φωτό, δεν μας φτάνουν αυτέςςςς...!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...